Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Trochu pracnější příprava pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Pikantní smetanová omáčka lahodné kořeněné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. Navíc přidaná zelenina prospěje vašemu zdraví.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2017 03:26
26. 12. 2015 19:19
29. 7. 2014 16:47
10. 4. 2013 19:44
4. 4. 2013 09:39
4. 4. 2013 08:26
3. 4. 2013 20:51
3. 4. 2013 18:54
3. 4. 2013 17:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 16 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 16 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 18 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 5 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 5 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 6 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: veprova pecene vepřová pečeně recepty bratislavská vepřová kýta vepřové po bratislavsku vepřová plec po bratislavsku vepřová pečeně na smetaně vepřová kýta po bratislavsku bratislavská vepřová plec bratislavska hovezi pecene špikovana vepřova pečeně bratislavská kýta maso po bratislavsku vepřové maso po bratislavsku plecko po bratislavsku vepřová pečeně recept recepty z vepřové pečeně kýta po bratislavsku vepřová po bratislavsku plec po bratislavsku vepřové plecko po bratislavsku
Suroviny: maso vepřové, slanina uzená, smetana zakysaná, směs zeleninová mražená, cibule, sádlo, protlak rajčatový, mouka hladká, paprika sušená sladká, ocet, máslo, voda, sůl, pepř mletý, koření nové koření, bobkový list, ořech muškátový, jalovec
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
9 názorů