Jemné karbanátky s jablky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Jemné karbanátky s jablky můžeme podávat s bramborovým nebo zeleninovým salátem. Nebo ke svačině jen s čerstvým pečivem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 jablka
  • 500 g mletého masa (hovězí + vepřové)
  • 2 vejce
  • 3 lžíce hladké mouky
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • jemně nasekaná zelená petrželka
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. V míse je pak smícháme s mletým masem a dvěma žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který nakonec zlehka vmícháme do připravené masové směsi.

Směs osolíme, opepříme a přidáme trochu nasekané čerstvé zelené petržele. Mokrýma rukama vytvarujeme karbanátky a obalíme je v hladké mouce.

Ve vyšší pánvi pak karbanátky dozlatova osmažíme z obou stran na rozpáleném oleji.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Jemné karbanátky s jablky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Jemné karbanátky s jablky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu jemné karbanátky jablky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Jemné karbanátky s jablky


×