Telecí kýta se zadělávanou zeleninou recept
Telecí kýtu naporcujeme na 150 g špalíčky. Každý špalíček prošpikujeme kouskem slaniny, maso osolíme a ze všech stran opečeme na trošce rozpáleného oleje. Nakrájený špek (20 g) vypečeme, přidáme na kostičky nakrájenou šalotku, celer i mrkev, vložíme maso, podlijeme telecím vývarem a dusíme doměkka 4
Podobné recepty jako Telecí kýta se zadělávanou zeleninou
Pečené telecí se zeleninou recept
Postup přípravy. Telecí maso pokrájíme na kostky a vložíme do zapékací mísy. Všechnu zeleninu zbavíme slupky. Mrkev, cibuli, celer a petržel pokrájíme na kostky a přidáme k masu. Dále přidáme prolisovaný česnek, tymián a podle potřeby sůl a pepř. Podlijeme asi 1 dl vody a dáme zakryté péci asi na ho
Podobné recepty jako Pečené telecí se zeleninou
Zeleninový salát z hlávkového zelí
Ingredience receptu. 1 polévková lžíce hořčice - plnotučná. 0,5 kávové lžičky sůl. 1 kávová lžička.cukr krystal. 4 polévkové lžíce voda. 2 polévkové lžíce olej např. řepkový. sójová omáčka. 2 polévkové lžíce ocet. 0,5 hlávky zelí.
Podobné recepty jako Zeleninový salát z hlávkového zelí
Španělská tortilla s cuketou
Španělská tortilla s cuketou je lehké zeleninové jídlo, které se hodí do letního počasí. Máte-li čerstvé zelené bylinky, můžeme je klidně přidat. Troubu předehřejeme na 200 stupňů.Oloupaný brambor uvaříme ve slané vodě téměř do měkka.Vodu pak slijeme a brambor nakrájíme na kolečka. Kulatou formu vym
Podobné recepty jako Španělská tortilla s cuketou
Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana ...
Do hotové omáčky vložte brzlík, který předtím opečte na másle do zlatavé barvy. Servírujte s různými druhy zeleniny, například se špenátem, chřestem, dušenou karotkou nebo kedlubnou a s bramborovým pyré. Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana Kracíka Zdroj: FTV Prima
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana ...
Telecí
Jak to bylo, šéfe? Hradčanský telecí špíz se slaninou a mandarinkami podle Josefa Franka Recepty. Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina Recepty. Jak to bylo, šéfe? Telecí brzlík se smrži a jarní zeleninou podle Jana Kracíka Recepty. Jarní telecí roláda plněná míchanými vej
Podobné recepty jako Telecí
Božské recepty s telecím masem
Jak to bylo, šéfe? Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka Recepty. Jak to bylo, šéfe? Hradčanský telecí špíz se slaninou a mandarinkami podle Josefa Franka Recepty. Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina Recepty. Jarní telecí roláda plněná míchanými vejci Recepty
Podobné recepty jako Božskéy s telecím masem
Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Omlouváme se, ale toto video již není dostupné z licenčních důvodů. 6x. Ve čtvrtém díle Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal s kuchařem Jáchymem Pavelekem, který v Havířově provozuje Bistruck, zaměřený na street food jídla z celého světa. Společně uvařili oblíbené chilli s mletým masem a fa
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Jak to bylo, šéfe? Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka
Omlouváme se, ale toto video již není dostupné z licenčních důvodů. V osmém díle pořadu Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal se svým kuchařským mentorem Josefem Frankem, se kterým pracoval hned po škole. V kuchyni jim to i po tolika letech šlo jako po másle a společně uvařili plněný telecí
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka
Jak to bylo, šéfe? Hradčanský telecí špíz se slaninou a mandarinkami ...
V závěrečné epizodě Jak to bylo, šéfe? se v jedné kuchyni potká Zdeňek Pohlreich se svým kuchařským guru Josefem Frankem, se kterým pracoval hned po vyučení. Pan Frank rozhodně neztratitl nic ze své preciznosti a spolu se Zdeňkem připraví efektní špízy z telecího masa s ochucenou rýží.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Hradčanský telecí špíz se slaninou a mandarinkami ...
Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v ...
