Hovězí podle pohlreicha biftek 2 recept


Hovězí podle pohlreicha biftek 2 recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Hovězí podle pohlreicha biftek 2, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Hovězí podle pohlreicha biftek 2. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Hovězí podle pohlreicha biftek 2 receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.

Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...

47x. „Pro přípravu klidně použijte zadní hovězí nebo roštěnec. Tatarák nemelu na mlýnku. Dávám si s ním práci a krájím ho ručně, abych si mohl sám určit, jak moc bude směs hrubá.

Podobné recepty jako Oblíbený na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...

Netradičně dobrý tradiční tatarák
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Netradičně dobrý tradiční tatarák

Netradičně dobrý tradiční tatarák podle Pohlreicha. RTŠ! II (6) - Tatarák. 27x. Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo. 4 porce. 30 minut.

Podobné recepty jako Netradičně dobrý tradiční tatarák

Hovězí biftek recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí biftek recept

Na suchou rozpálenou pánev pokládáme biftek a ze všech stran restujeme. Doba restování záleží na tom, jak máte biftek rádi. Já restuji cca 2 minuty z každé strany. Po opečení dávám biftek ještě na 5 minut do vyhřáté trouby na 170°C. Nahoru pokládám větvičku tymiánu.

Podobné recepty jako Hovězí biftek

Tatarský biftek  tatarák z hovězího masa recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Tatarský biftek tatarák z hovězího masa recept

1 kg hovězí svíčkové (může být i falešná nebo mladé hovězí zadní - nejlépe od soukromníka) 1 lžíce oleje 2 žloutky 1 bílá cibule 1 lžíce hořčice 1 lžíce kečupu 1 špetka mletého bílého pepře sůl podle chuti Dále: chleba na topinky olej česnek na potření topinek Naše kuchařky právě v prodeji Do obchod

Podobné recepty jako Tatarský biftek tatarák z hovězího masa

Biftek recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Biftek recept

Hovězí svíčková je poměrně drahá surovina, proto si na přípravě bifteku dáváme opravdu záležet. Pak ale budeme odměněni nevšedním chuťovým zážitkem. 5,0 (40×) Jenda1 27 názorů 12 min 3. 5. 2009 10:48 médium Jenda1 Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 4 porce 800 g hovězí svíčkové 1 lžič

Podobné recepty jako Biftek

Biftek ala klasika recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Biftek ala klasika recept

Pokud chceme pravý anglický biftek, se má podávat mírně nedopečený, uvnitř růžový a stačí ho opékat 3-4 minuty z každé strany. Pokud máme rádi maso dostatečně propečené, opékáme ho cca 8 minut. Orestované maso vyndáme, položíme na horký talíř a uchováme horké.

Podobné recepty jako Biftek ala klasika

Hovězí líčka nadivoko recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí líčka nadivoko recept

Sosík s líčky je dost hustý, má krásnou kolagenovou šťávu, ale můžeme ho ještě podle potřeby zahustit domácí chlebovou strouhankou. Hotová líčka na talíři posypeme nakrájenou zelenou petrželkou. Podáváme s bramborovou kaší nebo s rýží (knedlíkem).

Podobné recepty jako Hovězí líčka nadivoko

Hovězí tokáň s tarhoňou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí tokáň s tarhoňou recept

Suroviny: přední hovězí, cibule, česnek, sádlo, protlak rajčatový, pepř, víno bílé, vývar hovězí, rajče. Na sádle zvolna smažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli a česnek, vhodíme maso nakrájené na kostky a opečeme. Osolíme a opepříme, přidáme….

Podobné recepty jako Hovězí tokáň s tarhoňou

Hovězí líčka podle Pohlreicha recept

Hovězí líčka podle Pohlreicha

Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová kaše nebo šťouchané brambory. (celý recept)

Podobné recepty jako Hovězí líčka podle Pohlreicha

Hovězí

Bez masa: Sytý salát s rýží, jablkem, cizrnou, avokádem, fetou a medovým dresinkem. Maso.

Podobné recepty jako Hovězí

Tafelspitz čili vařené hovězí s houskovým křenem

Tafelspitz čili vařené hovězí s houskovým křenem. Vařené maso je jeden z nejstarších způsobů úpravy, hned po pečení či rožnění. Vařením maso změkne, ale v chuti je poněkud mdlé. Zvýrazní ji koření, zelenina nebo příloha a omáčka při podávání.

