Oblíbené podkategorie receptů z kategorie Předkrmy
Cizrnový salát s tuňákem
Cizrna je u nás neprávem opomíjená luštěnina. Cizrnový salát s tuňákem je zdravé a syté jídlo, můžeme ho podávat jako pře...
Tomatová bruschetta (brusketa)
Tomatová bruschetta (brusketa) je jednoduchý a velmi chutný předkrm. Pečivo nakrájejte na plátky a dejte péct do trou...
Rajčata s mozzarellou
Skvělý rajčatový pokrm do práce nebo jen tak. Opláchnutá rajčata nakrájíme na malé kousky. Mozzarellu bez nálevu na...
Jarní závitky v rýžovém papíru
Jednoduchý recept na Jarní závitky v rýžovém papíru, které naleznete v každém pořádném asijském bistru. Oloupanou mrke...
Špenátová rolka plněná tvarohem
Špenátová rolka je výborný předkrm, nebo ji můžeme podávat jako pohoštění k vínu či pivu. Stejně dobrá bude jako lehké jí...
Plněná ďábelská vejce
Plněná ďábelská vejce jsou pro svou vůni a chuť lahůdkou při přípravě studených mís. Protože je připravíte během chvilky,...
Grilované krevety
Dopřejte si lahodné grilované krevety, které budete mít připravené během chvíle. Krevety omyjte studenou vodou a poku...
Pečené cukety se šunkou
Pečené cukety se šunkou podáváme s čerstvým pečivem. Mohou být skvělým předkrmem, nebo lehkou večeří. Omytou cuketu na...
Játrová paštika z kuřecích jater
Játrová paštika z kuřecích jater, kterou si připravíme sami doma, bude skvělou pomazánkou na pečivo při přípravě svačin...
Kuřecí játrová paštika
Doma připravená kuřecí játrová paštika je skvělým základem pro svačiny a studené večeře. Podáváme většinou s chlebem, ale...
Topinky s rajčaty
Topinky s rajčaty zapečené v troubě připravíme jako lehkou večeři. Můžeme jimi pohostit i návštěvu třeba k vínu nebo pivu...
Krabí pomazánka
Krabí pomazánku si připravíme na různé oslavy, silvestra apod. U nás patří mezi nejoblíbenější. ...
Utopenci
Jako první si připravíme nálev z vroucí vody a octa. Zatímco se nám vaří, přidáváme sůl, cukr, bobkový list, chilli a ole...
Bruschetta s rajčaty
Bruschetta s rajčaty (Bruschetta al Pomodoro) je vynikající, lehký předkrm. Jako první nakrájíme bílý chléb na plátky...
Prosciutto závitky
Prosciutto závitky jsou rychle připravené pohoštění s pečivem pro hosty, nebo mohou být vynikajícím předkrmem. Můžeme po...
Pečené papriky s nivou
Pečené papriky s nivou jsou výborný předkrm, nebo jednoduchá večeře. Podáváme je s čerstvým pečivem, nebo klidně i s vaře...
Paštika z kuřecích jater
Paštika z kuřecích jater je skvělá na čerstvém pečivu k snídani i ke svačině. Připravíme si ji jednoduše sami doma....
Špenátový quiche (kiš)
Špenátový quiche (kiš) je výborná a jednoduchá snídaně, ale je samozřejmě výborný i jako odpolední svačina. Špenátové qui...
Sýrová roláda
Sýrová roláda je už vlastně klasika, mnozí ji pamatujeme již ze 70. let minulého století. Ale pořád je pro mnohé králov...
Smažené květy cukety plněné sýrem mozzarella
Smažené květy cukety plněné sýrem mozzarella jsou vynikající jako předkrm. Podáváme je teplé, můžeme k nim servírovat zel...
Šunka na sladko s pečeným hroznovým vínem
Tato, u nás nezvyklá kombinace chutí šunky a sladkého ovoce výborně funguje. Je mimořádně lahodná a příjemně vás překvapí...
Chlebíček s hráškovou pěnou
Chlebíček s hráškovou pěnou představuje zajímavou obměnu oproti klasice. Nejen, že zaujme vzhledem, ale i chutí příjemně ...
Cuketa plněná mletým masem
Cuketa plněná mletým masem zapečná v troubě a podávaná hork,á je skvělý předkrm. Můžeme ji ale připravit i jako lehčí obě...
Avokádo s tuňákem
Nezvyklý, ale velmi chutný předkrm nebo hlavní chod. Avokádo omyjeme a rozřízneme podélně. Odstraníme pecky a vydlabe...
