Dušené hovězí na hořčici a zelenině
Dušené hovězí na hořčici a zelenině je pokrm, který se připravuje z falešné svíčkové. Maso se nejprve tvaruje a převazuje, aby si po dušení zachovalo svůj kulatý tvar. Během...
Dušené hovězí se zeleninou
Dušené hovězí se zeleninou je chutné jídlo, které se připravuje z nakrájeného masa, slaniny a cibule. Slanina se nejprve vyškvaří v kastrolu, a pokud není dostatečně tučná, přidá...
Pomalu dušené hovězí na víně
Pomalu dušené hovězí na víně podáváme třeba jen s chlebem, nebo i samotné, či s kouskem dušené zeleniny. Je to lahodné jemné maso a ten čas na přípravu se rozhodně vyplatí. Dobře omyté a osušené maso opepříme a osolíme a zaprášíme hladkou moukou. Ve velkém kastrole rozpálíme trochu oleje, rozpustíme
Podobné recepty jako Pomalu dušené hovězí na víně
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou je ideálním pokrmem pro zimní měsíce, protože se připravuje v jednom hrnci a nabízí tak útulné a hřejivé jídlo. Tento recept, inspirovaný Zdeňkem P...
Netradičně dobrý tradiční tatarák podle Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich přináší jedinečný zážitek pro milovníky masa s jeho netradičně dobrým tradičním tatarákem. Tento recept zahrnuje přípravu klasického hovězího tataráku...
Klasické dušené hovězí se zeleninou
Klasické dušené hovězí se zeleninou je tradiční pokrm, který v sobě spojuje chuť masa a různých příloh. Tento recept, známý také jako staromódní hovězí guláš, se vyznačuje tím, že se m...
Slovenská vánoční kapustnica
Slovenská vánoční kapustnica je oblíbená a hutná polévka, která se tradičně připravuje během zimních měsíců. Její varianta je mnohostranná a liší se podle regionu nebo rodinných rec...
Pomalu pečená hovězí žebírka
Pomalu pečená hovězí žebírka představují skvělý příklad trendu slow cooking, kdy se jídlo pomalu vaří, což šetří čas a úsilí. Jakmile je maso vloženo do trouby, nemusíte se o něj vůbec st...
Hovězí Stroganoff
Hovězí Stroganoff je tradiční ruské jídlo, jehož kořeny sahají do poloviny 19. století. Tento pokrm si získal popularitu po celém světě a existuje v různých variantách....
Cikánská hovězí pečeně
Cikánská hovězí pečeně je šťavnaté a chutné jídlo, které vyniká omáčkou plnou ochucení z papriky, klobásy a česneku. Klíčovým prvkem je kvalitní hovězí maso z masného plemene, k...
Hovězí tokáň
Pokud nejste fanouškem rýže, klidně si můžete k tomuto jídlu připravit tradiční knedlíky. Nicméně, doporučujeme vám zvážit naši variantu! Hovězí tokáň je lahodné pokrm, který s...
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš je tradiční pokrm, který se těší oblibě zejména během masopustního období, kdy se konají zabijačky. Tento guláš se vyznačuje použitím různých druhů v...
Hovězí guláš – tradiční recept na oblíbenou českou klasiku
Hovězí guláš je skvělou českou klasikou, která vás zahřeje a potěší vaše smysly. Představte si plný talíř voňavého, šťavnatého guláše, který si můžete vychutnat s kouskem čerst...
Krůtí stehna na zelenině
Krůtí stehna na zelenině jsou pokrmem, který potěší milovníky tmavého masa. Toto šťavnaté maso, pocházející z různých částí krůty, získává během pečení na kostech ještě intenzivnější chuť...
VIDEO: Vývar vývarů consommé podle Pohlreicha
Připravte si vývar vývarů, tedy consommé, podle osvědčeného receptu. Tento náročný pokrm, považovaný za královnu polévek, si žádá čas a péči. Hlavním základem je hovězí oháňka, která se vař...
Znojemská omáčka s hovězím
Znojemská omáčka s hovězím je tradiční české jídlo, které se vyznačuje svou chutí a bohatou historií. Tato omáčka je oblíbená pro svou kombinaci jemného hovězího masa a pikantních i...
Slezský bigos
Slezský bigos je tradiční pokrm, který byl původně určen k zahřátí lovců během zimních výprav. Často si ho brali s sebou na cesty i formané, neboť je vydatný a výživný. Existují dvě zákl...
Lepkavá vepřová žebra nasladko
Lepkavá vepřová žebra nasladko jsou oblíbeným pokrmem americké kuchyně, který si můžete připravit buď v troubě, nebo v pomalém hrnci. Marináda, která se používá, skv...
