Horkovzdušná fritéza recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Horkovzdušná fritéza je příjemný pomocník do kuchyně, ve kterém můžeme připravit jídlo bez připalovaného tuku, tudíž mnohem zdravější. Kromě krevet jako v našem receptu, můžeme rychle a zdravě připravit třeba americké brambory nebo zeleninové hranolky.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 velkých krevet
  • 1 vejce
  • hladká mouka
  • jemná strouhanka
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

Horkovzdušnou fritézu předehřejeme na 180 stupňů. Krevety oloupeme a odstraníme střívko. Do tří misek připravíme rozšlehané vejce, hladkou mouku se špetkou soli a pepře a strouhanku.

Připravené krevety obalíme v trojobalu a naskládáme je do olejem vymazaného koše. V předehřáté fritéze je smažíme asi 7 minut. Hotové smažené krevety podávejte se svým oblíbeným dipem a čerstvou zeleninou


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Horkovzdušná fritéza recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Horkovzdušná fritéza.
Nebo hledejte podobné podle části názvu horkovzdušná fritéza .
Hledat podobné recepty na internetu jako Horkovzdušná fritéza


×