Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná rybízová bublanina z remosky

Hodnocení receptu je 4,6 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

2. 3. 2014 17:41

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Množství do 2 l remosky o průměru mísy 22 cm.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 771 kJ / 2 096 kcal
Bílkoviny41,67 g
Tuky78,52 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy298,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poslední dobou jsem začala používat remosku ve větší míře k pečení moučníků. Ráda se o recepty na moučníky, které se mi celkem podařily, podělím. Remosku mám s hliníkovou mísou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

20. 7. 2023 08:57

Anna Kocikova: Děkuji, potěší to. :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 7. 2023 14:32

Merylas: Maruško s radostí ti oznamuji,že si včera sousedka přišla říct o recept na bublaninu ;-)Moc ráda jsem jí ho opsala:-K

Merylas Merylas

17. 7. 2023 09:29

Anna Kocikova: Drahuško, děkuji za vyzkoušení a jsem moc ráda, že recept nezklamal. A taktéž děkuji za krásné foto. :-K

satelit

16. 7. 2023 21:32

pipre: Měla jste moučníky dobře upečené i zespodu. Mám Remosku s nepřilnavým povrchem a pečivo zespodu je světlé, to se mi nelíbí.

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 7. 2023 21:09

Maruško,děkuji za recept:-KDo těsta jsem místo oleje dala rozpuštěné máslo a použila černý rybíz.Sousedka má remosku,ale sladké nepeče,je sama.Já remosku nemám,ale manžel má rád sladké,které zase já nemusím:-DTakže ve vypůjčené remosce upečeno a pochutnali jsme si všichni:-Q

Merylas Merylas

7. 4. 2022 08:38

satelit: Zdravím, já si myslím, že to může být i tou hliníkovou mísou. Nevím ale, jakou používáte Vy. Už jsem se setkala s názorem, že se v hliníkové upeče lépe jak chleba, tak i moučníky. Na ostatním na tom až tak nezáleží. Mám na mysli maso apd.:-K

satelit

5. 4. 2022 21:01

Vaše bublanina je krásně upečená i zespodu, mě se tak hezky neupeče.

Merylas Merylas

3. 3. 2014 23:13

Všem děkuji, jsem ráda, že se recept líbí a snad najde využití:-K

hanahcotton hanahcotton

3. 3. 2014 20:33

:yes::yes::yes::yes:

jarka skrobakova

3. 3. 2014 20:32

je krásná :yes::yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2014 00:32

Merylas: Hezký recept hodný vyzkoušení. Trochu se mi nelíbí na Topreceptech logo estranek.cz.

Merylas Merylas

2. 3. 2014 22:46

Všem děkuji:-K

pipre: Jani něco zase vyzkoušej, moučník budeš mít upečený za půlhodinku a taky je remoska oproti troubě úspornější:-)

zizala: Tu vychytávku znám od své slovenské kamarádky, která je moc šikovná a nejen na vaření:-)

maiva: Ivi, tak to je škoda, leda pořídit novou. Teď jsou v prodeji i s barevnými úchyty a novinka bez "okýnka". Jsou ještě o něco úspornější a mají lépe propékat středem. Jen by mohly být levnější:-( Jinak nevím, jaký má obsah ta mini, jestli stačí dávku snížit na polovinu.:-K

maiva maiva

2. 3. 2014 21:22

Maruško, moc hezký recept pro remosku:yes:. Vím, že maminka v remosce pekla. Tyto zkušenosti s buchtou teda nemám. Nedávno mi remoska odešla, mám jen tu mini. Tak jedině vyzkoušet minidávku:-D Rybíz taky není, ale v mražáku nějaké meruňky jsou:-p+:yes::yes:Máš ji krásně nadýchanou:-K

zizala zizala (moderátorka)

2. 3. 2014 19:37

Zajímavá vychytávka s tím papírem :yes::yes: Vyzkouším brzy. A bublaninka moc pěkná :-p

pipre pipre

2. 3. 2014 19:23

Hezký moučník. Asi remosku také znovu zprovozním ikdyž mám i el. troubu, ale v remosce se mi peklo velmi dobře, zvlášť moučníky. Mimochodem, mám stejně velkou, jako ty :-):yes:+4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bublanina v remosce moucniky z remosky moučníky s rybízem moučník z remosky rybízová bublanina buchta s červeným rybízem jemna bublanina rybizova buchta z remosky rybízová buchta do remosky recepty na moučníky do remosky recept na bublaninu v remosce buchtami s rybizem peceni bublaniny v k remosce rybízová buchta v remosce moucnik s rybizem moučníky do remosky s recepty rybízová bublanina v remosce mini remoska remoska mini vyuziti remosky

Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, mléko, kůra citronová, rybíz, cukr skořice

TopRecepty.cz

Jemná rybízová bublanina z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w5WR