Maso z divočáka s česnekem recept
Suroviny 600 g masa z divočáka (stehno) sůl 50 g úzené slaniny 2 stroužky česneku 1 l octa mletý pepř černý Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Mäso umyjeme, osolíme a potrieme cesnakom a okoreníme mletým
Podobné recepty jako Maso z divočáka s česnekem
Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem recept
Postup přípravy Na oleji opražíme cibuli, přidame maso a necháme pořádně orestovat, až pustí štávu. Přidáme dvě lžíce koření a malinko podlijeme domácim vývarem, necháme dusit a po chvilce přidáme džem a promícháme. Podusíme a zahustíme moukou s vodou. Asi po 10 minutách nalijeme víno a necháme přej
Podobné recepty jako Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem
Treska grilovaná se zeleninou
Ingredience receptu. 2 filety tresky. 6 cherry rajčátek. 1 malá cuketa. 1 zelená paprika. 1 citron. mletý černý pepř. sůl. olivový olej.
Podobné recepty jako Treska grilovaná se zeleninou
Grilované kuřecí maso se zeleninovou miskou
Způsob přípravy. Grilované kuřecí maso se zeleninovou miskou je zdravý a lehký pokrm. Pokud máme čas, je dobré kuřecí maso přes noc marinovat v koření podle chuti. Kromě brokolice, chřestu a květáku můžeme použít jinou zeleninu které dáváme přednost. Zeleninu nakrájenou na kousky a růžičky rozložíme
Podobné recepty jako Grilované kuřecí maso se zeleninovou miskou
Divočák s rozmarýnem recept
Do výpeku v pánvičce nalijeme vodu a rozpustíme Masox, kterým podlijeme maso divočáka v pekáčku. Přidáme rozmarýn. Přikryjeme druhou půlkou pekáčku a dáme do trouby na cca 180°C a pečeme za občasného polévání sosíkem. Je li málo výpeku, přidáme trochu horké vody. Po 1 hod. sundáme horní část a stále
Podobné recepty jako Divočák s rozmarýnem
Pečený divočák recept
Suroviny 1 kančí maso na malé kousky (naložíme asi na týden až 14 dní do česneku a soli) mrkev petržel celer 3 cibule na kostičky 4 stroužky česneku na plátky bobkový list nové koření pepř černý lžíce sádla slanina na kostičky voda na podlití masa Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnot
Podobné recepty jako Pečený divočák
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ recept
1 kg 1 kg kýta z divočáka 10 dkg 10 dkg uzená slanina nebo špek 1 ks 1 ks bílá cibule 1 ks 1 ks červená cibule 3 stroužky 3 stroužky česneku 2 ks 2 ks mrkve 1 ks 1 ks petržele 1/4 1/4 celeru 1/2 l 1/2 l kvalitní červené víno 1/2 l 1/2 l zvěřinový (příp. jiný masový ) vývar
Podobné recepty jako Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Divočák : Kotletky na rajčatovém sosíku recept
Suroviny. 4. 1/2 kg kotlet z divočáka. 1 cibule větší bílá. 5 stroužků česneku (posekaných na drobno) 1/2 ČL mleté pálivé papriky (nemusí být) 150 g rajčatové pyré. 0,75 litru vývaru vepřového. 20 kuliček brusinek sušených.
