Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha recept ...
Dáme do pekáčku, nakrájíme citrón na kolečka a do každého pstruha dáme 2 kolečka citrónu, přidáme tymián a kousek másla. Pstruhy posypeme i svrchu tymiánem, dáme kolečko citrónu a do pekáčku nalijeme trošku vody. Přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 220 stupňů asi 20 min.
Podobné recepty jako Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha ...
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha recept
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha. Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód: https://rcpt.cz/PQz6
Podobné recepty jako Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha
Pečené kuře s nádivkou
Give Pečené kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha 3/4. Give Pečené kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha 4/4. Hodnoceno: 21x. Pečené kuře s nádivkou je nejoblíbenější jídlo dětství, které si Zdeněk Pohlreich rád připraví i dnes. A ruku na srdce, kdo by ho nemiloval? do 10 minut. 4 porce.
Podobné recepty jako Pečené kuře s nádivkou
Trhanec podle Zdeňka Pohlreicha
Trhanec podle Zdeňka Pohlreicha - recept: 1. Oddělte žloutky od bílků. V míse utřete žloutky s cukrem a solí, přidejte mléko, mouku a ušlehejte. Vzniklou směs nechte chvíli odpočinout.2. Z
Podobné recepty jako Trhanec podle Zdeňka Pohlreicha
VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa
VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa. Uvařte si tradiční českou polévku v luxusním provedení podle Zdeňka Pohlreicha. Nevařte z vody, ale začněte světlou jíškou a silným kuřecím vývarem. A nepřeslechněte jednu dobrou radu: Od přípravy této polévky nikam neodcházejte, nebo vám uteče!
Podobné recepty jako VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa
Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha ...
Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha - recept: Po obou stranách ogrilujeme.Hovězí a vepřové maso umeleme nahrubo. Česnek a cibuli nakrájíme a vmícháme do masa. Dle chuti přidáme sůl, pepř a máslo.Z
Podobné recepty jako Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha ...
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Do kastrolu vložíme rybí skelety, hlavy a všechny odřezky (z hlav vyndejte žábry, jinak bude polévka hořká). Přidáme pár kuliček černého pepře a
Podobné recepty jako Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Opražíme nasucho housku nakrájenou na kostičky v troubě dozlatova.Cibulku nasekáme najemno, zpěníme na másle, přidáme nasekanou petržel, žloutky a
Podobné recepty jako Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou tak, aby byla zrnka ponořená. Přidejte jeden oloupaný stroužek česneku a polovinu petržele, opepřete a
Podobné recepty jako Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha recept ...
Postup přípravy. Všechny ingredience smícháme a vypracujeme v jemné těsto, které necháme 30 minut v chladu odležet. Poté z něj tvoříme malé knedlíky naplněné ovocem. Vkládáme do vroucí vody a vaříme cca 9 minut. Servírujeme s nastouhaným tvrdým tvarohem, cukrem a přelité rozpuštěným máslem.
Podobné recepty jako Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha ...
VIDEO: Vývar vývarů consommé podle Pohlreicha
VIDEO: Vývar vývarů consommé podle Pohlreicha. Hodnoceno: 1x . Kuchařská maturita je tady! Nacvičte si královnu polévek v podobě parádního vývaru z hovězí oháňky, připravovaného s trpělivostí a se vší pílí. Aby consommé získalo správnou jantarovou barvu a sílu, nelze ho ošidit. ...
Podobné recepty jako VIDEO: Vývar vývarů consommé podle Pohlreicha
Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha
Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha - recept: Na másle zpěníme na kolečka nakrájený pórek, přidáme kousek másla, nakrájené maso z lososa, humra a přilijeme smetanu. Necháme zhoustnout. Ochutíme
Podobné recepty jako Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha. Hodnoceno: 15x „Moje celoživotní láska. Pověsti boršče moc neprospěl způsob, jakým se dělá tady. Není to totiž jen polévka, ve které plave zelenina. Boršč je umění. Je dobrý jak teplý, tak zastudena. Vždycky boršče udělejte větší hrnec, uvidíte, že
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha ...
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Omyté fialové brambory ve slupce vložte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a dejte vařit. Nevařte ale moc dlouho, aby brambory neztratily barvu
Podobné recepty jako Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha ...
Bílá treska, pečená v balíčku (z pečícího papíru) se zeleninou a ...
Viděla jsem nedávno Zdenka Pohlreicha v TV, jak peče lehká jídla a tak jsem to chtěla ochutnat. Uvařeno. Přidat do oblíbených (17x) Moje poznámka Přidat poznámku Nahlásit chybu v receptu Sdílejte s přáteli Poslat recept Zkopírovat odkaz Přidat do oblíbených Vytisknout Sdílet na Facebooku Poslat na M
Podobné recepty jako Bílá treska, pečená v balíčku (z pečícího papíru) se zeleninou a ...
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Troubu předehřejte na 200 °C. Těstoviny vsypte do zapékací mísy, uhlaďte povrch a posypte je strouhankou a strouhaným parmazánem. Zapečte v troubě dozlatova asi 15–20 minut. Autor: Marek Bartoš / Taková normální kuchařka. Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha.
