Krémy do trubiček recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí8 porcí

Křehký dezert - trubičky, se hodí jako sladká tečka ke kávě nebo jako moučník pro slavnostní příležitosti. Upéct se dají z listového, ale třeba i vaflového těsta. Naplnit je lze podle chuti a mezi nejoblíbenější náplně určitě patří krém z bílků. K jeho vytvoření vám stačí vyšlehat bílky s cukrem krupice. Populární je také žloutkový krém. Předpis na něj naleznete níže.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 80 g cukru krupice
  • 1 lžíce polohrubé mouky
  • 2 lžíce vanilkového pudinku
  • 2 žloutky


Způsob přípravy

Připravíme si vodní lázeň. Tedy do středně velkého hrnce nalijeme vodu do výšky asi 2 cm a vložíme do něj menší hrnec.

V něm rozmícháme smetanu, cukr, mouku, pudink, žloutky a ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí.

Poté hrnec vyndáme z lázně a odstavíme ho stranou. Za občasného míchání necháme krém vychladnout a můžeme naplnit upečené trubičky.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Krémy do trubiček recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Krémy do trubiček.
Nebo hledejte podobné podle části názvu krémy trubiček .
Hledat podobné recepty na internetu jako Krémy do trubiček

Kde najít informace



×