Švýcarská vejce se smetanou recept
Tématické fráze: švýcarská snídaně švýcarská pomazánka předkrmy švýcarska vejce sesmetanou svycarske maso se smetanou švícarské vejce recepty na tousty v toustovači snídaně švýcarská úžasná snídaně recept na úžasnou snídani vejce, smetana, sýr langoše s bílým jogurtem bez droždí úžasná snídaně recep
Podobné recepty jako Švýcarská vejce se smetanou
Dokonalá snídaně recept
Tématické fráze: snídaně@ nova.cz soutěž snídaně@ nova.cz snídaně@nova.cz nova.cz snidane dia snidane snídaně @nova.cz www,nova.cz snídaně snidane nova recepty snídaně@ nova.cz recepty snidane@nova.cz soutěž snidane.nova.cz tncz nova buček snídaně rawmania.sk top recetpt snídaně top recepty snídani
Podobné recepty jako Dokonalá snídaně
Listové těsto na slano - šneci
Hodí se k vínu, k pivu, nebo třeba k dobrému čaji. Velmi dobře se ale hodí i jako předkrm pro slavnostní příležitosti. Listové těsto na slano - šneci, to je jeden z receptů na slané a rychlé pohoštění. Hodí se k vínu, k pivu, nebo třeba k dobrému čaji.
Podobné recepty jako Listové těsto na slano - šneci
Hovězí Wellington
Hovězí Wellington je pečené v listovém těstě a je to to pravé jídlo nejen pro slavnostní příležitosti. S pečenými brambory, dušenou zeleninou nebo s jemnou bramborovou kaší to bude skvělý oběd. Ho...
Podobné recepty jako Hovězí Wellington
Krémy do trubiček
Křehký dezert - trubičky, se hodí jako sladká tečka ke kávě nebo jako moučník pro slavnostní příležitosti. Upéct se dají z listového, ale třeba i vaflového těsta. Naplnit je lze podle chuti a mezi nejoblíbenější náplně určitě patří krém z bílků. K jeho vytvoření vám stačí vyšlehat bílky s cukrem kru
Podobné recepty jako Krémy do trubiček
Malinovo - třešňová sněhová roláda
Malinovo - třešňová sněhová roláda je lehoučký moučník, který se rozplývá na jazyku. Příprava je jednoduchá, chuť skvělá. Jako slavnostní dezert je tato křehká roláda nezapomenutelná. Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Plech vyložíme pečícím papírem a posypeme moučkovým cukrem a strouhaným kokosem.
Podobné recepty jako Malinovo - třešňová sněhová roláda
Kašovitá strava
Kašovitá strava. Kašovitá strava je někdy nejlepší způsob stravování, třeba krátkodobě po resekci zubů, při refluxu jícnu apod. Tento recept s cuketou je jedna z možností jak se bez obav dobře najíst.
Podobné recepty jako Kašovitá strava
Pikantní smažený řízek
Pikantní smažený řízek s houbovou omáčkou můžeme podávat s hranolky, nebo klidně s bramborovou kaší. Je to další varianta smaženého řízku, tentokrát netradičně s omáčkou.
Podobné recepty jako Pikantní smažený řízek
Snídaňové sendviče
Způsob přípravy. Snídaňové sendviče, které si připravíme předem a uložíme do mrazničky, nám zaručí, že až do oběda nebudeme mít hlad. Kromě toho že jsou velmi chutné, jsou totiž plné bílkovin. V lívanečníku na rozpáleném oleji jednotlivě opečeme rozklepnutá vejce. Ostrým možem propíchneme žloutek a
Podobné recepty jako Snídaňové sendviče
Sladkokyselé vepřové
Způsob přípravy. Sladkokyselé vepřové s vařenou rýží je skvělé jídlo s exotickou chutí. Jednou ho ochutnáte a zamilujete si ho. Vezměte misku a vložte do ní maso nakrájené na kousky, nastrouhaný zázvor, utřený česnek a 1/4 lžičky mleté papriky. Vše důkladně promíchejte.