Podobné recepty jako Tafelspitz čili vařené hovězí s houskovým křenem

recept internet
recept internet

Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu

Větší kusy překrojte na polovinu. Pěnu sbírejte a vyhazujte. Osolte, přidejte koření, bylinky, brambory, mrkev, celer, petržel a cibuli a pozvolna vařte, až zelenina změkne. Zeleninu vyjměte, nechte zchladnout a nakrájejte na kostičky, cibuli oloupejte a rozkrájejte na čtvrtky.

Podobné recepty jako Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu

Biftek po židovsku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Biftek po židovsku recept

Suroviny: svíčková hovězí, slanina, kečup sladký, víno, žampióny, olej, máslo, rajče, bobkový list, mouka hladká, jalovčinky, pepř, sůl. Z odblaněné očištěné svíčkové nakrájíme bifteky, mírně je naklepeme paličkou, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drcenými….

Podobné recepty jako Biftek po židovsku

Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...

Postup přípravy. Maso zalijte dostatečným množstvím studené vody (asi 2,5 l), přidejte nové koření, pepř a bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte, stáhněte teplotu na minimum a nechte pobublávat asi 2 hodiny. Průběžně sbírejte pěnu, která se utvoří na hladině.

Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...

Hovězí na provázku Le boeuf à la ficelle recept ...

Suroviny. 2 l šest hodin tažený hovězí vývar z masa, kostí, zeleniny a koření. 500 g hovězí maso z býka (svíčková, nízký roštěnec); maso ovážeme motouzem tak, aby získalo tvar co nejvíce se podobající krychli.

Podobné recepty jako Hovězí na provázku Le boeuf à la ficelle ...

recept internet
recept internet

Žluté kari s pomalu dušeným hovězím masem a brambory ...

Žluté kari s pomalu dušeným hovězím masem a brambory. Hovězí kari lze připravovat dvěma způsoby. Buď koupíte krásný kus vyzrálého steaku a po uvaření zeleninového kari ho jednoduše nakrájíte navrch voňavé omáčky.

Podobné recepty jako Žluté kari s pomalu dušeným hovězím masem a brambory ...

Lososový burger podle Pohlreicha recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Lososový burger podle Pohlreicha recept

Přidáme najemno nakrájenou cibulku, natrhanou bazalku, na malé kostičky nakrájené tousty, sůl a pepř. Bílek trochu našleháme a vmícháme do směsi. Dáme na chvíli do lednice. Jak zbavit lososa kůže Mezitím si připravíme bazalkovou omáčku. Pohlreich dělal z majonézy, já použila zakysanou smetanu.

Podobné recepty jako Lososový burger podle Pohlreicha

recept internet
recept internet

Bifteky

1 Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme plátky, dlaní naklepeme, sformujeme do úhledného tvaru a na rozpáleném oleji zprudka opečeme z každé strany - dle vlastní chuti. 2 Opečené bifteky vyjmeme, šťávu zjemníme máslem a vývarem a krátce povaříme. 3

Podobné recepty jako Bifteky

VIDEO: Shepherd´s pie podle Pohlreicha

Předehřejte troubu na 200 °C. Nyní se pusťte do přípravy masové směsi. V pánvi rozpalte olivový olej a orestujte na něm cibuli s mrkví. Jakmile začnou chytat barvu, přidejte nadrcený česnek, mleté hovězí maso a pokračujte v restování další 3 minuty. Zlehka osolte a opepřete. Zaprašte směs moukou a p

Podobné recepty jako VIDEO: Shepherd´s pie podle Pohlreicha

Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka

Ve čtvrtém díle Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal s kuchařem Jáchymem Pavelekem, který v Havířově provozuje Bistruck, zaměřený na street food jídla z celého světa. Společně uvařili oblíbené chilli s mletým masem a fazolemi. 4 porce 120 minut americká Suroviny mrkev 1 ks petržel 1 ks řapí

Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka

Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem

Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem Zdroj: FTV Prima. 8x. V druhém díle nové řady pořadu Šéfem za pár minut připravil Zdeněk Pohlreich hovězí jazyk s lehkou přílohou z vařených brambor s kořenovou zeleninou.

Podobné recepty jako Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem

Dušené hovězí na pepři z Lokálu U Bílé kuželky

12x. Dušené maso s rýží, to je klasika českých hospod. I takto zdánlivě obyčejné jídlo si ovšem zaslouží kvalitní maso! V Lokále U Bílé kuželky ho připravují z hovězího krku a na hovězím loji. Zkuste to taky – podle receptu Jakuba Nováka. 4 porce.

Podobné recepty jako Dušené hovězí na pepři z Lokálu U Bílé kuželky



×