Podobné recepty jako Divočák : Kotletky na rajčatovém sosíku
Divočák podle mojí kolegyně
Začneme přípravou marinády Vezmeme máslo, rozpustíme je a přidáme do něj citronovou kůru, citronovou šťávu, sójovou omáčku, bazalku, česnek, mletý černý pepř, sůl a vegetu. Masíčko omyjeme, osušíme, odblaníme, nařežeme a naklepeme. Potřeme je ochuceným máslem a v uzavřené nádobě necháme v chladničce
Podobné recepty jako Divočák podle mojí kolegyně
Perkelt z divočáka recept
Suroviny 0,75-1 kg kýty z divočáka 3 cibule 1 lžíce sladké mleté papriky 1 lžíce rajského protlaku 2 zelené papriky 2 dcl červeného suchého vína sůl mletý pepř Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Perkelt z divočáka
Ragú z divočáka recept
Postup přípravy Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v plátěném uzlíčku nebo vajíčku na čaj) a dusíme asi hodinu. (Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných
Podobné recepty jako Ragú z divočáka
Medajlonky z divočáka
1 špetka pepře 600 g vývaru 300 g masa z divočáka 1 cibule Pracovní postup: Na rozpálenou pánev kapneme olivový olej přidáme na drobno nakrájenou cibuli, následně přidáme nakrájené medajlonky z divočáka, osolíme a opepříme, orestujeme a zalijeme předem udělaným vývarem, dusíme do měkka. Přeji dobrou
Podobné recepty jako Medajlonky z divočáka
Ragú z divočáka
500 g kýty z divočáka Pracovní postup: Maso nakrájet na menší kousky,zeleninu také,cibuli na kostičky.Na sádle osmahnu cibuli,přidám maso jemně posypané hladkou moukou.Osmahnu,trošku osolím,opepřím,přidám rajčatový protlak,koření,víno a zeleninu.
Podobné recepty jako Ragú z divočáka
Játra z divočáka po myslivecku recept
400 g 400 g jater z divočáka 200 g 200 g cibule 1 lžíce 1 lžíce sádla mletý pepř jalovec 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky sůl
Podobné recepty jako Játra z divočáka po myslivecku
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Pak opláchnu a dám do vychladlé marinády, kterou dělám takto: Ocet zředím vodou 1:1 a přidám všechny ingredience, povařím 5 minut a nechám vychladnout. Ponořím do ní maso a nechám minimálně 1 den, lépe ale 2 - 3 dny. Pro doplnění: tuto marinádu používám i například na hovězí maso (svíčková), lze i n
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ recept
2 kg 2 kg bok z divočáka (s kostí) 1 ks 1 ks střední cibule 3 stroužky 3 stroužky česnek 1 1 lžička kmín 1 lžíce 1 lžíce lesní med 4 kuličky 4 kuličky jalovec 6 kuliček 6 kuliček nové koření 2 ks 2 ks bobkový list 8 kuliček 8 kuliček celý pepř
Podobné recepty jako Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Divočák po myslivecku
Postup přípravy receptu 1 Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat alespoň 1 den. V hrnci rozehřejte olej a osmažte nakrájenou cibuli. Přidejte marinované maso a ze všech stran opečte.
Podobné recepty jako Divočák po myslivecku
Kančí kýta na divoko alá Verča recept
Porce: 4-6 porcí. 500-600 g kančí kýty. 2 střední cibule. 2 bujony (masox) 1 lžička plnotučné hořčice. 2 lžičky tomatové šťávy. 1 lžička soli. 1 lžička drceného kmínu. 1 lžička mleté papriky.
Podobné recepty jako Kančí kýta na divoko alá Verča
Roláda z divočáka
Z kotlety uděláme jeden plát a to tak, že je opatrně řežeme od poloviny k boku nebo seřezáváme tak, jako když rozmotáváme piškotovou roládu. Plát masa z obou dvou stran naklepeme, po celé ploše rozetřeme nádivku a stočíme jako roládu.Omotáme pevnou nití nebo sepneme kovovými jehlami, dáme na pekáč v
Podobné recepty jako Roláda z divočáka
Guláš z divočáka recept
Guláš z divočáka. Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a rajčatový protlak. Jakmile se maso rozpadá, servírujeme s houskovým knedlíkem nebo čerstvým chlebem. 4,3 (9×) Sarunka. 4
Podobné recepty jako Guláš z divočáka
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Suroviny 4 porce 1 kg masa z divočáka 1 lžíce sádla 80 g špeku 3 velké cibule sůl majoránka trochu drceného kmínu 2 kuličky jalovce 3 kuličky pepře 1 bobkový list mletá paprika 100 ml červeného vína 1 lžíce protlaku 1 lžička gulášového koření Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibli
Podobné recepty jako Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Sladký divočák recept
Guláš z divočáka Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Sarunka 70 min Načíst další Přečtěte si Úsporné vaření: Z jednoho kuřete připravíte čtyři parádní jídla, nasytíte celou rodinu a ještě ušetříte. Znáte třeba šmalc? Křehké těsto a lahodná náplň - to je quiche, francouzský slaný koláč. V náplni může být
Podobné recepty jako Sladký divočák
Kančí kýta na houbovém ragú recept
Postup přípravy. Maso očistíme a naporcujeme na 4 díly. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme ze všech stran. Dáme dopéct do trouby. Pečeme pod poklicí asi 15 minut a pak necháme ještě 10 minut odpočinout. Cibuli nasekáme na drobno a orestujeme na másle. Přidáme nasekané houby, sekaný česnek,
Podobné recepty jako Kančí kýta na houbovém ragú
Marinované kančí panenky a hřbety recept
2 kančí panenky. 2 válečky z kančího hřbetu. Marináda: 1/2 sklenky pomerančovo-zázvorové marmelády. šťáva z 1/2 pomeranče. 3 lžíce sójové omáčky. 1 lžíce octa balsamico. 6 rozdrcených kuliček jalovce. 2 stroužky česneku.
