Játrové knedlíčky do polévky recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni je milujeme.
(celý recept)

Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni je milujeme. Nožem na prkénku naškrábeme játra. Spolu s rozpuštěným máslem, v...

Ingredience receptu

  • 100 g vepřových jater
  • 30 g másla
  • 1 vejce
  • 100 g strouhanky
  • sůl
  • česnek
  • mletý černý pepř
  • zelená petrželka nebo pažitka


Způsob přípravy

Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni je milujeme. Nožem na prkénku naškrábeme játra. Spolu s rozpuštěným máslem, vejcem, solí, pepřem, jemně umletou strouhankou a utřeným česnekem je smícháme v misce.

Přidáme nasekanou petrželku nebo pažitku . Ze směsi tvoříme kulaté knedlíčky, které vkládáme do hotové vroucí polévky a vaříme asi 10 minut.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Játrové knedlíčky do polévky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu játrové knedlíčky polévky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Játrové knedlíčky do polévky


×