Domácí škvařené sádlo
Domácí škvařené sádlo je lahodná pochoutka, která se sice nezakládá na zdravých principech, ale rozhodně potěší vaše chuťové pohárky. Používá se kvalitní hřbetní sádlo, které má...
Domácí škvarky a sádlo
Domácí škvarky a sádlo jsou tradiční českou pochoutkou, kterou si často vychutnáváme s čerstvým chlebem a pivem. Příprava těchto škvarků je jednoduchá a zvládne ji každ...
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo je tradiční pochoutka vyrobená ze syrového hřbetního sádla, které se nejprve nakrájí na malé kostky přibližně o rozměrech 1x1 cm. Tyto kusy se poté vloží...
Domácí vepřové sádlo a křupavé škvarky podle Florentýny
Tento recept na domácí vepřové sádlo a křupavé škvarky je založen na procesu škvaření vepřového tuku. Klíčem k úspěchu jsou kvalitní suroviny, přičemž syrové sádlo s vyšším obsahem tuku při...
Sádlo z trouby bez míchání
Sádlo se opět stává populární součástí české kuchyně, a to s dobrým důvodem. Jeho využití je velmi rozmanité a tuk přispívá k bohaté chuti pokrmů. Tento recept na "Sádl...
Škvařené sádlo z mikrovlnky
Škvařené sádlo z mikrovlnky je vynikající lahůdkou, která chutná nejlépe teplá a osolená. Tato jednoduchá metoda přípravy domácích škvarků je ideální pro milovníky ryzí chuti, a skvěle se...
Vepřové škvařené sádlo
Vepřové škvařené sádlo je tradiční pokrm, připravovaný v kastrolu, do kterého se nalije voda a přidá se mléko. Mléko pomáhá k tomu, aby se škvarečky dobře vyškvařily. Tento proces zaji...
Kachna s nádivkou z remosky
Připravte si vynikající pokrm - kachnu plněnou nádivkou, kterou můžete snadno uvařit v remosce podle našeho receptu....
Škvarky z trouby
Škvarky z trouby jsou jednoduchou delikatesou, kterou si můžete připravit doma. K jejich výrobě potřebujete jen kvalitní syrové sádlo, které upečete v troubě. Průběžným pr...
Škvarky z mikrovlnky
Škvarky z mikrovlnky jsou chutným a křupavým pokrmem, který se snadno připravuje ze syrového sádla. Mikrovlnná trouba nabízí skvělou alternativu pro jejich výrobu, přičemž se výsl...
Škvařené sádlo od babičky F.
Škvařené sádlo od babičky F. je tradiční pokrm, který se připravuje tak, že sádlo se nejprve nakrájí na malé kostičky a vloží se do kastrolu. Poté se přidá trochu vody, sádlo se os...
Sádlo a škvarky v pomalém hrnci
Recept na sádlo a škvarky v pomalém hrnci nás zaujme nejen svou úžasnou vůní, ale i chutí čerstvého sádla, které dokáže zaplnit naše smysly. I když se ve společnosti často hovoří o...
Sádlo z domácí pekárny
Sádlo z domácí pekárny je vynikající alternativou pro ty, kteří chtějí využít tohoto praktického kuchyňského přístroje k přípravě různých pokrmů. Kromě klasického pečiva...
Škvarky z DP
Škvarky z DP jsou tradiční pokrm připravovaný ze syrového špeku, který se nakrájí na kostky o velikosti přibližně 15 až 20 mm. Tato velikost kostiček ovlivňuje výsled...
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
Křupavá kuřecí stehýnka pečená společně s bramborami v remosce jsou vynikajícím a jednoduchým pokrmem. Kuřecí stehýnka se při pečení krásně propečou a získají zlatavou kůrku, zatímco br...
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Pečená vinná klobása se zelím je lahodný pokrm, který se připravuje z vinné klobásy, jež se nejprve nakrájí na menší části a stočí do tvaru šneka. Tyto kousky se pak propíc...
Oběd z remosky
Oběd z remosky je chutné jídlo připravované z různých druhů zeleniny. Mezi hlavní ingredience patří malé brambory, šalotka, česnek, mrkev a červená paprika. Všechny ingredience se...
Špeková krůtí stehna z remosky s mandlemi
Špeková krůtí stehna z remosky s mandlemi jsou lahodným pokrmem, který se vyznačuje šťavnatým a chutným masem. Při přípravě se používalo krůtí stehna zbavená hlavní kost...
Ovocný koláč z remosky
Ovocný koláč z remosky je lahodný dezert, který se připravuje z čerstvého ovoce. Před jeho pečením je nutné ovoce důkladně omýt a podle druhu odstranit pecky, stonky a jádřince. Koláč s...
Výpečky z remosky
Vepřové výpečky jsou skvělým pokrmem, který lze podávat nejen jako chutný oběd, ale také jako lahodnou večeři na chlebu s hořčicí. Navíc z případných zbytků lze snadno připravit dal...
Žitný kváskový chleba z remosky
Žitný kváskový chléb z remosky je chutný a výživný chléb připravený z celozrnné žitné mouky. Proces začíná vytvořením kvásku, který se smíchá s vodou a moukou, a poté se nechá kvasit v...