VIDEO: Indický tajine s kuřecím masem
Připravte se na delikátní zážitek z indické kuchyně s receptem na tajine s kuřecím masem. Tento pokrm, který připravil Zdeněk Pohlreich, je ideální volbou pro všechny, kdo mají rádi orien...
Pomalu pečený bůček
Pomalu pečený bůček je lahodný pokrm ideální pro všechny milovníky masa. Tento recept zahrnuje kvalitní kus bůčku, čerstvou zeleninu a několik druhů koření, které společně vytvářejí vynikaj...
Cuketové lasagne
Cuketové lasagne jsou skvělou alternativou k tradičním lasagním z mouky. Tato varianta je nejen lehčí a zdravější, ale také výborně osvěžující, což z ní činí ideální...
Pečené kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Pečené kuře s nádivkou je tradiční pokrm, který si mnoho z nás pamatuje z dětství. Podle Zdeňka Pohlreicha se jedná o jídlo, které si stále rád připravuje. Oprávněně si získalo oblibu, ne...
Katsu kari
Katsu kari je japonské jídlo, které spojuje dva oblíbené prvky – kari a řízek. Japonská kuchyně se neomezuje jen na sushi, ale zahrnuje také chutné nudle a další speciality...
Kuřecí špízy Teriyaki
Kuřecí špízy Teriyaki jsou rychlou a chutnou večeří, která potěší nejen dospělé, ale i děti. Tento pokrm se skládá z kousků marinovaného kuřecího masa, které můžete grilovat nebo péct v t...
Poctivá gulášová polévka
Gulášová polévka je výbornou volbou na chladnější dny, kdy zahřeje a zasytí. Tato hustá a výživná polévka má tu výhodu, že po určitém odležení její chuť ještě vynikne a může klidně za...
Kančí guláš na červeném víně
Kančí guláš na červeném víně je tradiční pokrm, který se těší oblibě díky své chuti a zdravým vlastnostem. V současnosti se v Česku čelí přemíře divokých kanců, což z této zvěřiny děl...
Rychlé masové ragú na těstoviny
Rychlé masové ragú na těstoviny je ideální volba pro milovníky masa, kteří ocení jednoduchou přípravu a rychlý výsledek. Tento recept, na rozdíl od tradiční boloňské...
Vepřová panenka v listovém těstě
Vepřová panenka v listovém těstě je delikátní pokrm, který skvěle kombinuje jemné maso s ovocnými chutěmi, například jablky. Tato varianta je jednoduchá na přípravu, zejména po...
Baby kuřátka s pečenou mrkví
Mladá kuřátka se vyznačují jemným a šťavnatým masem, které skvěle chutná. Doplněná pečenou mrkví vytváří lahodnou kombinaci, která je výbornou alternativou ke klasickým bramborám. To...
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Bramborové knedlíky ve tvaru kulaté žluté koule, které ukrývají uvnitř osmahnuté uzené maso a cibulku zlatočervené barvy. Tato kombinace je oblíbenou delikatesou, kterou si Češi opra...
Brambory zapečené se zelím a uzeným masem
Brambory zapečené se zelím a uzeným masem představují skvélé jídlo, které se lehce připravuje v jednom pekáči. Toto chutné pokrm spojuje dokonale zlatavě upečené bram...
Konfitovaná kachní stehna
Konfitovaná kachní stehna jsou lahodným pokrmem, který potěší každého milovníka jemného masa. Jejich šťavnatost a měkkost v kombinaci s křupavou zlatavou kůrkou vytváří dokonalou chuťovou h...
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Zapečené vepřové kotlety se smetanou a hořčicí jsou vynikající pokrm, který si můžete připravit na víkendový oběd. Tato kombinace smetany a hořčice dodává masu jedinečnou chuť a výsledkem j...
Krůtí piccata s citronovou omáčkou
Krůtí piccata s citronovou omáčkou je pokrm, který původně pochází z telecího masa. Tento recept, který se stal oblíbeným po celém světě, se postupně přizpůsobil a dnes se čas...
Kuřecí stehna s rýží z jednoho pekáče
Připravte si skvělé jídlo, které je ideální pro chvíle, kdy hledáte rychlé a jednoduché řešení. Všechny ingredience mohou být připraveny předem, vloženy do jednoho pekáče a po...
Kuře v hořčičné omáčce
Toto jídlo určitě ohromí každého! Spojení kuřecího masa s hořčičnou omáčkou vytváří jedinečnou chuť, kterou si zamilujete. Očekávejte, že si každý bude chtít přidat ješt...