Sladkokyselé olihně ( kalamáry) a krevety recept
Porce: 1 - 2. větší hrst vyloupaných krevet. 1 oliheň kalamáry. 1 mrkev. 1/2 červené papriky. 2 jarní cibulky. 1 polévková lžíce pálivé chilli omáčky. 1 polévková lžíce kečupu. 1 polévková lžíce sójové omáčky.
Podobné recepty jako Sladkokyselé olihně ( kalamáry) a krevety
Kalamáry a krevety na bílém víně recept
Očistímě krevety (odkrojíme hlavičku a za nožičky sloupáváme průhledný krunýřek) a nakrájíme na třetiny stejně jako kalamáry. Přidáme ke kalamárům a krevetám najemno nakrájenou cibulku a cesnek a zpěníme na másle. Po zpěnění směs osolíme, opepříme, přidáme tymián a podlijeme vínem. Jako poslední při
Podobné recepty jako Kalamáry a krevety na bílém víně