Japonská delikatesa Jakitori
Japonské jídlo, které je vhodné pro pohoštění přátel. Podává se na špejli podobně jako špíz....
Šunka s hráškem, mátou a estragonem
Šunka s hráškem, mátou a estragonem je lehký jarní salát, na který můžete použít zbylou vařenou šunku. Nezvyklé koření do...
Kuskusový salát s tuňákem
Jako první si připravíme kuskus a po dovaření jej necháme vychladnout. Zeleninu nakrájíme na kostky a natvrdo uvařené vej...
Muffiny se sušenými rajčaty
Nejprve si troubu předehřejeme na 200°C, mezitím si do mísy dáme mouku, prášek do pečiva, sůl a pepř dle chuti (nejlépe č...
Chlebíček s nivou
Chlebíčky neodmyslitelně patří ke každé oslavě nebo party s přáteli. Představují rychlé a hlavně velmi chutné pohoštění, ...
Toast se ztraceným vejcem
Výborný toast s vejcem, který je ideální jako dobrá svačina nebo lehká a rychlá sváteční snídaně. Připravíme si housky...
Mexické empanadas
Taštičky empanadas jsou skutečná delikatesa. Jak se do nich jednou pustíte, už nebudete chtít přestat....
Listové těsto na slano - šneci
Listové těsto na slano - šneci, to je jeden z receptů na slané a rychlé pohoštění. Hodí se k vínu, k pivu, nebo třeba k d...
Smažené cuketové květy
Pokud pěstujete na zahradě cukety a je vám jasné, že letos už nedozrají, můžete si z květů připravit pochoutku....
Smažené tofu s japonskou omáčkou ponzu
Tofu připravené originálním způsobem. Je to japonská dobrota, která zachutná snad každému....
Cuketové koláčky
Rostou vám cukety bláznivě na vaší zahradě? Věděli jste, že byste je mohli použít i na dezerty? No, dobrá zpráva je, že ...
Kozí sýr s jedlými květy
Tento kozí sýr je opravdu delikatesní a pikantní. Vynikající s čerstvým pečivem a dobrým vínem!...
Chlebíček s mozzarellou a bazalkovým pestem
Chlebíček s mozzarellou a bazalkovým pestem přinese na váš stůj závan itálie a středomořské kuchyně....
Závitky plněné slaninou a nivou
Závitky plněné slaninou a nivou se výborně hodí jako předkrm, nebo jako chutné pohoštění k pivu či vínu. Můžeme podávat t...
Lehká roláda se špenátem
Lehká roláda se špenátem hezky vypadá, chutná, je zdravá a hlavně ji \"upečete\" za pár minut. Můžete ji použít jako před...
Plněné žampiony portobello
Plněné žampiony portobello zapečené na plechu v troubě jsou výtečné. Taková chuťovka pro mlsouny, nebo jako předkrm?...
Krevety smažené v těstíčku
Krevety smažené v těstíčku s chutí a vůní čerstvého kopru jsou moc dobré. S oblíbeným dipem ze smetanového jogurtu a s ...
Krevety se smetanovým dipem
Krevety se smetanovým dipem připravíme během hodiny. Použili jsme krevety mražené....
Plněné žampiony pečené v troubě
Plněné žampiony pečené v troubě mohou být báječným předkrmem při slavnostním obědě. Nebo k nim přidejte čerstvě uvařené b...
Pečený česnek s topinkou
Pečený česnek chutná lehce oříškově a nemá tak ostrou chuť. Můžete ho namazat na topinky, ale klidně i na čerstvé pečivo...
Kapustové chipsy
Nejen smažené brambůrky mohou chutnat dobře. I zeleninové chipsy připravené v troubě poslouží jako výtečná a zdravá pocho...
Mumie z párečků a listového těsta
Tahle vtipná chuťovka se hodí zejména ke svátku Halloween, ale nejen k němu. Párečky zabalené do šatů z listového těsta s...
Pečené papriky plněné sýrem
Pečené papriky plněné sýrem můžete podávat jako předkrm při různých příležitostech. S čerstvým pečivem to zase může být l...
Horkovzdušná fritéza
Horkovzdušná fritéza je příjemný pomocník do kuchyně, ve kterém můžeme připravit jídlo bez připalovaného tuku, tudíž mno...
Plněná rajčata
Plněná rajčata směsí quinoy, dobrého sýra a bylinek mohou být lehkou večeří připravenou bez velkého vaření. Čerstvá zelen...
Chřest
Chřest je delikátní a jemná pochoutka pro mnohé z nás. Jeho příprava v tomto receptu je jednoduchá a nezabere mnoho času....