Segedínský guláš recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí2 porce

Segedínskému guláši kysané zelí dodá tu známou chuť, pro kterou je tak oblíbený pro mnohé z nás. Podáváme ho s houskovými knedlíky.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g kysaného zelí
  • 500 g vepřového masa
  • 1 cibule
  • vepřové sádlo
  • sůl
  • mletá paprika
  • mletý černý pepř
  • mletý kmín
  • hladká mouka
  • voda


Způsob přípravy

Na trošce sádla osmahneme v kastrole nadrobno nakrájenou cibuli. Když zrůžoví přidáme k ní na menší kostky nakrájené maso, špetku kmínu, pepře a papriky. Vše krátce osmahneme, pak zalijeme vodou, trochu osolíme a dusíme maso na mírném ohni doměkka.

Kysané zelí uvaříme ve zvláštním hrnci. Podle potřeby ho můžeme občas podlít vodou. Když zelí změkne přidáme ho k měkkému masu a vše dobře promícháme. 1 lžíci mouky rozmícháme v trošce vody a přidáme do guláše, abychom ho zahustili.

Ještě chvíli guláš povaříme a nakonec podle chuti přidáme koření nebo sůl.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Segedínský guláš recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Segedínský guláš.
Nebo hledejte podobné podle části názvu segedínský guláš .
Hledat podobné recepty na internetu jako Segedínský guláš

Kde najít informace



×