Vinné mořidlo s jalovcem recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Jednoduchý recept na vynikající mořidlo, které vám zaručí jedinečnou chuť masa. Koření a víno stáhne typickou chuť zvěřiny, kterou mnoho lidí nesnese.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250ml červeného vína
  • 250ml vody
  • 3 malé cibule
  • 1 větší mrkev
  • 1/2 většího celeru
  • 1 střední petržel
  • 1/2 citronu
  • 10 kuliček nového koření
  • 3 kuličky černého pepře
  • 6 kuliček jalovce
  • 3 bobkové listy
  • 3 snítky tymiánu


Způsob přípravy

Do hrnce dáme vodu, víno, koření a přidáme cibuli nakrájenou na osminky, zeleninu na kostičky. Přivedeme k varu a krátce na mírném ohni povaříme.

Odstavíme z plotny a přídáme kůru z poloviny citronu. Necháme vychladnout.

Maso si očistíme nasolíme a vložíme do nádoby na naložení. Zalijeme vychladlých mořidlem se zeleninou a necháme 2 dny v chladu uležet.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vinné mořidlo s jalovcem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vinné mořidlo s jalovcem.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vinné mořidlo jalovcem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vinné mořidlo s jalovcem

Kde najít informace



×