Rumový zvěřinový guláš recept
Tématické fráze: zvěřinové recepty výborný zvěřinový guláš zvěřinový guláš na víně zvěřinový vývar recepty ze zvěřiny zvěřinový guláš na červeném víně zverinova gulasova recept srnčí guláš na červeném víně,rum mail ooo-dobrota.ru loc:cz zvěřina guláš marmeláda top recepty zvěřina guláš s rumem zveri
Podobné recepty jako Rumový zvěřinový guláš
Kančí guláš (Opilec) recept
Maso pokrájíme na větší kostky a slaninu na malinké kostičky. V hrnci rozpusítme sádlo a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli. Cibuli necháme dojít do hněda jako na klasický guláš a přidáme maso i slaninu. Po zatažení masa přilijeme Rum a 1 dl vína. a dusíme cca 20 minut kdy je skoro všechna tekutin
Podobné recepty jako Kančí guláš (Opilec)
Italské dušené hovězí
Italské dušené hovězí jen velmi vzdáleně připomíná český guláš. Liší se hlavně přidáním červeného vína, rajčat a dlouhým vařením, při kterém se rozvinou všechny chutě čerstvých bylin a koření. Podáváme ho s rýží, s knedlíky nebo jen s pečivem. Ve velkém hrnci usmažíme na oleji pokrájenou cibulku, př
Podobné recepty jako Italské dušené hovězí
Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Způsob přípravy. Do menšího hrnce nalijeme vodu a víno, přisypeme koření a přivedeme k varu. Jakmile směs probublá, ihned odstavíme a necháme vychladnout. Očištěnou zvěřinu prošpikujeme, cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu na kostičky.
Podobné recepty jako Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Kančí guláš staročeský
Přilijeme rum a víno a dusíme cca 30 minut pod poklicí. Pak postupně doléváme vývarem a zvolna dusíme doměkka. Vývar doléváme dle potřeby, do požadovaného množství omáčky, kterou na závěr zahustíme čerstvou domácí jíškou, kterou necháme v guláši provařit. Na závěr guláš ochutíme dle potřeby solí a p
Podobné recepty jako Kančí guláš staročeský
Jelení guláš
Víno jsem použila cabernet a marmeládu šípkou. Prý je to moc sladké..No alespoň vím, že příště se už na tu může vykvajznout =-O anevanu | 11. 8. 2016 16:40. Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicí
Podobné recepty jako Jelení guláš
Guláš ze srnčího masa
Klasický guláš jistě,ale zde méně kořenit jalovec a víno je nutnot. Takový ten klasický guláš,něco podobného jako hovězí to také není špatné,ale zde je škoda toho masa ze zvěřiny.Prostě na téma guláš bychom si mohli povídat dva dny, každý jej dělá jinak a každý bude výtečným originálem, k tomu přílo
Podobné recepty jako Guláš ze srnčího masa
Vepřový guláš
Díky za výborný recept. Guláš jsem dělala poprvé a i s hovězím masem to nemělo chybu Cuba | 19. 7. 2007 23:53. gulášek jak od Nezmara Lahva | 9. 6. 2007 16:07. Pro začátečníky (jako jsem já) je tento recept výborný. Zezačátku jsem si myslel, že jsem neodhadl zasypání mouky a výsledný efekt se dostav
Podobné recepty jako Vepřový guláš
Guláš ze srnčí kýty recept
Guláš ze srnčí kýty. Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro celou rodinu. Guláš voní srnčím masem, dobrou paprikou a kořením. 16.
Podobné recepty jako Guláš ze srnčí kýty
Kančí guláš recept
Kančí guláš. Ačkoliv nás zvěřinové hody vždy přitáhnou někam do myslivny, když seženete dobré maso, můžete vyzkoušet zvěřinu i doma, například guláš z divočáka, respektive kančí guláš. Chuťově výrazný pokrm skvěle doplní houskové knedlíky. 7. 8.
Podobné recepty jako Kančí guláš
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Ze všech stran je opečeme, dobře mícháme (guláš se má přichytávat ke dnu hrnce, ale ne připalovat). Když je maso opečené, osolíme (cca 10 špetek) a opepříme. Přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zalijeme malým množstvím vody - asi 2 dl. Do základu přisypeme kmín, prolisovaný česnek a necháme d
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Jelení guláš (kotlíkový) recept
Zvěřina; Guláš; Restování ; Vaření; Česká kuchyně; Oběd; Rajčata; Bylinky; Běžný den; Sváteční / Nedělní recepty; Snadné recepty; Recepty pro začátečníky; Zelenina; Hodnocení receptu je 4,7 (9) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. cathleen 0 názorů 26. 10. 2020 12:45 cathleen Tady může být vaš
Podobné recepty jako Jelení guláš (kotlíkový)
Kančí guláš po staročesku recept
Pak přidáme slaninu nakrájenou na malé kostičky a ještě asi 5 minut restujeme. Přidáme maso a ze všech stran ho necháme zatáhnout. Přilijeme rum, červené víno a asi 10 minut podusíme. Pak přilijeme vývar, zastříkneme citronem a dusíme dokud není maso měkké. Podle chuti dosolíme a dopepříme.
