Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Pšeničný chlebík s grahamovou moukou je lahodné pečivo, které spojuje jemnost bílé mouky s obohacujícími vlastnostmi grahamové mouky a bramborové kaše. Tento chlebík je nejen...
Rychlý rybízový koláč v remosce
Rybízový koláč v remosce je rychlý a chutný dezert, který se snadno připravuje. Kombinují se zde základní suroviny jako mouka, cukr, mléko, olej, prášek do pečiva a vejce. Po důklad...
Recept Párky v listovém těstě
10. září 2016 Párky v listovém těstě jsou rychle připravenou svačinou nebo lehkou večeří. Můžeme k nim podávat různé omáčky, nebo zele.
Podobné recepty jako Recept Párky v listovém těstě
Chléb z remosky
Chléb z remosky je jednoduchý pšeničný chléb, který se připravuje bez potřeby hnětení. Tento chléb se peče v remosce, což je speciální elektrický přístroj, který zajišťuje rov...
Ovocný koláč pečený v remosce
Ovocný koláč pečený v remosce je lahodný dezert, který se vyznačuje jemnou a vzdušnou texturou. Jeho základ tvoří meringue z ušlehaných bílků, které se pečou tak, aby získ...
Základní chleba z remosky
Domácí chléb z remosky je skvělý způsob, jak si vychutnat čerstvě upečenou dobrotu, která je naprosto nenahraditelná. Jakmile okusíte jeho neopakovatelnou chuť a báj...
Honzovy buchty v remosce
Honzovy buchty v remosce jsou oblíbeným pokladem české kuchyně. Tyto tradiční buchty si získávají srdce mnoha lidí, přičemž nejlepší variantou jsou ty plněné tvarohem. Nicm...
Pečený králík 2
Pečený králík je lahodné jídlo, které se připravuje z důkladně umytého a osoleného masa. Králík je nejprve rozčtvrtěn a osušeno. Poté se obalí plátky slaniny, což mu dodá jed...
Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce
Kiščok je tradiční buchta připravovaná z kyšky, která se peče v remosce. Příprava začíná smícháním a prosíváním sypkých ingrediencí, do kterých se poté přidává kyška a vejce. Těsto se d...
Kuřecí stehna pečená v remosce s mini brambůrkami, cherry rajčaty a česnekem
Delikátní kuřecí stehna pečená v remosce, doplněná o mini brambůrky, šťavnatá cherry rajčata a aromatický česnek. Tento recept představuje jednoduchou přípravu chutného hlavn...
Pizza v remosce
Pizza v remosce je lahodné jídlo, jehož základem je jemné těsto, které vznikne smícháním droždí s vodou a ostatními ingrediencemi. Těsto se důkladně vypracuje a poté se nechá v t...
Rychlý dort z remosky
Rychlý dort z remosky je lahodný a snadno připravený dezert, který vyniká svou jemnou texturou a výbornou chutí. Příprava začíná oddělením žloutků od bílků. Žloutky se šl...
Vepřové koleno pečené v remosce
Vepřové koleno pečené v remosce je lahodné jídlo, které se připravuje z kýty. To se nejprve rozřízne na polovinu a následně se peče ve velké remosce s příkonem z obou str...
Chléb z remosky
Chléb z remosky je domácí pečivo, které se snadno připravuje v pekárně. Nejprve je třeba smíchat všechny suroviny, postupovat od tekutých po suché. Po důkladném prohněten...
Tvarohové muffiny s rybízem pečené v remosce
Tvarohové muffiny s rybízem pečené v remosce jsou lahodné pečivo, které kombinuje jemný tvaroh s sladkým cukrem a osvěžující citronovou kůrou. Do těsta se přidává také olej a mouka, co...
Zapečený mangold se sýrem ( v remosce)
Zapečený mangold se sýrem je chutné a výživné jídlo, které se připravuje ve remosce. Hlavní ingrediencí jsou řapíky mangoldu, jež se nejprve nakrájí na menší kusy. Tyto řapíky...
Meruňkové Himaláje (v remosce)
Meruňkové Himaláje jsou vynikajícím moučníkem, který můžete snadno připravit v remosce, aniž byste potřebovali troubu. Tento dezert se vyznačuje svou chutí a jemnou...
Jemná rybízová bublanina z remosky
Jemná rybízová bublanina z remosky je lahodný dezert, který se vyznačuje nadýchanou texturou a příjemnou sladkokyselou chutí rybízu. Příprava začíná vyšleháním bílků se...
Pečený balíček z remosky
Pečený balíček z remosky je pokrm připravený z vrstvy brambor, které jsou ochucené solí, drceným kmínem a česnekem. Do tohoto voňavého základu jsou přidány půlkroužky...
Kakaový koláč z remosky
Kakaový koláč z remosky je snadný dessert, který se skládá z těsta upečeného v remosce. Na povrchu je korpus potřený marmeládou, přelitý čokoládou a zakončený posypem z kokosu...
Pstruh se šťouchanými brambory
Pstruh je jemně ochucený kmínem a obalený v mouce, což mu dodává skvělou chuť. Jako příloha k tomuto rybímu pokrmu slouží šťouchané brambory, do kterých je přidána čerstvá pažitka...
Kuře z remosky
Kuře připravené v remosce je chutné a jedinečně paprikové jídlo, které se peče na másle. Tento jednoduchý a rychlý recept je ideální pro slavnostní oběd nebo večeři....
Citrónové brambory (v remosce)
Citrónové brambory jsou chutným a zdravým pokrmem, který se připravuje v remosce. Vychutnáte si je z pečlivě omytých brambor nakrájených na měsíčky, které se kombinují s čes...
Pečené kari kuře z remosky
Tento recept je jednoduchým způsobem, jak připravit kuřecí maso pečené v remosce. Kuře je doplněno o chutnou cibuli, slaninu a kari koření, které dodává pokrmu výraznou chuť....
Jednoduchý pstruh
Jednoduchý pstruh je chutné jedlo pripravené z čerstvých pstruhov, ktoré sú jemne potreté olejom a ochutené zmesou soli, provensálskeho korenia a bazalky. Tieto bylinky dodávajú...
Selský zapečený květákový mozeček (z remosky)
Selský zapečený květákový mozeček je chutné jídlo připravené z uvařeného a částečně rozvařeného květáku, který se po přípravě smíchá s dalšími ingrediencemi a zapeče v remosce....
Buchty z remosky
Buchty z remosky jsou chutným pečivem, které se připravuje z nadýchaného těsta. Nejdříve se vytvoří kvásek, který se nechá nakynout, a poté se zadělá těsto, které opět potřebuje čas na kyn...
Jemný ovocný koláč v remosce
Jemný ovocný koláč v remosce je lahodný dezert, který se připravuje z měkkého těsta. Hlavními ingrediencemi jsou tuk, cukr a žloutky, které se spolu vyšlehají do nadýchané pěny. Do této smě...
Výpečky z remosky
Vepřové výpečky jsou skvělým pokrmem, který lze podávat nejen jako chutný oběd, ale také jako lahodnou večeři na chlebu s hořčicí. Navíc z případných zbytků lze snad...