Mořidlo s octem na zvěřinu
Naložte si zvěřinu do skvělého mořidla, které vám zaručí jedinečnou chuť a šťavnatost masa. Určitě se to vyplatí....
Mořidlo s balsamikovým octem
Divočina má svou specifickou vůni a chuť, a proto je dobré si maso předem namořit. Maso pak bude šťavnaté, chutné a balsa...
Mořidlo s balsamikovým octem recept Jídlo.cz
Nejdříve si nadrobno nasekáme cibuli, zeleninu nakrájíme na kostičky a polovinu z toho nasypeme do nádoby, ve které chceme maso nakládat. Maso omyjeme, očistíme a položíme do nádoby na zeleninu. Vodu s balsamikem a kořením přivedeme k varu, ihned odstavíme a necháme vychladnout.
Podobné recepty jako Mořidlo s balsamikovým octem Jídlo.cz
Štrúdl podle mé babičky
Štrúdl podle mé babičky je jednoduchý a rychlý dezert, který si nejlépe vychutnáte v období sklizně jablek. Tento tradiční moučník se vyznačuje tenoučkým těstem a bohatou náplní, o...