Jemná rybízová bublanina z remosky
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Množství do 2 l remosky o průměru mísy 22 cm.
Nutriční hodnoty
Energie | 8 771 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,67 g |
Tuky | 78,52 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 298,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Poslední dobou jsem začala používat remosku ve větší míře k pečení moučníků. Ráda se o recepty na moučníky, které se mi celkem podařily, podělím. Remosku mám s hliníkovou mísou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2023 08:57
19. 7. 2023 14:32
17. 7. 2023 09:29
16. 7. 2023 21:32
16. 7. 2023 21:09
7. 4. 2022 08:38
5. 4. 2022 21:01
3. 3. 2014 23:13
3. 3. 2014 20:33
3. 3. 2014 20:32
3. 3. 2014 00:32
2. 3. 2014 22:46
pipre: Jani něco zase vyzkoušej, moučník budeš mít upečený za půlhodinku a taky je remoska oproti troubě úspornější
zizala: Tu vychytávku znám od své slovenské kamarádky, která je moc šikovná a nejen na vaření
maiva: Ivi, tak to je škoda, leda pořídit novou. Teď jsou v prodeji i s barevnými úchyty a novinka bez "okýnka". Jsou ještě o něco úspornější a mají lépe propékat středem. Jen by mohly být levnější Jinak nevím, jaký má obsah ta mini, jestli stačí dávku snížit na polovinu.
2. 3. 2014 21:22
2. 3. 2014 19:37
2. 3. 2014 19:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 10 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 13 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 3 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 4 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 4 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 6 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 6 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 8 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 9 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Připravit bublaninu je snadné. Poradíme, jak na to, aby ovoce zdobilo její povrch a neklesalo
Další recepty
Tématické fráze: bublanina v remosce moucniky z remosky moučníky s rybízem moučník z remosky rybízová bublanina buchta s červeným rybízem jemna bublanina rybizova buchta z remosky rybízová buchta do remosky recepty na moučníky do remosky recept na bublaninu v remosce buchtami s rybizem peceni bublaniny v k remosce rybízová buchta v remosce moucnik s rybizem moučníky do remosky s recepty rybízová bublanina v remosce mini remoska remoska mini vyuziti remosky
Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, mléko, kůra citronová, rybíz, cukr skořice
Jemná rybízová bublanina z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5WR
15 názorů