Střecha recept
1 vanilkový cukr. 4 lžíce oleje. 160 g polohrubé mouky. Tmavý piškot: 4 vejce. 140 g cukru krupice. 1 vanilkový cukr. 4 lžíce oleje. 2 lžíce kakaa. polohrubé mouky (tolik, aby s kakaem bylo dohromady 160 g) Krém: 500 g másla. 7 lžic moučkového cukru. 1 vanilkový cukr. 250 ml mléka. 2 lžíce polohrubé
Podobné recepty jako Střecha
Plněné čokoládové pralinky recept
Plněné čokoládové pralinky. Pokud často mlsně přešlapujete u stánku s pralinkami a nemůžete se rozhodnout, kterou si koupit a ochutnat dřív, máme pro vás skvělý tip. Vyzkoušejte si podle tohoto fantastického receptu vyrobit doma pralinky vlastní. Věřte, že vám budou chutnat ještě mnohem víc.
Podobné recepty jako Plněné čokoládové pralinky
Kimchi korejský fermentovaný salát recept
Suroviny: zelí pekingské, voda, sůl, zázvor čerstvý, česnek, chilli, omáčka rybí. Kimchi je tradiční korejská příloha k jídlu. Jde o pikantní křupavý salát připravený z nakládané a fermentované (kvašené) zeleniny a dalších….
Podobné recepty jako Kimchi korejský fermentovaný salát
Hovězí roštěná recept
1. 2011 01:15. Přidat fotku. Suroviny. 5 porcí. 600 g hovězí roštěné. 2 cibule. 3 lžíce plnotučné hořčice. 300 ml vývaru. sůl. mletý pepř. olej. Záklechtka: 2-3 lžíce hladké mouky. 150-200 ml vody. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Hovězí roštěná
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta recept
5. 2010 14:52. +30. dalších fotek. Přidat fotku. Suroviny. 22 kusů. 250 ml vody. 100 g másla. 1 špetka soli. 200 g polohrubé mouky. 4 –5 vejce (podle velikosti) Krém: 500 ml mléka. 2 vanilkové pudinky. 6 –8 lžic moučkového cukru (podle chuti) 250 g másla. rum.
Podobné recepty jako Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Krůtí prsíčka v jogurtu recept
Přidat komentář. Krůtí řízky jemně naklepeme a vložíme do připravené marinády. Nejlépe je, když maso necháme uležet alespoň přes noc. No a pak už stačí řízky….
Podobné recepty jako Krůtí prsíčka v jogurtu
Dýňová polévka z dýně Hokkaido
Položíme na plech, slupkou nahoru, nalijeme na hluboký plech cca 200 ml vody a dáme péct, dokud není dýně měkká, cca 40 minut. Zda je dýně měkká, zjistíme vidličkou. Jak poznat zralou dýni? Necháme vychladnout, poté vydlabeme lžící a nakonec rozmixujeme ponorným mixérem.
Podobné recepty jako Dýňová polévka z dýně Hokkaido
Lehké krémy na dort či řezy recept
1 dávka. Tvarohový krém. 2 40% šlehačky. 2 ztužovače. 2 polotučné tvarohy. vanilka. cukr podle chuti. Ovocný krém se šlehačkou. 1 šlehačka 40% 1 ztužovač. 30 ml jogurtu. cukr. 250 ml ovocné šťávy. 10 g želatiny - plátky. Čokoládový krém.
Podobné recepty jako Lehké krémy na dort či řezy
Ohnivá lorna recept
Ohnivá lorna. Trpělivost růže přináší. To platí o receptu na vepřovou maso v pikantní marinádě, kdy maso marinujeme tři dny. Za pomocí lorny na grilu dosáhneme zajímavé zauzené kouřové chuti. Maso bude krásně měkké a šťavnaté. 5,0 (19×) zizala. 14 názorů.
Podobné recepty jako Ohnivá lorna
Domácí perník recept
1 plech. 2 hrnky polohrubé mouky. 0,5 hrnku hladké mouky. 1 hrnek cukru krupice. 2 lžíce kakaa. 1 prášek do perníku. 0,5 prášku do pečiva. 1 skořicový cukr. 1 hrst vlašských ořechů. 0,5 hrnku oleje. 1 vejce. 2 lžíce medu. 2 lžíce rumu. citronová kůra. 250 –350 ml mléka (podle potřeby) 1 najemno nast
Podobné recepty jako Domácí perník
Porchetta – plněná vepřová roláda po římsku
Zbylý olej promíchejte se zbylým česnekem, fenyklem a hřebíčkem a roládu potřete. Volně ji zakryjte potravinářskou fólií a nechte v ledničce marinovat přes noc nebo až 24 hodin. Před pečením roládu vyndejte z ledničky nejméně 40 minut předem. Troubu předehřejte na 180 °C.
Podobné recepty jako Porchetta – plněná vepřová roláda po římsku
Pečené vepřové koleno recept
Pečené vepřové koleno. Pečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně vypečeným, měkkým a šťavnatým masem uvnitř, s křupavou kůží na povrchu. 5,0 (103×) Herra. 72 názorů.
