Tomatová bruschetta (brusketa) recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Tomatová bruschetta (brusketa) je jednoduchý a velmi chutný předkrm.

Pečivo nakrájejte na plátky a dejte péct do trouby nebo topinkovače.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 zralých rajčat
  • 1 stroužek česneku
  • 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 lžička balsamica
  • 6-8 kusů čerstvcých listů bazalky - (nasekané nebo tenké plátky)
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého pepř
  • 1 bageta nebo francouzský chléb
  • 1/4 šálku (60 ml) - olivového oleje


Způsob přípravy

Tomatová bruschetta (brusketa) je jednoduchý a velmi chutný předkrm. Pečivo nakrájejte na plátky a dejte péct do trouby nebo topinkovače. Rajčata nakrájejte na kostky, bazalku najemno nasekejte a spolu se solí a pepřem důkladně promíchejte.

Na závěr přidejte prolisovaný česnek. Opečené pečivo vyndejte z trouby potřete olivovým olejem a poklaďte rajčatovou směsí. Pro výraznější chuť ještě můžete tomatové bruschetty pokapat octem balsamico.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Tomatová bruschetta (brusketa) recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tomatová bruschetta (brusketa).
Nebo hledejte podobné podle části názvu tomatová bruschetta (brusketa) .
Hledat podobné recepty na internetu jako Tomatová bruschetta (brusketa)


×