Oblíbené podkategorie receptů z kategorie Maso
Vepřová játra
Vepřová játra můžeme podávat s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Čerstvý zeleninový salát k tomu bude vynikající...
Vepřové plátky se zeleninou
Lehký oběd, který podáváme např. s pečenými bramborami. Niva tomuto pokrmu dodá správnou chuť. ...
Smažená králičí stehna
Smažená králičí stehna jsou jemná a pikantní díky marinování. Můžeme k nim podávat bramborovou kaši nebo vařené brambor...
Zeleninový salát s tuňákem a fazolemi
Překvapte svou rodinu výborným salátem. Zeleninový salát s tuňákem a fazolemi je dobrá volba....
Staročeský králík
Staročeského králíka můžeme podávat s domácími bramborovými knedlíky. Další přílohou může být dušené červené zelí....
Sladká šunka
Sladká šunka je možná trochu neobvyklá pochoutka, ale stojí za to ji vyzkoušet. Je docela možné, že si ji hodně oblíbíte....
Vejce s tuňákem
Vejce s tuňákem můžeme servírovat jako předkrm při slavnostních příležitostech. nebo je můžeme servírovat jako rychlé poh...
Telecí ragú
Telecí ragú podáváme rýží nebo s knedlíky. Pokud nestíháme uvařit přílohu, postačí i čerstvé pečivo....
Tagliatelle s panenskou svíčkovou
Neděle je poslední den v týdnu a měla by probíhat ve znamení klidu a pohody. Čerpáme sílu na příští týden. Jídlo, které s...
Telecí roláda pečená v alobalu
Telecí roláda pečená v alobalu je nejlepší s domácí bramborovou kaší. Koření a bylinky do náplně můžeme obměňovat podle ...
Tuňáková pomazánka
Tuňáková pomazánka je jedna z nejjednodušších a zároveň nejoblíbenějších pomazánek vůbec. Když ji doplníme čerstvým peči...