Mořidlo s balsamikovým octem recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Divočina má svou specifickou vůni a chuť, a proto je dobré si maso předem namořit. Maso pak bude šťavnaté, chutné a balsamiko mu dodá šmrnc.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 0,5l převařené vody
  • 2 lžíce balsamika
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1 menší celer
  • 4 kuličky jalovce
  • 5 kuliček nového koření
  • 5 kuliček pepře
  • 2 bobkové listy
  • 2 snítky čerstvého tyminánu


Způsob přípravy

Nejdříve si nadrobno nasekáme cibuli, zeleninu nakrájíme na kostičky a polovinu z toho nasypeme do nádoby, ve které chceme maso nakládat.

Maso omyjeme, očistíme a položíme do nádoby na zeleninu. Vodu s balsamikem a kořením přivedeme k varu, ihned odstavíme a necháme vychladnout.

Vyhladlým mořidlem přelijeme maso, posypeme zbytkem zeleniny s cibulí a zatěžkáme. Necháme 2-3 dny uležet, každý den obracíme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mořidlo s balsamikovým octem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Mořidlo s balsamikovým octem.
Nebo hledejte podobné podle části názvu mořidlo balsamikovým octem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mořidlo s balsamikovým octem


×