Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v ...
Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka Hodnoceno: 4x. Francouzská kuchyně oplývá mnoha delikátními recepty a v novém díle pořadu Jak to bylo, šéfe? ukázal šéfkuchař Jan Kracík Zdeňkovi Pohlreichovi některá její zákoutí, která překvapily i samotného Šéfa. Jako třeba t
Podobné recepty jako Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v ...
Francouzské kuchyně
Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana Kracíka . Recepty Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka. Další články. Chcete-li toto video zobrazit, povolte JavaScript a zvažte upgrade na webový prohlížeč, který podporuje HT
Podobné recepty jako Francouzské kuchyně
Omáčky
Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana Kracíka . Chuťovky a předkrmy Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka. Přílohy Rychlá bezmasá večeře: Thajské dýňové kari. Přílohy Sečuánský chilli olej . Maso Domácí špaldové gno
Podobné recepty jako Omáčky
Přílohy
Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka. Maso Kuře nebo krůta à la kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Maso Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka . Přílohy Rychlá bezmasá večeře: Thajské dýňové kari. Chcete-li toto video zobrazit, pov
Podobné recepty jako Přílohy
Přílohy
Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka Chcete-li toto video zobrazit, povolte JavaScript a zvažte upgrade na webový prohlížeč, který podporuje HTML5 video
Podobné recepty jako Přílohy
S houbami
Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka. Chuťovky a předkrmy Smažené žampiony s domácí tatarkou podle Romana Vaňka. Chuťovky a předkrmy Podkrkonošský hubník – nákyp se sušenými houbami. Chuťovky a předkrmy Houbový bulgur s pečenou dýní. Chuťovky a př
Podobné recepty jako S houbami
S houbami
Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka. Chuťovky a předkrmy Smažené žampiony s domácí tatarkou podle Romana Vaňka. Chuťovky a předkrmy Podkrkonošský hubník – nákyp se sušenými houbami. Chuťovky a předkrmy Houbový bulgur s pečenou dýní. Chuťovky a př
Podobné recepty jako S houbami
Francouzské kuchyně
Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana Kracíka . Recepty Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka. Recepty Gratinovaný mangold v bešamelu se sýrem Gruyère. Další články. Chcete-li toto video zobrazit, povolte JavaScript
Podobné recepty jako Francouzské kuchyně
Jak to bylo, šéfe? Calamari Marocco podle Davida Lagomarsina
V sedmém díle show Jak to bylo, šéfe? zavítal Zdeněk Pohlreich do horoměřické restaurace Unico Osteria, kterou provozuje rodilý Ital Davide Lagomarsino. Společně si uvařili například tyto čerstvé kalamáry po marocku. Jak to bylo, šéfe? Celé epizody a bonusy najdete na iprima.cz.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Calamari Marocco podle Davida Lagomarsina
Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana ...
Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci: Jak to bylo, šéfe? reklama . Podobné recepty z pořadů TV Prima. Karolína, domácí kuchařka . Krůta s kaštanovo-perníkovou nádivkou a medový pastiňák s pečenými bramborami. Karolína, domácí kuchařka. Cassoulet. Karolína, domácí kuchař
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana ...
Francouzské kuchyně
Magazín plný originálních a vyzkoušených receptů, praktických návodů a videoreceptů ze známých pořadů TV Prima.
Podobné recepty jako Francouzské kuchyně