Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarky z DP

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2009 16:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je - li po ukončení programu podle nás a ochutnání škvarků ještě málo, opakuji program znovu, ale s tím rozdílem, že si již hlídám čas. Podle velikost škvarků a druhu sádla je to ještě asi 15 - 25 minut. Pak STOP. POZOR abychom to nepřehnali a škvarky nezhořkly. Otevřu DP a po částečném vychladnutí sádlo scedím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

25. 9. 2009 16:47

Neholdujem ani masti, ani oškvarkom, ale podľa rady Vaška som vyprážala, samozrejme v pekárni a musím len a len chváliť:yes::yes::yes: Jednoducho som neodolala.
Prvotriedne, v pohode a bezproblémovo. Vašku, ešte raz verejná vďaka ;-):-D:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

25. 9. 2009 14:46

Cathlen. Škvarky není přímo moje vychytávka, ale z hodnocení DP a je to u ETY. Běží to více než rok na internetu. (Párkrát jsem to hodnocení tiskl pro jiné zájmce a začínající s DP pracpvat , nebo si ji chtěli koupit). Dělají se v programu "Marmeláda" a teplota není jiná než při marmeládě. Myslím, že daleko více by trpěla při pečení , ale to také ne. Vždyť je to na to stavěné. A kdyby opravdu se plastové kroužky nevydržely, není jistě složité je sehnat a vyměnit. Schválně se na ně budu informovat. Rád bych koupil náhradní nádobu (NA PAK hi hi). Škvarky jsem jednou dělal čtyři várky za sebou a i když jsem měl trochu strach, byla to pohoda. Nic se nestalo a my v DP děláme stále dál. Václav

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 9. 2009 14:34

Také jsem to chtěla zkusit, ale pak jsem četla, že ty bílé silikonové kroužky kolem hřídelek v nádobě pekárny nejsou dělané na teplotu škvařícího sádla.:-( Ptala jsem se kamarádky, která pečkám moc rozumí, také četla a také raději nedělá.
Zase vím, že spousta lidí sádlo v pečce škvaří, a porouchanou ji nemají......takže to, prosím, berte jako zajímavý vyčtený názor.

Dooga Dooga

25. 9. 2009 14:28

Václave, škvarky SUPER. Přidávám foto. Jsu to škvarky ze stejného sádla,dělané stejný čas na stejný program. Ty světlé jsou s vodou, u těch tmavších jsem vodu nahradil mlékem.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2009 19:03

Dneska jsem si pochovala pekárničku u nás v Prioru. Jedna stála kolem 1900 kč a byla na chleba asi 900g a druhá stála 2500 a ta byla na větší chleba. No, už abych ji měla. Ono vždycky příjde něco důležitějšího:-( Ale jak tady vidím ty výrobky, nemůžu si pomoct, moc ji chci.:-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 3. 2009 18:08

Já je dělám v mikrovlnce, v pekárně jsem ještě neměla čas vyzkoušet, ale určitě na to dojde:-)

maris maris

4. 3. 2009 18:01

Vašku, škvarečky jak malované, dávám Ti taky bodík;-)

tejaja tejaja

4. 3. 2009 17:55

Vašku, super:yes::yes::yes: Dávam bodíček;-):-D

Bibinka Bibinka

4. 3. 2009 17:15

Vašku, zrovna včera jsem si v Lišově ve výrobně koupila čerstvé škvarečky, ale ty tvoje zaručeně vyzkouším:-!:-p

Paprika Paprika

4. 3. 2009 17:06

:yes: Tak ty jsou výstavní :yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skvareni sadla v domaci pekarne výroba škvarku skvarky škvařené sádlo z domácí pekárny výroba domácích škvarků škvaření sádla v pekárně škvarky recept škvarky z domácí pekárny výroba škvarek škvarky v domácí pekárně domácí sádlo skvarky vyroba recept na škvarky domaci skvarky domácí pekárna škvaření sádla skvareni sadla domácí škvařené sádlo domaci vyroba skvarku jak se delaji skvarky škvaření sádla recept

Suroviny: špek, voda, kmín celý

TopRecepty.cz

Škvarky z DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZKA