Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý pstruh

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

9. 12. 2014 09:49

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 012 kJ / 959 kcal
Bílkoviny20,94 g
Tuky17,98 g
Vláknina23,38 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy166,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 12. 2014 18:44

cecilka: áno, rozumieš dobre, celú rybu nechám povoliť menej, len takých 15 min, filé je iné, to nechám dlhšie. ;-) Nakupujem u nás v supermarkete, vždy tam majú rôzne druhy, aj ryby celé, aj filé. Takže fakt nemám problém. ;-)

cecilka

11. 12. 2014 17:48

Tejaja, rozumiem tomu dobre? Takže aj mrazeného pstruha mám iba trochu nechať
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.

tejaja tejaja

11. 12. 2014 17:35

cecilka: Rybu môžeš kľudne upiecť aj v remoske. Kedysi sme s manželom používali remosku často, bola som na ňu z domu zvyknutá. ;-):-)
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina. :-D Kupujem vždy klasické rybacie filé a vyberám zásadne to, na ktorom je napísané "Bez prídavku vody". Nikdy nerozmrazujem, nič mrazené by sa nemalo pred úpravou rozmrazovať úplne. nechám len trocha povoliť vonku, cca 30 min, potom obalím a vyprážam. Musí sa ale počítať s tým, že je to zmrazené a podľa toho vyprážať, aby vnútro sa prepieklo. ;-)

cecilka

11. 12. 2014 15:19

Tejaja, chcela by som na Vianoce urobiť konečne niečo iné, ako tradičného vyprážaného kapra, ale mám problém, nemáme sporák, iba dvojplatničku a na pečenie mäsa používam remosku. Dá sa pstruh upiecť aj v nej a bez ujmy na chuti?
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného.;-( Potom som skúšala obaľovať nerozmrazené kocky a výsledok bol tiež zaujímavý, konzumovateľný iba so zavretými očami:-*. Takže, poraď prosím, ako na to.:-?:-?:-?
Vďaka

maiva maiva

10. 12. 2014 17:46

Pěkný recept, nechala bych se pozvat:-D:-p+:yes:

tejaja tejaja

10. 12. 2014 17:00

rujet: citrón určite nie, to je náš folklór ku každej rybe dávať citrón. ;-) Ani petržlen nechýba, je tam byliniek dosť. ;-) A petržlen je pri zemiakoch. :-D;-)

rujet rujet

10. 12. 2014 12:48

Skvělé, ale nechybí tam citron a petržel?:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 12. 2014 11:27

I mě se recept líbí:-p:-KRyby jsou u nás v oblibě:yes:

spagetka spagetka

10. 12. 2014 10:46

Pstruh u nás jasně vede v oblibě, pak hned losos, kapra jím jen já, ale jinak ryby máme rádi. Pangasiovi už šanci nedám, stačilo 3x a dost :-D:-D:-D:-D
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření :-p:yes:

tejaja tejaja

10. 12. 2014 09:18

Ďakujem dievčatá. :-8 Ryby mám strašne rada, jedine kapra nejem, odkedy som v detstve videla dusiť sa kamarátku kostičkou. Ale inak zdlabnem ryby akékoľvek a v akejkoľvek podobe. Aj s morskými plodmi. ;-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 12. 2014 07:55

Pěkná rybka. Máš hezky naservírováno :yes:

ivulinka ivulinka

9. 12. 2014 21:32

:-p:yes:

Frantiska Frantiska

9. 12. 2014 21:01

vyborný je taky jenom s troskou salveje :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2014 11:03

Už dávno jsem se přesvědčila, hlavně u pstruha, že méně platí více :-) :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh recept nejlepší recept na pstruha pstruh úprava pstruha recept pstruh recepty na pstruha recepty na pstruhy recept na pstruha recept na pstruhy top recepty pstruh recepty na úpravu pstruha recepty pstruh pstruh v remosce pstruh nejlepší recept jak upravit pstruha pstruh recepty nejlepší recepty na pstruha úprava pstruhů recepty ze pstruha pstruh remoska

Suroviny: pstruh, máslo, koření provensálské, bazalka čerstvá, sůl, olej, brambory, máslo, nať petrželová, sůl

TopRecepty.cz

Jednoduchý pstruh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqQr