Vepřová bratislavská plec
Bratislavská plec je oblíbené jídlo, které se tradičně připravuje z vepřového masa. Toto chutné jídlo, známé v československé kuchyni, se vyznačuje svou bohatou a aro...
Pomalu pečená vepřová plec na způsob bratislavské
Pomalu pečená vepřová plec na způsob bratislavské je pokrm, který evokuje klasickou kuchyni známou z minulých restaurací, nyní zjemněný domácí přípravou. Toto vepřové maso...
Bratislavská vepřová plec se zeleninou
Bratislavská vepřová plec se zeleninou je oblíbenou klasikou československé kuchyně, která si zachovává své místo na stole mnoha rodin. Tento pokrm nabízí bohatou chuť poctivých omáč...
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku je pokrm, jehož příprava si žádá trochu více úsilí, ale výsledný efekt rozhodně stojí za to. Tento lahodný kus masa je podávaný s pikantní sme...
Bratislavské plecko pro Aničku
Připravte si chutné jídlo zvané Bratislavské plecko pro Aničku podle našeho receptu....
Vepřové po bratislavsku
Vepřové po bratislavsku je chutné jídlo, které se připravuje z celého kusu masa. Nejprve se maso osolí a na pánvi se na másle rychle opeče ze všech stran do zlatova. Poté se maso vyjme...
Vepřové na paprice: Klasika, na které si pochutná celá rodina
Vepřové na paprice je oblíbené jídlo, které se často objevuje na stolech mnoha rodin. Toto pokrm se vyznačuje měkkým masem a jemnou, avšak výraznou chutí paprikové omáčky, jež je zjemněn...
Vepřové kostky po bratislavsku
Vepřové kostky po bratislavsku jsou chutné jídlo založené na jemné smetanové omáčce, která je obohacená o různou zeleninu. Toto výtečné jídlo se skvěle hodí k podává...
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem je lahodné jídlo, které kombinuje křehkou vepřovou kýtu prošpikovanou slaninou, což jí dodává šťavnatost a výraznou chuť. Maso je důkladně osolen...
Vepřová plec na smetaně
Vepřová plec na smetaně je lahodné jídlo z jemného masa, které se snadno připravuje a nabízí různé varianty. Tato receptura zahrnuje rychlou smetanovou omáčku, která dokonale d...
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Vepřová plec pomalu pečená s bramborami a mrkví je lahodné jídlo, které využívá nízkou teplotu pečení pro dosažení maximální šťavnatosti a vláčnosti masa. Dlouhá doba pečení zajišť...
Máslový řízek podle p.Sapíka
Tento recept na máslový řízek podle pana Sapíka představuje inovativní variantu klasického pokrmu, inspirovanou pořadem Česko na talíři. Hlavní ingrediencí je vepřová ple...
Bratislavské vepřové kostky
Bratislavské vepřové kostky jsou chutné jídlo, které se připravuje z vepřového masa nakrájeného na větší kousky. Nejprve se na tuku osmahne cibule, která se nechá zesklov...
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou je chutné jídlo, ve kterém se do masa vkládají kousky mrkve a celeru, a následně se maso sváže provázkem. Cibule se opéká do sklovita a poté se k n...
Srnčí svíčková
Srnčí svíčková je vysoce kvalitní maso, které se vyznačuje svou jemností. Doporučuje se příprava formou minutkových medailonků, avšak vzhledem k křehkosti tohoto masa je lepší zvolit úpravu...
Bratislavská vepřová panenka s máslovými noky
Bratislavská vepřová panenka s máslovými noky je lahodné jídlo, které se vyznačuje šťavnatými plátky vepřového masa. Panenka je nakrájena na silné plátky, které se jemně naklepou a dochut...
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno je oblíbené jídlo, které se řadí mezi tradice naší kuchyně. I když jeho příprava může trvat déle, je to pokrm, který si snadno připravíte i doma. Výsledek stoj...
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Vepřové koleno marinované v pikantní směsi a následně pečené v černém pivu je považováno za jedno z tradičních českých jídel. Tento recept přináší vyváženou kombinaci ch...
Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept na českou klasiku, jak ji máme rádi
Vepřové výpečky jsou oblíbenou součástí české kuchyně a představují jednoduché, ale velmi chutné jídlo. K přípravě potřebujete jen nakrájet vepřové maso, cibuli a česnek, přidat koření a vš...
Svíčková z hovězí loupané plece se smetanovou omáčkou podle receptu z Babiččiny zahrady
Svíčková z hovězího loupaného plece patří mezi klasické recepty české kuchyně. Pokud máte chuť na výtečnou svíčkovou omáčku, doporučujeme navštívit restauraci Babiččina zahrada, která je z...
Pikantní dušená plec v cibuli z papiňáku
Pikantní dušená plec v cibuli z papiňáku je lahodné jídlo, které vás potěší svou chutí. Tento recept vám ukáže, jak připravit šťavnatou plec v pikantní cibulové omáčce, která se...
Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem
Vařený hovězí jazyk je lahodné jídlo, které se skvěle hodí jako hlavní chod. V tomto receptu se podává s vařenými bramborami a kořenovou zeleninou, což zajišťuje lehkou a výživnou příl...