Sdílet:

Tatarák recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí1 porce

Tatarák, jinak tatarský biftek, připravujeme z hovězí svíčkové. Počet dalších dochucovadel i jejich množství se může malinko i lišit podle našich chutí.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • směs:
  • 100 g hovězí svíčkové
  • 1 cibule
  • 1 žloutek
  • sůl
  • mletá sladká paprika
  • mletý černý pepř
  • hořčice
  • suché bílé víno
  • kečup
  • příloha:
  • chléb
  • česnek


Způsob přípravy

V hromádce jemně umletého masa vytlačíme prsty důlek, do něj položíme žloutek, lžičku nadrobno nasekané cibule, špetku koření, soli, hořčici, kečup a vidličkou důkladně promícháme.

Koření podle potřeby do směsi přidáváme postupně, takže začneme jen malým množstvím. Během míchání ochutnáváme a koření, je-li třeba, můžeme přidat. Bílé víno můžeme nahradit lžičkou panenského olivového oleje.

Hotový tatarák podáváme na topince lehce potřené česnekem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Tatarák recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tatarák.
Hledat podobné recepty na internetu jako Tatarák

Kde najít informace



×