Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Pstruh na tymiánu je lahodný pokrm, který se připravuje s čerstvými rybami a aromatickými bylinkami. Rybí filety se nejprve důkladně umyjí a dochucují solí a pepřem, p...
Pstruh na tymiánu
Pstruh na tymiánu je delikátní pokrm, který se připravuje s čerstvými bylinkami a citrusovou šťávou. Ryby se nejprve dochutí solí a pepřem, aby byly aromatické, a poté se pokapou citron...
Pstruh pečený s bramborem
Pstruh pečený s bramborem je oblíbené jídlo, které se vyznačuje svou jednoduchou a lahodnou přípravou. Čerstvě vykuchaní pstruzi se důkladně omyjí a jemně osušují, než...
Pstruh na másle
Pstruh na másle je skvělým příkladem jednoduchosti a elegance v kulinářství, přičemž u ryb to platí zvlášť. Pokud máte čerstvě uloveného pstruha, je téměř zbytečné ho podrobit jakýmkoli m...
Pstruh na zelenině, v troubě
Pstruh pečený na zelenině je chutné jídlo, ve kterém se kombinují filety pstruha dochucené bylinkami a citronem s pestrou směsí zeleniny, jako jsou papriky, cukety, mrkev a rajčata. Ta...
Pstruh na grilu
Pstruh na grilu je lahodné jídlo, které nadchne všechny rybí nadšence díky své jednoduchosti a autentické chuti. Grilováním se zachovávají přírodní vlastnosti ryby, což přispívá k je...
Pstruh na paprice
Pstruh na paprice je chutné a oblíbené jídlo, které se připravuje z čerstvého pstruha. Tento pokrm zahrnuje očištění ryby, kdy se odstraní ploutve, ocásek a hlava. Pstruh...
Pstruh na cibuli a bramborách
Pstruh na cibuli a bramborách je chutné jídlo, které se připravuje z čerstvých pstruhů. Ryby se důkladně omyjí a osušují, poté se marinuje směsí rozetřeného česneku s...
Pstruh na kopřivách
Pstruh na kopřivách je vynikající pokrm, který spojuje jemnou chuť pečeného pstruha s výživovými vlastnostmi kopřiv a lehkou chutí pórku. Tento lahodný recept nabízí skvělou...
Pstruh na cibuli
Pstruh na cibuli je chutné jídlo, které se připravuje z čerstvého pstruha. Ten se nejprve důkladně vykuchá a očišťuje od šupin, přičemž se také odstraní hlava. Ryba se hojně osolí a uvnit...
Pstruh a brambory s česnekovým dipem
Pstruh s brambory a česnekovým dipem je chutné jídlo, které vyniká svou jednoduchostí a čerstvostí. Čerstvého pstruha nejprve důkladně opláchneme a osušíme. Poté ho osolíme a posy...
Pstruh na slanině
Pstruh na slanině je chutné jídlo, které spojuje jemnost pečeného pstruha se slanou chutí slaniny. Rybí filety se připravují na slaninovém základu, což dodává pokrmu výrazno...
Pstruh s citronem a tymiánem
Pstruh s citronem a tymiánem je lahodné jídlo, které se připravuje z čerstvého pstruha. Ryba se důkladně umyje a poté se ochutí solí, pepřem a paprikou, a to jak z vnější strany,...
Pražma a žampionové brambory
Pražma se připravuje pečením filetu, který je předtím osolen, opepřen a pokapan citronovou šťávou. Rybí filety se osmahnou na pánvi s máslem, dokud nezískají zlatavou barvu. Jako příloha...
Pstruh na bramborech s rajčaty
Pstruh na bramborech s rajčaty je chutné jídlo, které se připravuje na vrstvu slaniny, pod kterou jsou položeny nakrájené brambory. Tyto brambory jsou jemně ochuceny solí a...
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami je lahodné jídlo, které spojuje čerstvost ryby a bylinkového másla. Příprava začíná výrobou pikantního bylinkového másla, kte...
Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu
Tento pokrm kombinuje svěží chutě citrónu a bylinek s jemně pečeným pstruhem a křupavými bramborami. Bylinky jsou nasekané na drobno a smíchané s rozmačkaným česnekem, citron...
Pstruh na uzené paprice
Pstruh na uzené paprice je lahodné jídlo, které se připravuje pečením ryb ochucených směsí koření a citronovou šťávou. Před samotným pečením se ryby důkladně pokapou citron...
Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Pstruzi zapečení s hlívou a brambory jsou lahodné jídlo připravené z čerstvých pstruhů, které jsou předtím v kuchyni očištěny a zbaveny páteře. Ryby se rozevřou a ochutí solí a citronovou...
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích je lahodné jídlo, které se připravuje z čerstvě očištěného a osušeného pstruha. Ten je nejprve jemně ochucen solí, bílým pepřem a sušenou citrónovou kůrou, c...
Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory
Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory je chutný pokrm, který kombinuje jemného pstruha s výživným pohankovým salátem a bramborami. Pohanka se nejprve důkladně propláchn...
Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů
Pečený siven je chutné jídlo, které zaujme svou výraznou chutí tymiánu a houbami. Rybí filé je jemně ochuceno solí a pepřem, poté je posypáno tymiánem, který se lehce zapr...
Pečený pstruh na pomeranči a slanině
Pečený pstruh na pomeranči a slanině je lahodné jídlo, které kombinuje jemnou chuť ryby s citrusovými tóny a slanou příchutí slaniny. Pstruhy důkladně očistíme a osu...
Candát na tymiánu s hráškovým pyré
Candát na tymiánu s hráškovým pyré je lahodné jídlo, které spojuje jemnost ryby s aromatickým bylinkovým nádechem. Rybí filet je nejprve ošetřen solí a kořením, poté se nech...
Pražma na tymiánu
Pražma na tymiánu je pokrm, kde se čerstvá ryba marinovaná v olivovém oleji a tymiánu připravuje na doporučenou dobu, aby se propojily chutě. Ryba je nejprve očištěna, zbavena...
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou je lahodné jídlo, které začíná přípravou filetu z okouna, jehož chuť se zvýrazní hrubozrnnou solí a tymiánem. Po odležení, kte...
Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku
Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku je lahodné jídlo, které se snadno připravuje. Začneme tím, že si trouba předem vyhřejeme. Čerstvé pstruhy důkladně opláchneme, osušíme a...
Sladká mrkev podle Zdeňka Trošky
Sladká mrkev podle Zdeňka Trošky je chutné jídlo, které se připravuje z nastrouhané mrkve. Ta se nejprve opeče na másle, poté se podlijí vývarem a dusí se spolu s hřebíčky, k...
Pstruh na červené řepě
Pstruh na červené řepě je lahodné jídlo, které se připravuje na voňavém základu s česnekem a bylinkami. K přípravě se používá čerstvě filetovaný pstruh, který je osolený a pečený...
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Zlatý pstruh na bylinkách je pokrm, který se připravuje z čerstvě vykuchané ryby, jež se důkladně omyje a osušení. Ryba se poté osolí hrubou solí, opepří a marinádu tvoří citrono...
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Pstruzi s bylinkovými bramborami jsou delikátní pokrm, který spojuje jemně upravené ryby s chutnými bramborami ochucenými bylinkami. Ryby se nejprve umyjí a osušují, poté se marinují v mléc...
Pstruh na citronové trávě
Pstruh na citronové trávě je lahodné pokrmu, které kombinuje čerstvého pstruha s aromatickými chutěmi. Filety pstruha se důkladně omyjí a osušují, poté se dochutí solí a pe...
Cejni s brambory zapečení v Dutch-Oven
Cejni s brambory zapečení v Dutch-Oven je lahodné jídlo, které kombinuje jemné maso cejnů s nasládlými bramborami. Tento pokrm se připravuje tak, že oloupané brambory j...
Dušený okoun a fit brambory
Dušený okoun s fit bramborami je chutné a zdravé jídlo, které si zamilujete. Tento recept zahrnuje filet z okouna, který je nejprve jemně oslazený a opepřený. Na pečicí papír se nali...