Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 267 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze podávát i s zeleninovým salátem nebo zelenýma fazolkama povařenýma 5 min ve vodě a osmaženýma se slaninou na pánvičce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2015 19:20
Pan Polreich má skutečně velkou fantazii, jsme stejný ročník.
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.
24. 3. 2014 13:21
Myslím, že Polreich je zásadně proti citronu v rybě před pečením, dává se až nakonec aby se z masa nestalo bláto :)
26. 1. 2014 14:04
Bohužel, u tohoto receptu je jedna velika chyba - pect rybicku s citronem ktery ma kuru, kdo zkousel a pise, ze vyborne - nezkusil. Vse zhorkne, nikdy citon s kurou, at uz se to tyka svickove, nebo pstruha - to je zaklad. Jinak je to recept dobry.....az na tu kuru
1. 10. 2012 15:56
Právě jsem dojedla a bylo to vynikající Jednoduché a přitom skvělé. A měla jsem to jen s celozrnným pečivem. Posílám bod.
1. 6. 2010 18:30
Pstruh je moje oblíbená dobrůtka, přiděluji bodíka
31. 5. 2010 21:12
Jednoduše krásný recept a stejně tak i fotečka... A luxusní bašta na závěr .
31. 5. 2010 09:36
Veroly, to je věru dobrota a já zrovna ty brambory včera dělala a vůbec nevím, že by to byly Polreichovo brambory-dělám tak šťouchané brambory běžně, hlavně hodně té cibulky(dávám 3)a ještě tam hodím hrst pažitky. Jsou výborný a pstruh je pstruhMáš 5.boda
31. 5. 2010 08:14
Tohle dělám a to jsem pana Polreicha ještě neznala
31. 5. 2010 08:13
Ano, pravda, ne každému sedne tahle ojediněla osobnost ) ale fakt je ten, že jeho brambory jsou výborný. Vždy jsem preferovala bramborovou kaši, ale od té doby, co mám tento recept dělám pouze brambory s cibulkou. Jinak děkuji za body. Co se týká pstruha, koupila jsem živé v tescu.
31. 5. 2010 08:06
Veroly, pana Polreicha sice nemůžu ani cítit, nicméně, ryby mám moc ráda a v tvém provedení je to nádhera
31. 5. 2010 07:57
Veroly,tak na takovou rybičku mne vždy dostaneš,mám moc ráda ryby a pstruha zvláště,nedávno jsem si ho dala v Jizerkách hmmdávám boda recept ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 16 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 18 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 18 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 22 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 27 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na másle podle polreicha pstruh podle zdeňka pohlreicha bramborová kaše podle polreicha recepty pstruh pohlreich pstruh pohlreich pstruh recept pohlreich pstruh na másle podle pohlreicha ryby recepty polreich šťouchané brambory podle polreicha pstruh podle pohlreicha pečený pstruh podle polreicha grilování od polreicha zdenek polreich recepty na ryby kucharka pstruh kuchařka polreicha polreich kuchařka zdeněk pohlreich pstruh pstruh na másle zdeňka pohlreicha ryba se zeleninou podle polreicha pstruh na másle pohlreich
Suroviny: pstruh, citron, tymián, sůl, pepř, máslo, slanina, brambory, cibulka, máslo, sůl
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p91
11 názorů