Podobné recepty jako Pečené vepřové koleno
Boršč recept
2. 2008 12:53. +5. dalších fotek. Přidat fotku. Suroviny. 7 porcí. 300 g hovězího masa. 300 g vepřového masa. 300 g uzeného masa. 2 klobásy. 200 g hlávkového zelí. 1 velká mrkev. 1 petržel. 100 g celeru. 200 g červené řepy. 1 velká cibule. 2 rajčata. 1 lžíce octu.
Podobné recepty jako Boršč
Domácí čínská polévka recept
1 dávka. 1 sáček mražené čínské zeleniny. 1 hrst sušených hub. kousek pórku. kousek kuřecích prsou. chilli koření. sójová omáčka. 1 lžíce Solamylu. 2 lžíce studené vody. sůl. Podravka (nebo jiné MSG dochucovadlo) Nutriční hodnoty.
Podobné recepty jako Domácí čínská polévka
Uzené s křenovou omáčkou podle Jana Pípala
Uzené s křenovou omáčkou podle Jana Pípala Zdroj: Vinohradský Parlament. 9x. Pořádná dávka poctivé omáčky, k tomu pár knedlíčků a hlavně pořádný kus uzeného masa, které je po uvaření krásně měkké. Nedělní oběd podle našich představ pro vás dnes připravil šéfkuchař restaurace Vinohradský Parlament. 4
Podobné recepty jako Uzené s křenovou omáčkou podle Jana Pípala
Zelený chřest s jednoduchou holandskou omáčkou Prima Fresh
2 porce. 30 minut. Chřest. zelený chřest (se středně silnými stonky) 500 g. extra virgin olivový olej 1 lžíce. sůl. čerstvě namletý pepř (černý) Omáčka. žloutek (z velkého vejce) 1 ks. citronová šťáva (čerstvá ) 1 a 1/2 lžičky. kajenský pepř 1 špetka. máslo (rozpuštěné) 55 g. sůl 1 špetka. Jak na to
Podobné recepty jako Zelený chřest s jednoduchou holandskou omáčkou Prima Fresh
Rychlá jemná pórková pomazánka recept
3 lžíce majonézy. 2 pórky. sůl. pepř. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Postup přípravy. Pórek najemno nakrouháme. Tvaroh a majonézu našleháme na jemný krém, vmícháme najemno nastrouhaný pórek, podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánka je výborná s tmavým pečivem. TIP Další zelenina v poma
Podobné recepty jako Rychlá jemná pórková pomazánka
Domácí maková lízátka pro andílky
6 porcí. 30 minut. Suroviny. Isomalt 200 g. mák (celý ) 1 lžíce. jedlé květy (sušená kvítka na ozdobu) špejle (nebo tyčky) potravinářské barvivo (gelové,nemusí být) Pořádáte dětskou párty? Máme pro vás tipy na skvělé občerstvení! Postup přípravy. Isomalt je cukrářský cukr, se kterým se pracuje obdob
Podobné recepty jako Domácí maková lízátka pro andílky
Domácí kysané zelí: Podrobný recept krok za krokem ...
60 minut. česká. Suroviny. zelí (pevné polopozdní nebo pozdní zelí, očištěné od potrhaných a nehezkých listů) koření (nejčastěji a nejvíc kmín, případně hořčičné semínko) anýz (dle chuti a zvyklostí také špetka anýzu, trocha kopru nebo koriandru) cibule (případně cibule, jablko – na 1 hlávku zelí po
Podobné recepty jako Domácí kysané zelí: Podrobný krok za krokem ...
Domácí pečená sekaná z mletého masa recept
5. 2019 18:50. +2. další fotky. Přidat fotku. Suroviny. 7 porcí. 1 kg mletého masa (mix vepřového a hovězího, nebo jen vepřový bůček a plec) 1 cibule. 1 hlavička česneku (dle chuti) 2 vejce. trocha strouhanky. voda (na podlití) sádlo (na vymazání pekáčku) 1 vejce na potření. Podle chuti: majoránka.
Podobné recepty jako Domácí pečená sekaná z mletého masa
Lečo recept
1 dávka. 3 lžíce sádla. 1 větší cibule. 1 stroužek česneku. 2 lžíce sladké papriky. 5 čerstvých paprik. 500 g rajčat. 0,5 lžičky soli. mletý pepř.
Podobné recepty jako Lečo
Paella valenciana – autentický recept, který můžete ...
Přidejte scezené namočené fazole, zalijte 2,5 litry vody a na mírném stupni vařte 10 minut. Přidejte šafrán a rýži, dobře promíchejte, nechte 10 minut vařit, vraťte opečené maso a šneky a na mírném stupni vařte dalších 10 minut, až se tekutina odpaří.
Podobné recepty jako Paella valenciana – autentický, který můžete ...
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Postup přípravy. Maso zalijte dostatečným množstvím studené vody (asi 2,5 l), přidejte nové koření, pepř a bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte, stáhněte teplotu na minimum a nechte pobublávat asi 2 hodiny. Průběžně sbírejte pěnu, která se utvoří na hladině. Po 1,5 hodině vaření masa ol
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...