Podobné recepty jako Kančí guláš po staročesku
Kančí guláš
Dneska jsme vyzkoušela váš guláš pane Eger a moc se povedl. Masíčko bylo měkké po dvou hodinkách. Nepřidávala jsme vývar, pouze víno a na závěr jsem to zahustila hl. moukou. Vynechala jsme rum, kvůli dětem. Měla jsme málo slaniny tak jsem dala místo toho italskou panchetu a omáčka dostala dle toho h
Podobné recepty jako Kančí guláš
Kančí gulášek od Veru
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina. Maso Zvěřina Oběd Vaření Slovník pojmů. Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Hnědý rum Kančí maso Koření - Divočina Majoránka Mletá paprika Mletý kmín Pepř mletý Sádlo Sůl.
Podobné recepty jako Kančí gulášek od Veru
Kančí guláš v pomalém hrnci
hnědý rum citronová šťáva červené víno ... Vrátíme maso zpět a ještě chvíli kančí guláš podusíme. 9. Pomalý hrnec: bod 1-4, dále vše vložíme do Pomalého hrnce, přidáme veškeré koření a pochutiny a vaříme na stupeň 1 - 6-8 hod. nebo na stupeň 2 - 4-6 hod. 10. Ke kančímu guláši se nejvíce hodí jemný k
Podobné recepty jako Kančí guláš v pomalém hrnci
Srnčí guláš na červeném víně recept
Zvěřina; Guláš; Zelenina ; Podzimní recepty ... Pajaja: Pajajko, guláš výbornej a to i přesto, že jsem ho udělala bez vína, které doma nebylo a byl z krku+kousek jako kližky, všechno jsme vylízali Bodíka jsem ti dala, tak dneska jen fotičku..... na talíři je taťuldova porce a protože knedlíků ze vče
Podobné recepty jako Srnčí guláš na červeném víně
Srnčí lopatka na červeném víně recept
Srnčiu lopatku dôkladne prešpikujeme údenou slaninou a vložíme do pekáča, v ktorom sa bude mäso piecť a dobre ju z oboch strán polejeme vytvoreným pácom. Zbytok nalejeme do pekáča. Mäso marinujeme v chlade 3 dni, pričom, kedy nás napadne ho otočíme a polejeme pácom. Po marinovaní prikryjeme alobalom
Podobné recepty jako Srnčí lopatka na červeném víně
Francouzská hovězí pečeně recept
Vmíchejte víno, pak dusíme po dobu asi 2 minut. Vložte do hovězího vývaru bouquet garni. Zakryjte a přeneste do trouby. Pečeme za občasného obracení masa po dobu 2 hodin. Do pekáče vysypeme šalotku a mrkev a pečeme po dobu 30 minut, nebo dokud maso není téměř měkké. Upečené maso odstavíme necháme zv
Podobné recepty jako Francouzská hovězí pečeně
Jelení kýta na víně recept
Za občasného míchání nechte víno zredukovat asi na polovinu. Poté zalijte teplým vývarem a pozvolna duste pod poklicí, dokud není maso měkké. Bude to trvat asi 2 hodiny. Během této doby je nutné omáčku míchat, aby se nepřipékala a případně podlívat vývarem či vodou.
Podobné recepty jako Jelení kýta na víně
Kančí kýta na víně s tymiánem
Kančí kýta na víně s tymiánem - recept: Ze surovin připravíme marinádu a kýtu do ní na 3-4 dny vložíme, necháme marinovat v chladu a temnu.Maso vyjmeme z marinády osušíme, převážeme pevně
Podobné recepty jako Kančí kýta na víně s tymiánem
Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví ...
Přilijeme červené víno, vodu a vaříme asi hodinu a půl. Maso a zeleninu vyjmeme, zeleninu propasírujeme do šťávy. Perník nastrouháme, vmícháme do šťávy a necháme rozpustit. Maso vrátíme do omáčky, přidáme švestky a prohřejeme. Vhodná příloha - špecle promaštěné máslem.
Podobné recepty jako Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví ...
Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách recept
Větší porce. 500 g. 500 g srnčí kotlety (či jiná zvěřina) 5 lžic. 5 lžic balzamikového octa. 2,5dcl. 2,5dcl 2,5 dcl portského vína. sůl. čerstvý mletý pepř.
Podobné recepty jako Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách
Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně - recept: V kastrolu (papiňáku) rozpustíme špek a opražíme plátky zeleniny. Vyndáme, opečeme maso, přidáme zeleninu, koření, plátky citrónu (nebo jenom kůru),
Podobné recepty jako Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Zdravotní marmeláda z černého jeřábu aronie recept TopRecepty ...
Černé jeřabiny otrháme ze stopek, nekvalitní plody vyhodíme, ostatní propláchneme teplou vodou a necháme okapat. Vsypeme je do kastrolu, podlijeme vínem a vaříme asi půl hodiny. Pak plody trochu podrtíme, přidáme koření a cukr a povaříme do zhoustnutí. Ke konci varu přidáme Sorban proti plísním a ru
Podobné recepty jako Zdravotní marmeláda z černého jeřábu aronie TopRecepty ...
