Hlavni chod do 60 minut recept


Hlavni chod do 60 minut recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Hlavni chod do 60 minut, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Hlavni chod do 60 minut. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Hlavni chod do 60 minut receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Zapékané plněné lilky
Uložit recept!
recepty
recepty

Zapékané plněné lilky

Krásná barva této zeleniny láká na pohled a lilek má skvělé využití i v kuchyni. Když ho naplníte mletým masem, zeleninou...

Cibulové placky
Uložit recept!
recepty
recepty

Cibulové placky

...k masu, jako chuťovka k vínu nebo jako hlavní chod. U nás se často podávají jako večeře a hladovci...

Cibulový závin
Uložit recept!
recepty
recepty

Cibulový závin

...protože nejsou nijak těžké na přípravu a do těsta se dá zabalit leccos, třeba spousta cibule. ... s viry. Cibulový závin lze servírovat jako hlavní chod nebo jako chuťovku k pivu a vínu....

Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou recept

Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou

60 min 4 porce Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou je zdravý letní oběd nebo večeře. Připravíme ho v jedné zapékací míse pro celou rodinu. ( celý recept) Ingredience receptu 700 g filetu z lososa (bez kůže) 200 g zmrazeného hrášku 4 jarní cibulky 500 g nových brambor 150 g uzené slaniny 2

Podobné recepty jako Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou

recept internet
recept internet

Brambory jako hlavní chod

Brambory jako hlavní chod - recept: Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtinky, které následně nakrájíme na asi 2-4mm tenké plátky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky, pórek.

Podobné recepty jako Brambory jako hlavní chod

Čínský restovaný lilek s česnekovou omáčkou

Klasické bezmasé jídlo z čínské kuchyně nabízí křupavé kousky lilku ve výrazné česnekové omáčce se sušeným chilli. Skvělé jako zeleninová příloha k masové pečínce nebo jako vegetariánský hlavní chod podávaný s rýží nebo s nudlemi. 2 porce. 60 minut. 122 kcal.

Podobné recepty jako Čínský restovaný lilek s česnekovou omáčkou

Chalupářské kuře z remosky pečené s bramborami

Jedno kuře, zelenina ze záhonu (nebo farmářského trhu), hrst bylinek – a připravíte kompletní hlavní chod za pár minut a s minimem nádobí. Většinu práce za vás odvede remoska, trouba a pomalý hrnec v jednom, ve kterém se všechny chutě parádně prolnou. Tenhle český vynález je na cestách neocenitelný,

Podobné recepty jako Chalupářské kuře z remosky pečené s bramborami

Zapečené brambory v troubě  recept

Zapečené brambory v troubě

Na brambory rozložíme nakrájenou cibuli a šunku. Na vrch naskládáme zbytek brambor, znovu trochu osolíme, posypeme strouhaným sýrem a nakonec zalijeme vaječnou směsí. V troubě předehřáté na 190 stupňů zapékáme brambory přibližně 30 minut, až vaječná směs ztuhne a brambory na povrchu začnou hnědnout.

Podobné recepty jako Zapečené brambory v troubě

Zeleninové rizoto s čočkou a kukuřicí recept Jídlo.cz

Hlavní chod bezmasé . Zeleninové rizoto s čočkou a kukuřicí. Sdílet: Zeleninové rizoto s čočkou a kukuřicí recept. HanaRohlenová. 17.01.2024. Fotogalerie zážitek pro oko. Přidat fotku. Hodnocení obsahu. Sdílejte obsah s přáteli. 60 min 4 porce. Zeleninové rizoto s čočkou a kukuřicí je jídlo, které b

Podobné recepty jako Zeleninové rizoto s čočkou a kukuřicí Jídlo.cz

Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

1 ks cibule velká 60 g uzená slanina 2 stroužek česnek 1,50 lžička paprika - sladká 1 lžička hladká mouka Postup přípravy receptu 1 Kroupy na dvě hodiny namočíme do studené vody, pak uvaříme doměkka a scedíme. 2

Podobné recepty jako Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Krůtí roláda plněná hříbky

Jemná krůtí roláda v sobě skrývá slaninu, nivu a houby dušené na tymiánu. Tento báječný hlavní chod si nejlépe vychutnáte s bramborami a zeleninovým salátem.

