Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 4 cm a dobře osušíme. Slaninu nakrájíme na kousky cca 3x2 cm, vložíme do vroucí vody a 10 minut vaříme. Rozdělení a použití hovězího zadního masa Slaninu osušíme a orestujeme na 1 lžíci (nebo dle potřeby) oleje. Vytáhneme ji a na výpeku orestujeme kostky masa doh
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
Suroviny Porce: 3-4 asi 600 g zadního hovězího 2 cibule velká lžíce protlaku 2 dl červeného vína červená paprika 2 mrkve 8 malých žampionů rozmarýn bobkový list nové koření sůl pepř 2 hrnky vývaru nebo vody Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou p
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Rebarborový krémový koláč
Tento skvělý jarní koláč zmizí z vašeho než řeknete švec. Při přípravě nepoužívejte elektrický mixér, protože díky mecha
Podobné recepty jako Rebarborový krémový koláč
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“. Tradiční francouzský recept, který proslavila fenomenální Julia Child, zvládnete bez obav i u vás doma. Šťavnaté maso v silné omáčce dostane každého. Připravte tuto specialitu například k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku autor: no-niki 3.0 hodnotilo: 21 doba přípravy: 40 minut obtížnost: obtížné Nahrát fotku Suroviny 6 porce 1 kg hovězí maso 100 g anglická slanina 1 ks mrkev 1 ks celer stejně velký jako mrkev sůl pepř mletý hladká mouka 1 ks bobkový list 250 g žampiony malé 16 ks malé cibulky 0,
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Hovězí kližka po burgundsku z trouby recept
4 1 kg hovězí kližky 600 ml hovězího vývaru 200 ml kvalitního červeného vína 100 g slaniny 2 lžíce sádla 50 g másla 1 lžička oleje 4 větší cibule 1 mrkev 100 g žampionů 2 stroužky česneku 2 lžíce rajčatového protlaku 12 kusů šalotky 2 bobkové listy 2 snítky čerstvého tymiánu sůl pepř Dárkové POUKAZY
Podobné recepty jako Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Poklady francouzské kuchyně: Boeuf bourguignon
Suroviny hovězí kližka 1 kg hladká mouka 2 lžíce pancetta 150 g olivový olej 2 lžíce šalotka 1 ks cibule 2 ks česnek 1 stroužek brandy 75 ml červené burgundské víno 750 ml hovězí vývar 500 ml bouquet garni 1 ks baby cibulky 110 g malé žampiony 200 g máslo 1 lžíce mořská sůl a čerstvě mletý černý pep
Podobné recepty jako Poklady francouzské kuchyně: Boeuf bourguignon
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Přidejte bobkové listy a všechnu zeleninu nakrájenou na menší kostky. Promíchejte a vařte dalších 20 minut pod pokličkou. Dochuťte solí a pepřem a můžete servírovat. Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha Zdroj: FTV Prima.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
MOJE HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU
MOJE HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU - recept: Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a zprudka orestujte na oleji. Vyjměte a dejte stranou. Do hrnce vsypte slaninu a orestujte. Přidejte
Podobné recepty jako MOJE HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU
Křupavé hovězí po asijsku
Salátovou zeleninu nakrájejte na nudličky nebo natrhejte na kousky. Na talíře rozložte zeleninu, scezené nudle, zakapejte zálivkou, posypte křupavým hovězím, chilli papričkou, rozdrcenými arašídy a otrhanými lístky koriandru. Křupavé hovězí po asijsku Zdroj: Marek Kučera.
Podobné recepty jako Křupavé hovězí po asijsku
Katův šleh s bramboráčky – dokonalý recept na hospodskou ...
Katův šleh s bramboráčky – dokonalý recept na hospodskou klasiku Zdroj: Chilli kuchařka. 106x. Katův šleh neboli kaťák je jídlo, které v minulosti patřilo na jídelní lístek snad každé restaurace nebo spíše hospody. V moderní gastronomii nemá zrovna dobrou pověst, ale ruku na srdce, kdo si ho občas z
Podobné recepty jako Katův šleh s bramboráčky – dokonalý na hospodskou ...
Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child - fotografie 20 - TopRecepty.cz Zpět na recept Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child Miquel Eliza Eliza Eliza Eliza Eliza Eliza senky senky Boeuf Bourguignonne BarbaraP s podmáslovým krajancem opravdová lahůdka marci
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku Zdroj: Oheň a dým. 31x. I když drtivá většina receptů na guláš začíná smažením cibule na sádle, tradiční vaření v kotlíku může probíhat i trochu jinak – méně námahy, méně aktivní pozornosti, a přesto skvělý výsledek. Tento guláš je inspirován originálním ...
Podobné recepty jako Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child - fotografie 20 - TopRecepty.cz. Fotografie k receptu Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child. Fotografie k receptu Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí na burgundský způsob recept
Postup přípravy. Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny, popřípadě přes noc. Poté maso z marinády vytáhněte. Rozpalte olej na pánvi, přidejte slaninu a smažte dozlatova.
Podobné recepty jako Hovězí na burgundský způsob
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
1,25 g hovězí kýty 25 g uzeného vepřového bůčku 20 malých cibulek (ideálně šalotky) bouquet garni lžíce sádla 1 láhev dobrého červeného vína ideálně z oblasti Burgundska 2 lžíce polohrubé mouky sůl pepř muškátový oříšek Dárkové POUKAZY Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou př
Podobné recepty jako Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Burgunské dušené hovězí recept
Suroviny. 70 dkg hovězí kližky nebo plecka očištěné a na kostky pokrájené. 2 lžíce másla. 1/2 hrnku uzeného vepřového ramínka nakrájené na 1 cm proužky. 2 středně velké cibule na tenké plátky pokrájené. 1 stroužek česneku usekaný. 1 středně velká mrkev (nakrájená na 1 cm plátky) 1/4 hrnku petrželky
Podobné recepty jako Burgunské dušené hovězí
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel recept
1 šlehačka 1 střední syrová brambora 1 větší mrkev kousek celeru kousek petržele 1 lžička hladké mouky 1 lžička kečupu 1 plná polévková lžíce rybízového džemu paprika sladká paprika pálivá drcený pepř jalovec majoránka strouhaná citronová kůra sůl Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční ho
Podobné recepty jako Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně - recept: Na rozehřátou pánev nalijte trochu oleje a opečte kousky slaniny. Dejte stranou. Na pánvi hned nechte zatáhnout kousky masa a až bude ze všech stran Dejte stranou.
Podobné recepty jako Burgundská hovězí pečeně
Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku - recept: Ve velkém hrnci si nasucho osmažíme slaninu (pokud není dost prorostlá, přidáme trošku sádla), přidáme mrkev, celer (obojí nakrájené na kostičky),
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Hlemýždi (šneci) po burgundsku recept
Postup přípravy. Maso uvaříme se zeleninou a kořením doměkka (trvá to asi 3 hodiny); maso necháme vychladnout ve vývaru. Máslo vymícháme s česnekem utřeným se solí, přidáme posekanou petrželku a opepříme. Do ulity dáme kousek bylinkového másla, vložíme maso a domeček doplníme máslem.
Podobné recepty jako Hlemýždi (šneci) po burgundsku
Řepa po burgundsku
červené víno (kvalitní burgundské) 500 ml olivový olej provensálské koření (čerstvé) 1 svazek bobkový list 3 ks černý pepř 5 kuliček himalájská sůl rajčatové pyré 200 g sladká paprika (mletá) špetka zeleninový vývar (nebo voda) 1600 ml hrachová mouka (na zahuštění) 1 lžíce žampiony (malé) 250 g Post
Podobné recepty jako Řepa po burgundsku
Hovězí bourguignon
Vynikající hovězí po burgundsku pochází, jak už název napovídá, z Francie. Maso dušené na červeném víně s rajčatovou omáčkou, zeleninou a žampiony má výraznou chuť a zasytí i ty nejhladovější strávníky. Suroviny. 8 porce. 1,50 kg hovězí maso vrchní nebo spodní šál. 150 g slanina slunečnicový olej 2
Podobné recepty jako Hovězí bourguignon
Hamburger podle Pohlreicha
g francouzská hořčice 100 g rukola Postup přípravy receptu 1 Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na burgery a dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice. RADA: Jak to udělat, aby se maso při grilování nelepilo
Podobné recepty jako Hamburger podle Pohlreicha
Mleté hovězí maso po kantonsku s vejci
Dokončení. rostlinný olej (například arašídový) 1 lžíce. mleté hovězí maso 450 g. cibule (nakrájená nadrobno) 1 ks. zázvor (čerstvý, najemno nakrájený nebo nastrouhaný) 2 lžičky. kukuřičný škrob (maizena) 2 lžíce. mražený hrášek 1 hrst. sezamový olej (případně lžička) vejce (velká ) 5 ks.
