Sdílet:

Treska na víně recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Treska na víně je lehké a rychlé jídlo. Podáváme s brambory, pečenými nebo vařenými. Přílohou mohou být i hranolky nasucho opečené v troubě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g filé z tresky
  • 100 ml suchého bílého vína
  • slunečnicový olej
  • 1 citron
  • 1 lžíce hladké mouky
  • mořská sůl
  • zelená petrželka


Způsob přípravy

Maso očistíme, osolíme, potřeme citronovou šťávou a obalíme v mouce. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a na něm tresku z obou stran osmahneme.

Přidáme víno a maso dusíme do měkka. Je-li potřeba, občas podlijeme vodou. Když je maso měkké, posypeme ho nadrobno nasekanou zelenou petrželkou a s vybranou přílohou hned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Treska na víně recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Treska na víně.
Nebo hledejte podobné podle části názvu treska víně .
Hledat podobné recepty na internetu jako Treska na víně

Kde najít informace



×