Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Pokud chcete připravit opravdu delikatesní maso, které se bude na jazyku rozpadat, vyzkoušejte tohle mořidlo s vínem. Je připravené raz dava a zaručí šťavnatost masa.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 100ml vody
  • 450ml aromatického bílého vína
  • 1 větší petržel
  • 1 střední celer
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • špek nebo slanina na protažení
  • citronová kůra ze čtvrtky citronu
  • 3 bobokové listy
  • 6 kuliček pepře
  • 5 kuliček nového koření


Způsob přípravy

Do menšího hrnce nalijeme vodu a víno, přisypeme koření a přivedeme k varu. Jakmile směs probublá, ihned odstavíme a necháme vychladnout

Očištěnou zvěřinu prošpikujeme, cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu na kostičky. Polovinu zeleniny nasypeme do nádoby na naložení, vložíme maso a to posypeme druhou polovinou zeleniny s cibulí.

Nakonec zalijeme vychladlým mořidlem. Maso zatížíme a necháme 2-4 dny uležet. Obden obrátíme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vinné mořidlo skvělou zvěřinu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu

Kde najít informace



×