Ostružinová omáčka recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Na létu je skvělé, že je všude dostatek ovoce. Meruňky, broskve i spousta bobulovin. Z ovoce se dají vyrobit také omáčky, které skvěle ozdobí a ochutí například puding nebo panna cottu.
(celý recept)

Na létu je skvělé, že je všude dostatek ovoce. Meruňky, broskve i spousta bobulovin. Z ovoce se dají vyrobit také omáčky, které skvěle ozdobí a ochutí například puding nebo panna cottu....

Ingredience receptu

  • 250 g čerstvých nebo mražených ostružin
  • 50 g třtinového cukru
  • 100 ml vody
  • ½ lžičky vanilkové esence nebo ½ sáčku vanilkového cukru


Způsob přípravy

Do menšího hrnce nasypeme cukr a omyté ostružiny. Přilijeme vodu, promícháme a směs přivedeme k varu.

Omáčku provaříme asi pět až deset minut, dokud nebude ovoce měkké. Nakonec přimícháme vanilkovou esenci nebo vanilkový cukr a omáčku ještě chvíli prohřejeme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Ostružinová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Ostružinová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu ostružinová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Ostružinová omáčka


×