Šunka s hráškem, mátou a estragonem recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Šunka s hráškem, mátou a estragonem je lehký jarní salát, na který můžete použít zbylou vařenou šunku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g vařené šunky
  • 2 lžíce nasekané čerstvé máty
  • 3 hrnky mraženého nebo čerstvého hrášku
  • 2 lžíce nasekaného čerstvého estragonu
  • 3 lžíce nesoleného másla
  • sůl
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Šunka s hráškem, mátou a estragonem je lehký jarní salát, na který můžete použít zbylou vařenou šunku. Nezvyklé koření dodá pokrmu vyjímečnou chuť a jeho rychlá příprava je také jedním z důvodů, proč tento recept vyzkoušet. Do hrnce s osolenou vodou vložíme hrášek, přivedeme k varu a vaříme asi tak 5-8 minut, podle velikosti hrášku.

Jakmile je měkký, hrnec odstavíme z plotny a vodu slijeme. K hrášku pak přidáme vařenou šunku nakrájenou na kostičky, máslo, nasekanou mátu a estragon. Dobře promícháme až se máslo rozpustí. Dosolíme a opepříme dle chuti a můžeme podávat. Ozdobíme snítky máty a estragonu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Šunka s hráškem, mátou a estragonem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu Šunka hráškem, mátou estragonem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Šunka s hráškem, mátou a estragonem

Kde najít informace



×