Treska na víně recept
HanaRohlenová
45 min2 porce
Treska na víně je lehké a rychlé jídlo. Podáváme s brambory, pečenými nebo vařenými. Přílohou mohou být i hranolky nasucho opečené v troubě.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 400 g filé z tresky
- 100 ml suchého bílého vína
- slunečnicový olej
- 1 citron
- 1 lžíce hladké mouky
- mořská sůl
- zelená petrželka
Způsob přípravy
Maso očistíme, osolíme, potřeme citronovou šťávou a obalíme v mouce. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a na něm tresku z obou stran osmahneme.
Přidáme víno a maso dusíme do měkka. Je-li potřeba, občas podlijeme vodou. Když je maso měkké, posypeme ho nadrobno nasekanou zelenou petrželkou a s vybranou přílohou hned podáváme.
Další recepty na Treska na víně.
Hledat podobné recepty na internetu jako Treska na víně