Francouzská hovězí pečeně
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 677 kJ / 2 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,46 g |
Tuky | 72,59 g |
Vláknina | 25,51 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 123,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Patří mezi pomalu vařená jídla: příprava 30 minut, Vaření 3 hodiny 45 minut a druhý den ještě 40 min.
Připravuji v titanovém nádobí.
Pozn:: hovězí maso by mělo být z mladého býčka a šťavnaté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2015 23:44
21. 6. 2015 21:01
Takže žádná změna, stačí jen poctivě číst
11. 6. 2015 02:18
7. 6. 2015 12:57
7. 6. 2015 12:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 4 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 17 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 13 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 41 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 1 hodinou
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 1 hodinou
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 1 hodinou
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Další recepty
Tématické fráze: pečené hovězí hrudí francouzská pečeně hovezi valec hovězí po francouzsku hovězí válec recepty pomalu pečené hovězí hrudí výborné hovězí plátky francouzská roštěná hovězí pečeně doba pečení masa francouzské hovězí prošpikovaný hovězí pecene pomalu pečené hovězí maso roštěná po francouzsku irské hovězí maso na pečení jak dlouho se peče hovězí jak dlouho se peče hovězí maso francouzka pečeně pecene po francouzsku výborná hovězí pečeně
Suroviny: olej olivový extra virgin, roštěná hovězí, slanina, pórek, česnek, cibule šalotka, mrkev, víno červené, vývar hovězí, celer, bobkový list, tymián, petržel, brambory, žampióny, čerstvé bylinky
Francouzská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lo5
5 názorů