Mořidlo s červeným vínem recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Už jste zkoušeli mořit maso? Určitě to stojí za to, jelikož mořidlo dodá maso vynikající a nezaměnitelnou chuť. Obzvláště pokud použijete mořidlo s dobrým červeným vínem, tak neprohloupíte.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300ml aromatického červeného vína (např. Portugal)
  • 1 velká cibule
  • 1 velká mrkev
  • 1 střední petržel
  • 1 střední celer
  • 3 bobkové listy
  • 5 jalovčinek
  • 6 kuliček pepře
  • špek nebo slanina


Způsob přípravy

Nejprve si maso omyjeme, odblaníme poté prošpikujeme a posolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu na kostičky.

Polovinu zeleniny s cibulí nasypeme do nádoby na naložení masa, přisypeme koření a vložíme maso.

Druhou polovinu zeleniny s cibulí nasypeme navrch, zalijeme vínem, maso zatížíme a necháme 3-5 dní v chladu uležet.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mořidlo s červeným vínem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Mořidlo s červeným vínem.
Nebo hledejte podobné podle části názvu mořidlo červeným vínem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mořidlo s červeným vínem


×