Sdílet:

Vepřové ražniči recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Vepřové ražniči je jedno z jídel, které můžeme připravovat v létě na zahradě na grilu. Jako přílohu doporučujeme sezónní čerstvé saláty.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g vepřové kýty
  • 2 cibule
  • 1 zelená paprika
  • 150 g slaniny
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžička sladké papriky
  • špetka pepře
  • sojová omáčka
  • sůl


Způsob přípravy

V míse smícháme olej s trochou sojové omáčky, mletou paprikou a špetkou soli a pepře. Vepřové maso nakrájíme na plátky asi 3x3 cm, přidáme ke koření do mísy a dobře promícháme.

Slaninu nakrájíme na kousky 2x2 cm, stejně tak i papriku. Cibuli nakrájíme na kolečka. Na grilovací jehly nebo na špejle napichujeme střídavě kousky masa, slaniny, papriky a cibule. Hotové špejle ještě potřeme zbytkem oleje a pečeme na plechu v troubě nebo na roštu na grilu. Pro větší jedlíky můžeme jako přílohu přidat vařené brambory. Fotografie: Facebook.com


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové ražniči recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřové ražniči.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové ražniči .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové ražniči

Kde najít informace



×