Italské těstoviny s rajčatovou omáčkou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Italské těstoviny s rajčatovou omáčkou s jemným smetanovým sýrem budou chutnat nejen vegetariánům.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g italských těstovin
  • 200 g mascarpone
  • 1 červená cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 700 g loupaných rajčat
  • 140 g rajčatového protlaku
  • 2 lžičky balzamikového octa
  • čerstvá bazalka
  • sůl


Způsob přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a restujeme ji v oleji společně s prolisovaným česnekem. Přidáme ocet, špetku soli, pokrájená rajčata a protlak. Promícháme a zvolna vše dusíme 6 minut.

Mezitím si uvaříme italské těstoviny podle návodu na obalu v osolené vodě. Do hotové rajčatové omáčky vmícháme mascarpone, nasekanou bazalku a máslo. Podle chuti osolíme.

Uvařené těstoviny promícháme s rajčatovou omáčkou a hned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Italské těstoviny s rajčatovou omáčkou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu italské těstoviny rajčatovou omáčkou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Italské těstoviny s rajčatovou omáčkou

Kde najít informace



×