Hovězí ragú na liškách a kořenové zelenině recept
400-500g 400-500g 400-500 g Hovězí maso na guláš (kližka, krk) 2 2 Čerstvé lišky – v množství tak do dlaní 1 dk 1 dk Červené víno (nejlépe polosladké) – 1 dl 2 2 Mrkev – větší 1 1 Petržel – větší Celer 1 s 1 s Červená cibule – 1 kus
Podobné recepty jako Hovězí ragú na liškách a kořenové zelenině
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Když začne víno vařit přiliji vývar, přivedu vše znovu do mírného varu na cca 1,5 hod. Pak do omáčky vpravím smíchanou smetanu, rajčatové pyré a hladkou mouku. Za stálého míchání nechám provařit. Dochutím solí, cukrem a citrónem a podávám s karlovarským nebo s houskovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Kančí gulášek na pivku recept
Za mě teda nic moc recept, kyselost z celé konzervy drcených rajčat mi k divočině vůbec nesedí a chybí mi tu špek nebo slanina. Feferonku jsem vůbec nedávala, i s pálivou paprikou úplně stačilo, aby si nic dalšího člověk nevychutnal. Podle tohoto receptu už nikdy guláš z kančího vařit nebudu.
Podobné recepty jako Kančí gulášek na pivku
Hovězí na víně a česneku recept
Ale konečně, tady přece jde o to maso, a to redy, klobouk dolů. vypadá přenáramně. Hovězí na česneku děláme, ale nikdy mně nenapadlo přidat to víno. Jak jsem řek, já rejpal, klobouk dolů, hlubokou úklonu a bod přiletí za okamžik. Eliza. 3. 12. 2011 18:04. To by mi chutnalo... Asi bych nedala zelí a
Podobné recepty jako Hovězí na víně a česneku
Kančí se šípkovou omáčkou recept
Postup přípravy. Kančí prošpikujeme, osolíme, opečeme v pekáčku na zbytku slaniny a na oleji s máslem. Maso odložíme stranou a na tuku opečeme nakrájenou zeleninu a koření. Vrátíme maso, podlijeme vínem a čajem, přidáme 1 lžíci šípkového džemu, přikryjeme a pečeme v troubě doměkka. Během pečení, je-
Podobné recepty jako Kančí se šípkovou omáčkou
Kuřecí medailonky na víně recept
Kuřecí prsa nakrájíme přes vlákna na plátky a mírně je naklepeme. Poté je osolíme, opepříme, pomažeme třeným česnekem a orestujeme na oleji. K orestovanému masu přidáme kečup, lžičku sojovky a restujeme asi minutu. Vše zalijeme vínem, mírně podusíme asi 2 minuty a až začne šťáva pod masem bublat, za
Podobné recepty jako Kuřecí medailonky na víně
Srnčí maso po zámecku recept
Mírně pokapeme olejem a za stálého míchání osmahneme. Pak maso podlijeme sklenkou vína a trochou vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení můžeme přidat plátky žampionů, na kostičky nakrájenou mrkev a celer nebo spařené rozinky. Vypečenou šťávu podle potřeby zředíme, ale nemixujeme ani nezahušťujeme
Podobné recepty jako Srnčí maso po zámecku
Jahodový likér recept
Prudkým varem vařte víno s cukrem 10 minut, za tu dobu se asi polovina množství odpaří. Pak ho nechte trochu vychladnout a smíchejte s jahodovým alkoholem. Slijte do sklenice, uchovávejte v chladu. Poznámka autorky receptu Z tohoto množství získáte asi 6 dl poměrně silného alkoholu. Uvařeno. Přidat
Podobné recepty jako Jahodový likér
Hovězí ragú na rajčatech recept
600 g 600 g hovězího masa na guláš 1 lžíce 1 lžíce mouky 2 lžíce 2 lžíce ... na jedné lžíci oleje opečeme zprudka maso ze všech stran, vyndáme ho, přidáme druhou lžíci oleje a orestujeme cibuli a česnek. Maso vrátíme zpět, přilijeme víno a necháme odpařit alkohol. Přidáme rajčata, vývar, tymián, bob
Podobné recepty jako Hovězí ragú na rajčatech
Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou recept
bílé víno 1-2 1-2 voda na podlití dc Nutriční hodnoty Energie: 344 kJ / 82 kcal; Bílkoviny: 0,70 g; Tuky: 0,54 g; Vláknina: 3,93 g; Cholesterol: 0 mg Sodík: 52 mg Sůl: 0,12 g; Sacharidy: 16,67 g; Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Játra očistíme dáme do misk
Podobné recepty jako Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou
Hovězí bourguignon
Vyndejte ji děrovanou lžící na talíř a nyní v kastrolu opečte ze všech stran maso. Přesuňte ho ke slanině. 2. V kastrolu opečte na kolečka nakrájenou očištěnou mrkev a cibuli. Do kastrolu vraťte maso se slaninou. Osolte je a opepřete, poprašte moukou. Znovu orestujte a promíchejte. Přilijte víno a v
Podobné recepty jako Hovězí bourguignon