Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku

Trochu pracnější příprava pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Pikantní smetanová omáčka lahodné kořeněné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. Navíc přidaná zelenina prospěje vašemu zdraví.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

3. 4. 2013 16:38

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

elunda

26. 12. 2017 03:26

Skvělé, takhle má" Bratislavská vepřová plec" vypadat! A chutnat!:yes:

anery

26. 12. 2015 19:19

:yes: Mňamózní!!!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2014 16:47

:-p:-p:yes::yes::yes:

rikin2

10. 4. 2013 19:44

Děkuji Vám opět všem za přízeň :-8

bestickova

4. 4. 2013 09:39

Zrovna včera jsem ji taky vařila :-):yes:

Dana61

4. 4. 2013 08:26

vypadá velmi dobře:yes::-D dělám ji jinak, ale i tato verze je určitě velmi jedlá:-p

ivulinka ivulinka

3. 4. 2013 20:51

Pěkná dobrota:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 4. 2013 18:54

I u nás je tato dobrota oblíbená:-p:yes:Vypadá moc hezky:-K

1974andrea 1974andrea

3. 4. 2013 17:09

Bratislavské vepřové už je tu mnohokrát, ale je to dobrota a máš to krásně naservírované;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova pecene vepřová pečeně recepty bratislavská vepřová kýta vepřové po bratislavsku vepřová plec po bratislavsku vepřová pečeně na smetaně vepřová kýta po bratislavsku bratislavská vepřová plec bratislavska hovezi pecene špikovana vepřova pečeně bratislavská kýta maso po bratislavsku vepřové maso po bratislavsku plecko po bratislavsku vepřová pečeně recept recepty z vepřové pečeně kýta po bratislavsku vepřová po bratislavsku plec po bratislavsku vepřové plecko po bratislavsku

Suroviny: maso vepřové, slanina uzená, smetana zakysaná, směs zeleninová mražená, cibule, sádlo, protlak rajčatový, mouka hladká, paprika sušená sladká, ocet, máslo, voda, sůl, pepř mletý, koření nové koření, bobkový list, ořech muškátový, jalovec

TopRecepty.cz

Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4vQ0