Bruschetta
Bruschetta pochází z Itálie. Je to v podstatě opečený chléb s rajčaty, česnekem a bazalkou. Jako předkrm nebo výborná sva...
Sýrová roláda se šunkou
Sýrová roláda se šunkou je předkrm, jehož příprava nezabere moc času a chutná i vypadá velmi dobře. Můžete ho připravit j...
Marinovaná Mozzarella
Marinovaná Mozzarella je skvělý předkrm. Můžeme ho podávat i jako chuťovku k vínu, nebo může být součástí studené mísy. ...
Marinovaný chřest s nivou
Marinovaný chřest s nivou si můžeme přidat k přírodním masům, může to být i pikantní předkrm. Je snadný, jednoduchý a ryc...
Italský salát v Jumbo mušlích
Italský salát v Jumbo mušlích je báječný předkrm plný chutí. Česnekový dresing a čerstvá zelenina s bylinkami mu dodají ...
Brusinkové chuťovky se sýrem feta
Brusinkové chuťovky se sýrem feta jsou lahodné a mohou být skvělým předkrmem. Nebo rychlým pohoštěním pro návštěvu či so...
Bageta plněná malými krevetami
Bageta plněná malými krevetami je jídlo pro labužníky. S hnědou koprovou pikantní omáčkou si na něm rozhodně pochutnáte. ...
Játrová paštika z kuřecích jater
Játrová paštika z kuřecích jater, kterou si připravíme sami doma, bude skvělou pomazánkou na pečivo při přípravě svačin...
Kuřecí játrová paštika
Doma připravená kuřecí játrová paštika je skvělým základem pro svačiny a studené večeře. Podáváme většinou s chlebem, ale...
Bruschetta s rajčaty
Bruschetta s rajčaty (Bruschetta al Pomodoro) je vynikající, lehký předkrm. Jako první nakrájíme bílý chléb na plátky...
Paštika z kuřecích jater
Paštika z kuřecích jater je skvělá na čerstvém pečivu k snídani i ke svačině. Připravíme si ji jednoduše sami doma....
Chlebíček s hráškovou pěnou
Chlebíček s hráškovou pěnou představuje zajímavou obměnu oproti klasice. Nejen, že zaujme vzhledem, ale i chutí příjemně ...
Chlebíček s nivou
Chlebíčky neodmyslitelně patří ke každé oslavě nebo party s přáteli. Představují rychlé a hlavně velmi chutné pohoštění, ...
Chlebíček s mozzarellou a bazalkovým pestem
Chlebíček s mozzarellou a bazalkovým pestem přinese na váš stůj závan itálie a středomořské kuchyně....
Paštika z lískových ořechů
Využijte zbytky lískových oříšků po vánocích a vyrobte si doma lahodnou paštiku. Překvapí vás výborná chuť této vegetariá...
Ořechová paštika
Zajímavý tip na zpracování ořechů, které se nacházejí snad na každé vánoční tabuli. Pokud jste také nakoupili lískové oře...