Čertovské roštěnky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Čertovské roštěnky můžeme rychle připravit nečekané návštěvě. Jako příloha pak stačí čerstvé pečivo.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 libové hovězí roštěnky
  • 150 ml suchého červeného vína
  • rostlinný olej
  • špetka soli
  • 1 cibule
  • špetka chilli koření
  • 1 lžíce pikantní hořčice
  • 1 lžíce rajčatového protlaku


Způsob přípravy

Plátky masa dobře naklepeme a nakrájíme je na krátké tenčí proužky. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a nakrájené maso na něm opečeme ze všech stran.

Před koncem opékání maso osolíme, do pánve přidáme cibuli nakrájenou na tenká kolečka a ještě chvíli společně opékáme.

Mezitím si v menší misce smícháme víno, hořčici, chilli a protlak. Touto směsí opečené maso zalijeme, krátce podusíme a čertovské roštěnky můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Čertovské roštěnky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Čertovské roštěnky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Čertovské roštěnky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Čertovské roštěnky

Kde najít informace



×