Podobné recepty jako Sladkokyselé vepřové
Zapečený chřest se šunkou a rajčaty
Zapečený chřest se šunkou a rajčaty voní lákavě a může to být skvělý oběd nebo večeře. Je sytý a jako příloha bude stači
Podobné recepty jako Zapečený chřest se šunkou a rajčaty
Okurkový osvěžující nápoj
Okurky, limetku a citrón si nakrájíme a nandáme do velké láhve. Uzavřeme ji a jemně zatřeseme. Přisypeme cukr krupici. Množství záleží na vás. Můžete přidat i pár lístků meduňky. Přilijeme vodu, láhev zavřeme a dáme do chladničky vychladit. Dobré je láhev položit na bok. Druhý den si osvěžující nápo
Podobné recepty jako Okurkový osvěžující nápoj
Závitky plněné slaninou a nivou
Závitky plněné slaninou a nivou se výborně hodí jako předkrm, nebo jako chutné pohoštění k pivu či vínu. Můžeme podávat
Podobné recepty jako Závitky plněné slaninou a nivou
Rakytníkový džem
Rakytníkový džem nám dodá spoustu vitamínů a prospěšných látek. V sychravých studených zimních dnech to rozhodně budeme
Podobné recepty jako Rakytníkový džem
Rychlý farmářský dresink
Způsob přípravy. Rychlý farmářský dresink je připravený během několika minut. V létě, kdy máme spoustu čerstvých bylinek, je to skvělý doplněk zeleninových salátů. Majonéza a podmáslí musí být samozřejmě co nejčerstvější. V nouzi můžeme místo podmáslí použít bílý jogurt. Nejprve ušleháme majonézu s
Podobné recepty jako Rychlý farmářský dresink
Španělské tapas
Španělské tapas jsou chuťovky rozšířené v celém Španělsku. Mohou se jíst zatepla i zastudena. Jako předkrm, nebo pohoště
Podobné recepty jako Španělské tapas
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Zapečené těstoviny s uzeným masem podáváme s kyselou okurkou nebo salátem z nakládané zeleniny. Těstoviny zvolíme středn
Podobné recepty jako Zapečené těstoviny s uzeným masem
Velikonoční mazanec bez lepku
Velikonoční mazanec bez lepku je stejně dobrý jako ten s lepkem. A o Velikonocích na něj přece máme chuť všichni.
Podobné recepty jako Velikonoční mazanec bez lepku
Sladká svačina do sklenice
Sladká svačina do sklenice. Hotovou ji máte za několik minut a přitom vám dodá pořádnou dávku energie. Svačiny do sklenice jsou naprostým letošním hitem, chutnají a vypadají skvěle. Můžete si je připravit na sladko i slano, podle toho na co máte zrovna chuť. ( celý recept) Hotovou ji máte za několik
Podobné recepty jako Sladká svačina do sklenice
Vejce na tvrdo
Způsob přípravy. Vejce naskládáme na dno hrnce a zalijeme je studenou vodou tak, aby byla ponořená 6 cm pod hladinou. Hrnec postavíme na sporák, vodu přivedeme k varu a vejce vaříme 1,5 minuty. Po této době hrnec odstavíme z plotny, přikryjeme ho pokličkou a necháme v horké vodě vejce ležet 13 minut
Podobné recepty jako Vejce na tvrdo
Zapečené nové brambory s čedarem
Zapečené nové brambory s čedarem je jednoduché a chutné jídlo, připravené pro celou rodinu v jedné zapékací misce. V sezóně nových brambor je jejich chuť s čedarem neodolatelná. Nejprve připravíme těsto uhnětením mouky, másla, 1 žloutku, trochy vody, špetky soli a moučkového cukru. Těsto necháme Ve
Podobné recepty jako Zapečené nové brambory s čedarem
Bezinková povidla
Platí pravidlo, že na 1 kg šťávy použijeme ½ kg krupicového cukru. Do rozvaru přimícháme také pektin (dle potřeby lze dávku zvýšit), skořici, hřebíček, umytý a na plátky nakrájený citron. Za stálého míchání vše svaříme do husté kaše. Od plotny neodcházíme, protože povidla mají sklon se připalovat, a
Podobné recepty jako Bezinková povidla
Dušená mrkev
Způsob přípravy. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka nebo menší špalíčky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo nebo jiný tuk a necháme na něm zesklovatět cibuli. Poté přidáme mrkev, pár minut ji orestujeme, a pak zaprášíme moukou.
Podobné recepty jako Dušená mrkev
Snídaně králů
Snídaně králů - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Snídaně králů
Pečená podzimní zelenina
Pečená podzimní zelenina je snadno připravené vegetariánské jídlo. Jeden z mnoha receptů jak chutně připravit dobrý a levný pokrm z cuket. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Stejně tak nakrájíme i cukety, ale ty necháme neoloupané.
Podobné recepty jako Pečená podzimní zelenina
Dušené hovězí
Dušené hovězí můžeme podávat s jakoukoliv přílohou. Brambory, knedlík, rýže. A klidně i s kvalitními těstovinami.