Podobné recepty jako Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
Suroviny (4 porce) chleba 4–8 krajíců. jemně krájené neb škrábané hovězí maso na tatarák (svíčková, falešná svíčková, zadní, roštěnec) 600 g. kapary 1 lžíce. worcesterská omáčka 1 lžíce. kvalitní kečup 1 lžíce. dijonská hořčice 1 lžíce.
Podobné recepty jako Oblíbený na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
Francouzská cibulačka
Give Francouzská cibulačka 2/4. Give Francouzská cibulačka 3/4. Give Francouzská cibulačka 4/4. Hodnoceno: 41x. Save. Další lahůdka přímo z Paříže od šéfa Zdeňka Pohlreicha. Tentokrát recept na francouzskou klasiku v podobě cibulačky. do 1 hodiny. 4 porce.
Podobné recepty jako Francouzská cibulačka
Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka ...
Přidáme vejce, strouhanku a mouku podle potřeby. Dochutíme solí a pepřem. Směs dobře promícháme a tvarujeme karbanátky, které osmahneme na pánvi. SALÁT: Zelí nakrájíme na tenké proužky. Osolíme, přidáme cukr a ocet. Zelí dobře promačkáme, aby zkřehlo. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, smetanu a ma
Podobné recepty jako Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka ...
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha ...
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Do studené vody dáme kousky kuřete a necháme zavařit. Masem nešetříme, aby byl vývar dostatečně silný.Až vystoupí pěna, sebereme ji do misky a potom
Podobné recepty jako Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha ...
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem recept
Postup přípravy. Žloutky smícháme s tvarohem, mlékem a pudinkovým práškem. Přidáme ovoce. Z bílků si vyšleháme sníh a opatrně vmícháme do směsi žloutků a tvarohu. Dáme do zapékací misky a pečeme na 180°C zhruba 30-40 minut (až tvaroh zezlátne + kontrolujeme špejlí).
Podobné recepty jako Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
zdenka.s 11. 4. 2017 16:52 Polévka je moc dobrá, brambory jí krásné zahustí a to jsem nedávala smetanu,manželovi nedělá dobře na žaludek. Jinak všechno podle receptu. Asi změním názor na pana Pohlreicha . Odpovědět martiline 22. 2. 2017 14:03 Vynikající hrášková polévka. Už jsem dvakrát dělala na št
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Rýžový pudink podle Zdeňka Trošky recept
Jemné knedlíky s ovocem podle Zdeňka Pohlreicha Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 lemeL 45 ... rýžový pudink rýžový pudink recept rýžový puding diabloe kurca zdenka trosky ryžovy puding recept recept rýžový puding domácí rýžový puding domácí rýžový pudink plátky podle režiséra trošky mrkvová omáčka zd
Podobné recepty jako Rýžový pudink podle Zdeňka Trošky
Lososová francouzská pomazánka – rillettes
Lososová francouzská pomazánka – rillettes. Období předvánočních večírků se blíží a pokud chcete na své hosty opravdu zapůsobit, zkuste jim připravit tyto půvabné rolky s lososovou pomaznkou z čerstvé i uzené ryby. Tento pokrm můžete servírovat i jako předkrm ke slavnostnímu menu.
Podobné recepty jako Lososová francouzská pomazánka – rillettes
Makaróny se žampióny a bylinkovo-sýrovou omáčkou recept ...
Postup přípravy. Makaróny uvaříme ve větším množství osolené vody podle návodu, scedíme a uložíme do tepla. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, žampióny, rajčata, podlijeme vývarem a dusíme cca 8-10 minut. Přidáme nasekanou bazalku, podle chuti opepříme a necháme chvíli spojit vůně. Do směsi p
Podobné recepty jako Makaróny se žampióny a bylinkovo-sýrovou omáčkou ...
Čajové koláčky recept
Smícháme mouku s cukrem, práškem, skořicí a solí. Přidáme vejce a nastrouhaný tuk. Vše zpracujeme do hladkého těsta. Těsto rozdělíme na poloviny a z každé uděláme váleček. Ten nakrájíme na stejné dílky a utvoříme kuličky asi jako pingpongový míček. Kuličky ukládáme na plech s pečícím papírem.
Podobné recepty jako Čajové koláčky
Francouzský cibulový koláč recept
Cibuli nakrájíme na drobno a přimícháme ke slanině a chvilku opékáme. V misce smícháme smetanu s tvarohem, solí, pepřem a česnekem, oreganem, bazalkou. Těsto rozválíme do zapékací formy, kterou jsme vyložili pečícím papírem! (může být i dortová). Těsto potřeme tvarohovou směsí a navrch posypeme cibu
Podobné recepty jako Francouzský cibulový koláč
Vepřové výpečky recept
Zdenka +++ 12 názorů Doba přípravy 120 min 120 min (120 min příprava) 14. 11. 2010 17:14 +3 další fotky Přidat fotku ... jak udělat výpečky vepřový výpečky recepty výpečky výpečky z vepřového masa recept moravský vrabec recept od pohlreicha kanci vypecky recepty na vypecky . Suroviny: bůček vepřový,
Podobné recepty jako Vepřové výpečky
Výpečky recept
Výpečky. S příchodem podzimu dáváme pomalu vale všem salátům i studeným jídlům. Zima si zkrátka žádá poctivá teplá jídla. Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem by sice neměly být na talíři každý den, ale čas od času to určitě neuškodí. Doplnili jsme je zelím, ale můžete zkusit i špenát.
Podobné recepty jako Výpečky