Francouzská kuchyně oplývá mnoha delikátními recepty a v novém díle pořadu Jak to bylo, šéfe? ukázal šéfkuchař Jan Kracík Zdeňkovi Pohlreichovi některá její zákoutí, která překvapily i samotného Šéfa. Jako třeba tato vejce s omáčkou z burgundského vína. Francouzská kuchyně oplývá mnoha delikátními r
Podobné recepty jako Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v ...
Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Majonézu smíchejte s bylinkami, trochou česneku a citronové šťávy, podle chuti dosolte a opepřete. Z mletého masa vytvarujte burgery o váze cca 180 g a dejte na gril. Osolte, opepřete a grilujte cca 3 minuty. Maso obráťte a dejte na něj nastrouhanou goudu. Pokud možno zaklopte malou miskou pro lepší
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Champignon Burger podle Mama´s Bistro
Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina
Houbové ragú se ztraceným vejcem. Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina. 6x. V sedmé epizodě Jak to bylo, šéfe? připravil Zdeněk Pohlreich spolu s italským šéfkuchařem Davidem Lagomarsinem tradiční recept na masové závitky z telecího hřbetu s restovanou cuketou. 1 porce. 3
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Involtini di vitello podle Davida Lagomarsina
Francouzské kuchyně
Magazín plný originálních a vyzkoušených receptů, praktických návodů a videoreceptů ze známých pořadů TV Prima.
Podobné recepty jako Francouzské kuchyně
Jak to bylo šéfe? Terrine de Campagne – francouzská ...
V další epizodě kulinární show Jak to bylo, šéfe? připravil šéfkuchař Jan Kracík tradiční vekovskou terinu, neboli pečenou hrubou paštiku, hvězdu domácí francouzské kuchyně. Zdeněk Pohlreich mu zdatně pomáhal krájet, míchat i ochutnávat.
Podobné recepty jako Jak to bylo šéfe? Terrine de Campagne – francouzská ...
Jak to bylo, šéfe? Kukuřičná polévka se slaninou podle Jáchyma Paveleka ...
Omlouváme se, ale toto video již není dostupné z licenčních důvodů. Ve čtvrté epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? zavítal Zdeněk Pohlreich na návštěvu Havířova, kde se potkal se šéfkuchařem Jáchymem Pavelekem z Bistrucku. Jeho doménou je street food inspirovaný recepty z celého světa. Tentokrát předve
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Kukuřičná polévka se slaninou podle Jáchyma Paveleka ...
Jak to bylo, šéfe? Spaghetti s hovězí svíčkovou a hříbky podle Davida ...
Omlouváme se, ale toto video již není dostupné z licenčních důvodů. V sedmém díle pořadu Jak to bylo, šéfe? prozkoumával Zdeněk Pohlreich taje italské kuchyně společně se šéfkuchařem Davidem Lagomarsinem z horoměřické restaurace Unico Osteria. Na menu samozřejmě nemohla chybět pravá italská pasta!
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Spaghetti s hovězí svíčkovou a hříbky podle Davida ...
Jak to bylo, šéfe? Calamari Marocco podle Davida Lagomarsina
Omlouváme se, ale toto video již není dostupné z licenčních důvodů. 4x. V sedmém díle show Jak to bylo, šéfe? zavítal Zdeněk Pohlreich do horoměřické restaurace Unico Osteria, kterou provozuje rodilý Ital Davide Lagomarsino. Společně si uvařili například tyto čerstvé kalamáry po marocku.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Calamari Marocco podle Davida Lagomarsina
Jak to bylo, šéfe? French toast s jablky, javorovým sirupem a zmrzlinou ...
V ostravském Mama´s Bistru byl Zdeněk Pohlreich už během natáčení Ano, šéfe. A tenkrát byl tak nadšený, že podnik od něj dostal tři hvězdy. Po letech se tam vrátil a společně s majiteli, kteří jsou zároveň kuchaři, připravili báječné street food menu. A nemohla chybět ani sladká tečka...
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? French toast s jablky, javorovým sirupem a zmrzlinou ...
Jak to bylo, šéfe? Tom Yum Koong – pálivá polévka s ...
Ve třetím díle pořadu Jak to bylo, šéfe? zavítal Zdeněk Pohlreich na návštvu k šéfkuchaři Antonínovi Bradáčovi. Ten je známý svou zálibou v asijské kuchyni, dokonce zvítězil v soutěži o Mistra thajské kuchyně přímo v Thajsku a porazil tak místní kuchaře na jejich písečku. Šéfovi ukázal, jak připravi
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Tom Yum Koong – pálivá polévka s ...