Podobné recepty jako Krůtí roláda plněná hříbky

Leberkäse – tradiční bavorská sekaná ze tří druhů masa

Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 50–60 minut. Další variace populární v Německu, kterými můžete bavorskou sekanou oživit: Pikantní: Do masové směsi přidejte před pečením nasekané chilli papričky. Chuťovky: K masu přidejte nadrobno nasekanou červenou papriku, kyselé okurky nebo plátky oliv.

Podobné recepty jako Leberkäse – tradiční bavorská sekaná ze tří druhů masa

Cobbův salát – recept na americký salát, který podávejte jako hlavní ...

V kastrůlku uveďte do varu vodu. Vložte vejce a vařte je 8 minut. Propláchněte je studenou vodou a vychladlá oloupejte. Slaninu škvařte v pánvi 8 až 10 minut, až bude křupavá. Nechte ji na talíři vyloženém papírovými utěrkami odsát tuk. Až vychladne, nakrájejte ji na kousky.

Podobné recepty jako Cobbův salát – na americký salát, který podávejte jako hlavní ...

recept internet
recept internet

Fazolová polévka s noky

Fazolová polévka s noky - recept: Den předem namočené fazole dáme vařit. Já používám takové ty flekaté. Jakmile jsou měkké, na pánvi na oleji asi 5 minut osmažíme nahrubo nastrouhaný

Podobné recepty jako Fazolová polévka s noky

Kaše z bílých fazolí s česnekovým aioli podle Yotama ...

Skvělý předkrm ladící s nakrájenou zeleninou a olivami, samostatný hlavní chod nebo příloha k masu. Bílé fazole, česnek a olivový olej se tu používají v různých obměnách, což ukazuje variabilitu postupů i surovin, otevřete-li svou mysl experimentům, a dohromady tvoří ohromující chuťový zážitek. 6 po

Podobné recepty jako Kaše z bílých fazolí s česnekovým aioli podle Yotama ...

Rychlé domácí rohlíky ze sušeného droždí recept

Rychlé domácí rohlíky ze sušeného droždí

20.02.2021. Fotogalerie. zážitek pro oko. Přidat fotku. Hodnocení obsahu. Sdílejte obsah s přáteli. 60 min 6 porcí. Rychlé domácí rohlíky ze sušeného droždí jsou rychlé hlavně díky tomu, že těsto na ně nemusíte nechat kynout. A přesto jsou vypečené a křupavé.

Podobné recepty jako Rychlé domácí rohlíky ze sušeného droždí

Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...

60 minut Suroviny těstoviny (kolínka) 500 g smetana ke šlehání (min. 31%) 200 ml ementál (nebo gouda či jiný polotvrdý sýr) 200 g šunka 4 silné plátky strouhanka 1 hrst strouhaný parmazán 25 g sůl čerstvě namletý pepř Postup přípravy Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu akor

Podobné recepty jako Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...

Vepřová krkovice s rýží recept

Vepřová krkovice s rýží

60 min 4 porce. Vepřová krkovice s rýží je šťavnaté jemné maso v dobré omáčce. Kromě vařené rýže mohou být přílohou také vařené brambory nebo houskové knedlíky. ( celý recept)

Podobné recepty jako Vepřová krkovice s rýží

S Klárou v kuchyni: Pěkně hustá zelňačka

Ale nebudu se tvářit, že je to kvůli tomu nějak extra zdravé jídlo, v mém podání nechybí ani uzené maso, klobása a smetana :) Doporučuji volit pikantní klobásu a nebát se dochutit pálivou paprikou, pak bude výsledná polévka nejen hustá, ale i "pěkně hustá"! 6 porcí 30 minut česká Suroviny olej 2 lží

