Cikánský řízek
Cikánský řízek není tradičním řízkem, jak by se dalo očekávat. Místo klasického plátku masa obaleného v trojobalu se zde představuje jiný styl přípravy, který nabízí ne...
Cikánské řízky
Cikánské řízky jsou netradičním pokrmem, který se od klasických řízků odlišuje. Místo obvyklého tenkého plátku masa se jedná o smaženou placičku z kuřecího masa. Pokud se rozhodnete tento...
Cikánské řízky od Krkovičky
Cikánské řízky od Krkovičky jsou chutným pokrmem, který se připravuje z jemně nakrájeného pórku a masa nakrájeného na malé kostičky. K těmto ingrediencím se přidává solamyl a vejce sp...
Cikánský řízek II.
Cikánský řízek II. je chutné jídlo, které si můžete připravit podle našeho receptu. Je to vynikající pokrm, který vás zaujme svou jedinečnou chutí a je ideální na podáván...
Cikánské sekané řízky
Cikánské sekané řízky jsou chutné lahůdky připravené z jemně nakrájených kuřecích odřezků, které se spojí s rozšlehanými vejci a na jemno nakrájenou cibulí. Jídlo je oc...
Prezidentské řízky
Prezidentské řízky jsou skvělou volbou pro všechny zvláštní příležitosti, ale také se skvěle hodí na nedělní rodinný oběd. Tato chutná jídla jsou nejen lahodná, ale i ideální pro...
Vepřové maso po cikánsku
Vepřové maso po cikánsku je chutné jídlo, které se připravuje dušením kousků vepřového masa se směsí zeleniny. Toto jídlo je okořeněné paprikou, chilli a česnekem, což mu do...
Cikánský guláš
Cikánský guláš je lahodné jídlo připravené z měkkého masa a aromatické cibule. Na oleji se cibule osmaží do zlatova a poté se pokropí octem, což dodává pokrmu zvláštn...
Sekané znojemské řízky (bezlepkové)
Sekané znojemské řízky jsou chutným pokrmem, který se skládá z jemně promíchaného masa s vejci a kořením. Do této směsi se přidává nakrájené zelí, které je důležité před...
Soukenický sekaný řízek
Soukenický sekaný řízek je ideálním pokrmem pro všechny milovníky masa a řízků. Tento lahodný pokrm se vyrábí jednoduše a je skvělou volbou pro chvíle, kdy si chcete pochutnat na ně...
Nejlepší smažený vepřový řízek krok za krokem
Tento recept na vepřový řízek přináší domácí variantu slavného vídeňského řízku, která se mu v chuti rozhodně vyrovná. Existuje mnoho způsobů, jak řízek připravit, ale k dosažení...
Srnčí řízky v trojobalu
Srnčí řízky v trojobalu jsou chutné maso z kýty připravené na tenké plátky. Tyto plátky se jemně naklepou, aby získaly správnou texturu, a poté se osolí a pokmínění podle chuti. Následn...
Šťavnatý holandský řízek se sýrem a hedvábnou bramborovou kaší
Šťavnatý holandský řízek se sýrem pochází z české tradice a svůj název získal podle sýra gouda, který je pro něj nezbytný. Tento pokrm nelze nahradit jinými sýry, jako je eidam...
Berlínský řízek s polníčkovým salátem
Berlínský řízek je jedinečná varianta tradičního řízku, která se odlišuje způsobem přípravy masa. Zatímco jiné regiony preferují jemně naklepané telecí nebo různá jiná masa, Berlí...
Smažený telecí řízek, tzv. Vídeňák
Smažený telecí řízek, známý jako vídeňák, je klasické jídlo, které má svůj původ ve Vídni. Ačkoli v Česku se nejčastěji setkáváme s řízky připravenými z vepřového nebo...