Grilované koleno pomocí sous vide recept
Dáme do sousvide hrnce na 75°C na 16 hodin. Po patnácti a půl hodinách roztopíme gril, přidáme kousek voňavého dřeva na zauzení. Po 16-ti hod. vyndáme kolena a dáme grilovat na 30 min., nepřímo při 200°C, Co zbylo v pytlících po vaření, přelijeme do pánve, zredukujeme a poté scedíme.
Podobné recepty jako Grilované koleno pomocí sous vide
Famózní steak metodou sous vide
Postup přípravy. Pokud chcete, maso můžete naložit už 24 hodin předem, ale není to nutné. Nejdříve si připravte sous vide vařič, aby se vám předehřála voda. Teplotu nastavte podle toho, jakou úpravu steaku preferujete - rare 50 °C, medium rare 55 °C či medium 60 °C. Čas přípravy nastavte na 1 hodinu
Podobné recepty jako Famózní steak metodou sous vide