Podobné recepty jako Dušené hovězí
Makarony se sýrem
Makarony se sýrem jsou známé a oblíbené jídlo z těstovin. Jednoduchá příprava a báječná chuť z nich dělá dobrou volbu pro jakoukoliv příležitost. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Těstoviny vaříme ve velkém hrnci v osolené vodě přibližně 7 minut. Pak vodu scedíme a k makaronům přidáme máslo a důkla
Podobné recepty jako Makarony se sýrem
Marinovaný kapr a salát s červenou řepou
Marinovaný kapr a salát s červenou řepou může být slavnostní vánoční večeře trochu jinak než je obvyklé. Proč občas nevybočit ze stereotypu a nepochutnat si na něčem novém. Salát připravíme ve velké míse, do které nasypeme vařené brambory a vařenou řepu, obojí nakrájené na kostičky. Přidáme vinný oc
Podobné recepty jako Marinovaný kapr a salát s červenou řepou
Roštěná z vepřového masa
Roštěná z vepřového masa je připravená z vepřové kýty. S dušenou rýží nebo s houskovým knedlíkem je dobrou variantou, kd
Podobné recepty jako Roštěná z vepřového masa
Jemné máslové sušenky
Způsob přípravy. Jemné sušenky z másla a Hery jsou klasické pečivo k čaji nebo ke kávě, které můžeme mít připravené třeba pro nečekané hosty. Ozdobíme je čokoládovou polevou, nebo posypeme moučkovým cukrem. Ve velké míse smícháme rozměklé máslo a Heru se všemi ostatními přísadami a uhněteme hladké t
Podobné recepty jako Jemné máslové sušenky
Zapečené brambory s mletým masem
Zapečené brambory s mletým masem jsou oblíbené jídlo,vhodné k obědu nebo k večeři. Můžeme doplnit nakládanou okurkou, nebo třeba zeleninovým salátem z čerstvých rajčat, paprik, salátové okurky, podle chuti, nebo sezóny.
Podobné recepty jako Zapečené brambory s mletým masem
Jarní závitky v rýžovém papíru
Způsob přípravy. Jednoduchý recept na Jarní závitky v rýžovém papíru, které naleznete v každém pořádném asijském bistru. Oloupanou mrkev a očištěné zelí nastrouháme na hrubém struhadle, spaříme rýžové nudle, které trochu pokrájíme. Vše dáme do misky, přidáme mleté maso, sojovou omáčky, vejce, sůl, p
Podobné recepty jako Jarní závitky v rýžovém papíru
Velikonoční nádivka
Namočené kostičky pečiva promícháme s rozšlehanými žloutky a bílky. Dále přimícháme maso, máslo, petržel s pažitkou a směs koření, které dodá nádivce tu správnou chuť. Formu vymažeme máslem a poté naplníme těstem na nádivku. Pečeme po dobu 50 minut v předem předehřáté troubě na 180°C. Kuchař: Tomáš
Podobné recepty jako Velikonoční nádivka
Vídeňský bramborový salát
Vídeňský bramborový salát. Tento odlehčený bramborový salát je velmi jednoduchý na přípravu a skvěle se hodí jak na slavnostní vánoční tabuli tak k normálnímu jídlu. Vyzkoušejte jej k tradičnímu řízku nebo jen tak, jako lehkou večeři.
Podobné recepty jako Vídeňský bramborový salát
Tvarohový koláč s rozinkami
Tvarohový koláč s rozinkami se peče bez mouky. Je to vláčný, lehký a lahodný moučník.
Podobné recepty jako Tvarohový koláč s rozinkami
Výborný džem z jahod a rebarbory
Výborný džem z jahod a rebarbory můžete použít jako náplň do dortů, koláčů a jiných moučníků. Nebo jej přidat do bílého smetanového jogurtu. Nakrájené jahody, na kousky nakrájený ananas i se šťávou, cukr a rebarboru ve velkém hrnci za stálého míchání přivedeme k varu. nyní snížíme teplotu a zvolna d
Podobné recepty jako Výborný džem z jahod a rebarbory
Velikonoční mazanec
Ingredience receptu. 500 g polohrubé mouky pšeničné. 100 g krystalového cukru. 100 g rozehřáté máslo. 20 ml mléka. 2 ks žloutek, plus celé vejce na potřebí. kostka droždí, či kypřicí prášek do pečiva. rozinky. muškátový oříšek, citronová kůra, špetka soli, plátky mandlí.
Podobné recepty jako Velikonoční mazanec