Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
47x. „Pro přípravu klidně použijte zadní hovězí nebo roštěnec. Tatarák nemelu na mlýnku. Dávám si s ním práci a krájím ho ručně, abych si mohl sám určit, jak moc bude směs hrubá.
Podobné recepty jako Oblíbený na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
Netradičně dobrý tradiční tatarák
Netradičně dobrý tradiční tatarák podle Pohlreicha. RTŠ! II (6) - Tatarák. 27x. Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo. 4 porce. 30 minut.
Podobné recepty jako Netradičně dobrý tradiční tatarák
Hovězí biftek recept
Na suchou rozpálenou pánev pokládáme biftek a ze všech stran restujeme. Doba restování záleží na tom, jak máte biftek rádi. Já restuji cca 2 minuty z každé strany. Po opečení dávám biftek ještě na 5 minut do vyhřáté trouby na 170°C. Nahoru pokládám větvičku tymiánu.
Podobné recepty jako Hovězí biftek
Tatarský biftek tatarák z hovězího masa recept
1 kg hovězí svíčkové (může být i falešná nebo mladé hovězí zadní - nejlépe od soukromníka) 1 lžíce oleje 2 žloutky 1 bílá cibule 1 lžíce hořčice 1 lžíce kečupu 1 špetka mletého bílého pepře sůl podle chuti Dále: chleba na topinky olej česnek na potření topinek Naše kuchařky právě v prodeji Do obchod
Podobné recepty jako Tatarský biftek tatarák z hovězího masa
Biftek recept
Hovězí svíčková je poměrně drahá surovina, proto si na přípravě bifteku dáváme opravdu záležet. Pak ale budeme odměněni nevšedním chuťovým zážitkem. 5,0 (40×) Jenda1 27 názorů 12 min 3. 5. 2009 10:48 médium Jenda1 Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 4 porce 800 g hovězí svíčkové 1 lžič
Podobné recepty jako Biftek
Biftek ala klasika recept
Pokud chceme pravý anglický biftek, se má podávat mírně nedopečený, uvnitř růžový a stačí ho opékat 3-4 minuty z každé strany. Pokud máme rádi maso dostatečně propečené, opékáme ho cca 8 minut. Orestované maso vyndáme, položíme na horký talíř a uchováme horké.
Podobné recepty jako Biftek ala klasika
Hovězí líčka nadivoko recept
Sosík s líčky je dost hustý, má krásnou kolagenovou šťávu, ale můžeme ho ještě podle potřeby zahustit domácí chlebovou strouhankou. Hotová líčka na talíři posypeme nakrájenou zelenou petrželkou. Podáváme s bramborovou kaší nebo s rýží (knedlíkem).
Podobné recepty jako Hovězí líčka nadivoko
Hovězí tokáň s tarhoňou recept
Suroviny: přední hovězí, cibule, česnek, sádlo, protlak rajčatový, pepř, víno bílé, vývar hovězí, rajče. Na sádle zvolna smažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli a česnek, vhodíme maso nakrájené na kostky a opečeme. Osolíme a opepříme, přidáme….
Podobné recepty jako Hovězí tokáň s tarhoňou
Hovězí líčka podle Pohlreicha
Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová kaše nebo šťouchané brambory. (celý recept)
Podobné recepty jako Hovězí líčka podle Pohlreicha
Tafelspitz čili vařené hovězí s houskovým křenem
Tafelspitz čili vařené hovězí s houskovým křenem. Vařené maso je jeden z nejstarších způsobů úpravy, hned po pečení či rožnění. Vařením maso změkne, ale v chuti je poněkud mdlé. Zvýrazní ji koření, zelenina nebo příloha a omáčka při podávání.