Podobné recepty jako Mleté hovězí maso po kantonsku s vejci
Dušená hovězí kližka s fazolkami podle Huga Hromase
Hovězí kližka je často neprávem opomíjený kus masa. Přitom má naprosto úžasné vlastnosti, které ji díky vhodně zvolené úpravě promění ve skutečnou lahůdku. Šlachy, které v kližce jsou, se dlouhým dušením promění v čistý kolagen a celý kus masa bude šťavnatý a měkký tak, že ho zvládnete jíst lžící. V
Podobné recepty jako Dušená hovězí kližka s fazolkami podle Huga Hromase
Český hospodský guláš z hovězího masa
hovězí maso (z kližky) 1 kg. rostlinný olej (nebo sádlo) 2 lžíce. cibule (nakrájená nahrubo nebo na půlměsíčky) 500 g. rajčatové pyré 1 lžíce. mletá sladká paprika (i pikantní podle chuti) 1 lžíce nebo víc podle chuti. hladká mouka (trocha na zaprášení) worcesterová omáčka (nebo sójová omáčka na doc
Podobné recepty jako Český hospodský guláš z hovězího masa
Uzený jazyk s křenovou kaší
Zhruba po 1 ½ hodině oloupejte brambory, nakrájejte je na stejně velké kousky a uvařte v mírně osolené vodě doměkka. Mezitím nastrouhejte křen do smetany a vařte na mírném stupni do lehkého zhoustnutí. Uvařené brambory slijte, rozmačkejte šťouchadlem a zalijte většinou křenové smetany.
Podobné recepty jako Uzený jazyk s křenovou kaší
Hovězí pečeně po anglicku
pepř (čerstvě namletý pepř) 1 lžička. rostlinný olej 2 lžíce. česnek (česnek, rozetřený) 6 stroužky. těžší červené víno 1–2 sklenky. hovězí nebo drůbeží vývar 500 ml. worcesterská nebo sójová omáčka 1–2 lžíce. velké bílé cibule, nakrájené na větší kousky 2 ks. karotky 500 g.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně po anglicku
Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem
Promíchejte. Dvě lžíce ajvaru promíchejte s nasekanými bylinkami. Opepřete, osolte a přidejte olivový olej. Jazyk nakrájejte na plátky, přidejte vařenou zeleninu a podlijte vše trochou vývaru. Přidejte brambory, ajvar a můžete servírovat. Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem Zdroj: FTV Prima.
Podobné recepty jako Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem
Hovězí maso s thajskou bazalkou a chilli podle Kamu ...
Sójová omáčka 2 lžíce (a více podle chuti) hnedý cukr 1 lžíce. Voda 4 lžíce. tenké plátky hovězí roštěné 500 g. 4 šalotky nebo 1 červená cibule. Česnek 1 větší stroužek. thajská červená chilli paprička (birds eye) 1 ks. rostlinný olej 2 lžíce. thajská bazalka 1 svazek.
Podobné recepty jako Hovězí maso s thajskou bazalkou a chilli podle Kamu ...
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
velká brambora 1 ks. červené zelí 1/4 hlávky. špek 100 g. krájená rajčata (konzervovaná krájená rajčata) 200 g. mletá sladká paprika 2 lžíce. uvařená červená řepa 2 ks. citron (nebo bílý vinný ocet) 1 ks. zakysaná smetana 180 g. kopr (čerstvý kopr) 1 snítka.
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...