Vepřové kostky v zeleninové omáčce recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Vepřové kostky v zeleninové omáčce budou skvělé s rýží nebo s brambory. Maso vyberte podle chuti, my jsme použili krkovičku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g vepřové krkovičky
  • 1 žlutá
  • 1 červená paprika
  • 3 rajčata
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mletá sladká paprika
  • hladká mouka
  • olivový olej


Způsob přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Ve vyšší pánvi na oleji krátce restujeme rajčata nakrájená na osminky a papriky nakrájené na proužky. Přidáme maso a ještě 2 minuty ho společně se zeleninou opékáme ze všech stran.

Nyní vše podlijeme vodou, přidáme sojovou omáčku, špetku soli, papriky a pepře a pod pokličkou dusíme maso do měkka. Podle potřeby podléváme.

Před koncem vaření omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě a už jen krátce podusíme. Hotové jídlo podle chuti dosolíme a okořeníme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové kostky v zeleninové omáčce recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové kostky zeleninové omáčce .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové kostky v zeleninové omáčce

Kde najít informace



×