Bramborový salát
Bramborový salát patří k oblíbeným svátečním pokrmům. Co si jej dopřávat častěji bez složitých příprav? ...
Vánoční rybí polévka
Štědrovečerní menu se neobejde bez rybí polévky. Spolu s bramborovým salátem a smaženým kaprem na vánoční stůl prostě pat...
Nové zimní menu v restauraci Jam and Co. (Aktualizováno 9.1.2017)
Restaurace Jam and co. v Praze v Krymské ulici připravila nové zimní menu. Milovníci netradičních jídel a Asijské kuchyně...
Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017
Výjímečná pražšká restaurace Jam&Co přináší změny menu. Nové pokrmy budou určitě úžasné a naše redakce je přijde brzo och...
Staročeský vánoční kuba
Staročeský vánoční kuba je chutné a vydatné jídlo, tradičně připravované na štědrodenní stůl. Většinou se jedl v poledne,...
Bramborový salát
Bramborový salát je oblíbená příloha k masu. Známe ho hlavně ze štědrovečerního menu spolu se smaženým kaprem. Ale připra...
Polévka s fenyklem a rybími nočky
Polévka s fenyklem a rybímy nočky se může stát součástí vašeho štědrovečerního menu. Je to zase trochu jiná rybí polévka ...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...
Nové menu v Jam and Co.
Restaurace Jam and Co., kterou najdete v Krymské ulici v Praze Vršovicích, pro vás připravila nové menu. To jako obvykle ...
Pórková polévka s krupicovými noky
Polévky můžeme podávat jako součást menu nebo jako samostatné jídlo. Např jako lehká večeře....
Kuřecí polévka se zeleninou
Polévka je něco úžasného. Lze ji podávat jako součást menu nebo jako samostatné jídlo. Spolu s čerstvým pečivem např. ja...
Pulled pork – trhané vepřové maso
Jemné, šťavnaté masíčko, které vám utkví v paměti. Pulled pork je navíc skvělý v tom, že využití má opravdu široké. Po up...
Podzimní menu
Máme tady podzim a s ním se mění i náš jídelníček. Pravdou je, že v dnešní době není problém sehnat typicky letní zelenin...
Vývoj tradičního vánočního menu v průběhu času...
Pojďme se společně podívat na to, jak se postupem času vyvíjelo české vánoční menu. Vánoce máme pevně s jídlem spojené, ž...
Chřest
Špargl neboli chřest milují Němci, Holanďané, ale i na českém menu má své místo. Málokdo ví, že právě Češi mají v pěstová...
Vepřová játra na slanině
Vnitřnosti nebývají až tak častou složkou našeho jídelníčku a možná je to škoda. Například játra jsou bohatým zdrojem žel...
Fazolová polévka se zeleninou
Luštěniny obsahují velké množství bílkovin, vlákniny a u vegetariánů často suplují maso. Pro naše zdraví jsou velmi prosp...
Jak se jedlo za první republiky
...Pražský hradPrezident: Antonín Zápotocký Menu: * Drůbeží játra ve vinném želé* Variace ... 1999Místo: Pražský hradPrezident: Václav Havel Menu:* Zvěřinová domácí paštika s houbami* Chřestový...
Valentýn netradičně doma. Vyznejte lásku jídlem!
Letos budou oslavy dne všech zamilovaných v poněkud komornějším duchu než jak je běžně zvykem. Romantická večeře v restau...
Podzimní piccalilli s hruškou
Podzimní piccalilli s hruškou je typické britské pikantní chutney. Podává se hlavně k sýrům, ale i ke studeným pečeným m...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Menu: recepty