Podobné recepty jako Tafelspitz čili vařené hovězí s houskovým křenem
Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu
Větší kusy překrojte na polovinu. Pěnu sbírejte a vyhazujte. Osolte, přidejte koření, bylinky, brambory, mrkev, celer, petržel a cibuli a pozvolna vařte, až zelenina změkne. Zeleninu vyjměte, nechte zchladnout a nakrájejte na kostičky, cibuli oloupejte a rozkrájejte na čtvrtky.
Podobné recepty jako Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu
Biftek po židovsku recept
Suroviny: svíčková hovězí, slanina, kečup sladký, víno, žampióny, olej, máslo, rajče, bobkový list, mouka hladká, jalovčinky, pepř, sůl. Z odblaněné očištěné svíčkové nakrájíme bifteky, mírně je naklepeme paličkou, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drcenými….
Podobné recepty jako Biftek po židovsku
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Postup přípravy. Maso zalijte dostatečným množstvím studené vody (asi 2,5 l), přidejte nové koření, pepř a bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte, stáhněte teplotu na minimum a nechte pobublávat asi 2 hodiny. Průběžně sbírejte pěnu, která se utvoří na hladině.
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...
Hovězí na provázku Le boeuf à la ficelle recept ...
Suroviny. 2 l šest hodin tažený hovězí vývar z masa, kostí, zeleniny a koření. 500 g hovězí maso z býka (svíčková, nízký roštěnec); maso ovážeme motouzem tak, aby získalo tvar co nejvíce se podobající krychli.
Podobné recepty jako Hovězí na provázku Le boeuf à la ficelle ...
Žluté kari s pomalu dušeným hovězím masem a brambory ...
Žluté kari s pomalu dušeným hovězím masem a brambory. Hovězí kari lze připravovat dvěma způsoby. Buď koupíte krásný kus vyzrálého steaku a po uvaření zeleninového kari ho jednoduše nakrájíte navrch voňavé omáčky.
Podobné recepty jako Žluté kari s pomalu dušeným hovězím masem a brambory ...
Lososový burger podle Pohlreicha recept
Přidáme najemno nakrájenou cibulku, natrhanou bazalku, na malé kostičky nakrájené tousty, sůl a pepř. Bílek trochu našleháme a vmícháme do směsi. Dáme na chvíli do lednice. Jak zbavit lososa kůže Mezitím si připravíme bazalkovou omáčku. Pohlreich dělal z majonézy, já použila zakysanou smetanu.
Podobné recepty jako Lososový burger podle Pohlreicha
VIDEO: Shepherd´s pie podle Pohlreicha
Předehřejte troubu na 200 °C. Nyní se pusťte do přípravy masové směsi. V pánvi rozpalte olivový olej a orestujte na něm cibuli s mrkví. Jakmile začnou chytat barvu, přidejte nadrcený česnek, mleté hovězí maso a pokračujte v restování další 3 minuty. Zlehka osolte a opepřete. Zaprašte směs moukou a p
Podobné recepty jako VIDEO: Shepherd´s pie podle Pohlreicha
Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Ve čtvrtém díle Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal s kuchařem Jáchymem Pavelekem, který v Havířově provozuje Bistruck, zaměřený na street food jídla z celého světa. Společně uvařili oblíbené chilli s mletým masem a fazolemi. 4 porce 120 minut americká Suroviny mrkev 1 ks petržel 1 ks řapí
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem
Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem Zdroj: FTV Prima. 8x. V druhém díle nové řady pořadu Šéfem za pár minut připravil Zdeněk Pohlreich hovězí jazyk s lehkou přílohou z vařených brambor s kořenovou zeleninou.
Podobné recepty jako Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem
Dušené hovězí na pepři z Lokálu U Bílé kuželky
12x. Dušené maso s rýží, to je klasika českých hospod. I takto zdánlivě obyčejné jídlo si ovšem zaslouží kvalitní maso! V Lokále U Bílé kuželky ho připravují z hovězího krku a na hovězím loji. Zkuste to taky – podle receptu Jakuba Nováka. 4 porce.
Podobné recepty jako Dušené hovězí na pepři z Lokálu U Bílé kuželky