Jelení kýta na víně
Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 41,85 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento i další mé recepty najdete na: http://www.vareniste.cz/3-narozeniny-vareniste-sla...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 54 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jelení kýta na víně jelení kýta recepty jelen na víně jelení kýta jelení maso na víně jeleni kyta recept jeleni na vině jelení kýta na červeném víně jelení maso kýta recepty recept na jelení kýtu jeleni kyta na zelenině jeleni maso na červeném víně jelení kostky na víně jelení maso kýta recept jelenní kýta jelen na cervenem vine omacka recepty z jelení kýty jelen na vine recept recepty na jeleni na víně příprava jelení kyty
Suroviny: cibule, olej, mrkev, petrželka kořenová, celer, kýta jelení, sůl, protlak rajčatový, cukr, koření nové koření, pepř, česnek, mouka hladká, víno červené suché, tymián, bobkový list, voda,
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
0 názorů