Podobné recepty jako S Klárou v kuchyni: Pěkně hustá zelňačka

Rychlá maková buchta recept

Rychlá maková buchta

Ve velké míse smícháme mouku s práškem do pečiva. Pak postupně přidáváme cukr, mák, vejce, jogurt a olivový olej. Nakonec do těsta vmícháme nastrouhanou kůru z limetky. Formu na buchtu vymažeme olejem a vysypeme moukou. Nalijeme do ní makové těsto a v předehřáté troubě buchtu pečeme 30 až 45 minut.

Podobné recepty jako Rychlá maková buchta

Křupavé mrkvové placky s uzeným tofu a bazalkou

Zeleninové placičky jsou oblíbené v Indii, kde často slouží jako hlavní chod. Tyhle ozvláštňuje uzené tofu a o pikantní švih se postará kari koření. Pokud vám nevoní, zaměňte ho za kurkumu. 16 porcí 60 minut Suroviny tofu (uzené ) 200 g mrkev (větší ) 3 ks (300 g) vejce 4 ks špaldová hladká mouka (c

Podobné recepty jako Křupavé mrkvové placky s uzeným tofu a bazalkou

Rychlé domácí housky bez droždí recept

Rychlé domácí housky bez droždí

V míse smícháme 550 g špaldové mouky, kypřící prášek a sůl. Poté přidáme vodu, mléko, olej a vypracujeme hladké těsto. Mísu zakryjeme čistou utěrkou nebo potravinovou fólií a těsto necháme 15 minut odpočinout. V mezičase vyložíme plech pečícím papírem a troubu předehřejeme na 200°C.

Podobné recepty jako Rychlé domácí housky bez droždí

Italská caponata z prosluněné Sicílie

Caponatu můžete podávat v menších porcích jako skvělý předkrm, ale samozřejmě zastane i hlavní chod. 1 porce 30 minut italská Suroviny lilek 2 ks červená cibule 1 ks česnek 3 stroužky cherry rajčata 10 ks olivy (zelené a černé ) 10 ks kapary 2 lžíce olivový olej bílý vinný ocet petrželka (čerstvá )

Podobné recepty jako Italská caponata z prosluněné Sicílie

Ořechová náplň  do lineckých košíčků recept

Ořechová náplň do lineckých košíčků

60 min 12 porcí. Ořechová náplň do lineckých košíčků je jen jednou z mnoha, kterými můžeme naplnit linecké košíčky. Recept na těsto na tyto linecké košíčky najdete také na našich stránkách. Ideální náplně do vánočních košíčků. ( celý recept)

Podobné recepty jako Ořechová náplň do lineckých košíčků

Marinovaná kuřecí křidýlka z pomalého hrnce

Přiklopte a vařte 2 hodiny na vysoký stupeň nebo 3–4 hodiny na stupeň nízký. V misce promíchejte škrob s vodou a vmíchejte ho ke křidýlkům. Znovu přiklopte a vařte ještě 15 minut na vysoký stupeň, aby omáčka zhoustla. Troubu zapněte na funkci gril a rozehřejte na nejvyšší stupeň.

Podobné recepty jako Marinovaná kuřecí křidýlka z pomalého hrnce

Šči – tradiční ruská polévka se zelím a hovězím masem ...

Šči – tradiční ruská polévka se zelím a hovězím masem. Je spoustu důvodů, proč si zamilovat právě tuto zelňačku původem z Ruska. Je opravdu sytá, takže směle nahradí hlavní chod. Měkké kousky hovězího masa, brambory a kombinace čerstvého a kysaného zelí v zimě krásně zahřejí a potěší skvělou chutí.

Podobné recepty jako Šči – tradiční ruská polévka se zelím a hovězím masem ...



×