Podobné recepty jako Marinované kančí panenky a hřbety
Šťavnatá panenka 13x jinak
Šťavnatá vepřová panenka 13x jinak. Vepřovou panenku jistě doma běžně připravujete - není divu, když je tak fantastická. Vybrali jsme pro vás několik receptů, které působí víc tradičněji, ale i panenku na asijský způsob nebo třeba recept s panenkou z divočáka! :) Který recept o víkendu vyzkoušíte?
Podobné recepty jako Šťavnatá panenka 13x jinak
Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku ...
Postup přípravy Opláchnuté kosti s kousky masa, celými stroužky česneku a přepůlenými cibulemi vložíme do zapékací mísy a dáme do předehřáté trouby na cca 40 minut. Pečeme odkryté a bez podlévání. Poté všechno přendáme do papiňáku. Do zapékací mísy po kostech dáme trochu horké vody, seškrábeme všech
Podobné recepty jako Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku ...
Kořeněná panenka grilovaná
Postup přípravy receptu. Koriandr smícháme s olejem, hořčicí a špetkou soli a pepře. Panenky očistíme, osušíme a potřeme hořčičnou směsí, necháme alespoň hodinu odležet. Každou panenku zvlášť pevně zabalíme do pomaštěného alobalu a na grilu pečeme 15 - 25 minut - dle velikosti panenky. V polovině pe
Podobné recepty jako Kořeněná panenka grilovaná
Bulka s trhanou plecí z divočáka a cibulovým chutney ...
Trhané maso si v posledních letech získalo značnou oblibu. Nejčastěji se připravuje z hovězího a vepřového masa, ale v sedmém díle nové řady pořadu Šéfem za pár minut sáhl Zdeněk Pohlreich po své oblíbené zvěřině a připravil trhané maso z divočáka. Trochu netradiční, ale o to lepší úprava bude ozdob
Podobné recepty jako Bulka s trhanou plecí z divočáka a cibulovým chutney ...
Medailonky z divočáka s kuřecími játry
1 ks kančí kýta na 3-4 porce 1 balíček drůbeží játra 1 ks cibule 15 g anglická slanina 6 stroužek česnek 1 balíček koření na zvěřinu olej 1 lžíce solamyl (bramborový škrob) Postup přípravy receptu 1 Z kančí kýty nakrájíme tenké plátky. Asi tak 3-4 na porci.
Podobné recepty jako Medailonky z divočáka s kuřecími játry
Křupavá polenta s divočákem a zeleninou
Suroviny plec z divočáka 1 kg mrkev 1 ks cibule 1 ks celer 150 g olej na restování 1 lžíce rozmarýn sušený tymián (tymián) šalvěj hladkolistá petrželka bobkový list 3 ks nové koření sůl, pepř vývar 1 l červené víno 100 ml polenta Casereccia olivový olej Perfektní recepty na úpravu zvěřiny Postup pří
Podobné recepty jako Křupavá polenta s divočákem a zeleninou
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš) - recept: V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka
Podobné recepty jako Guláš z divočáka (kančí guláš)
Kančí řízky recept
Tak kance jsme nikdy nejedli,ale zato divočáka máme často.Kamarád je myslivec,tak máme tento zdroj.Děláme svíčkovou a se zeleninou peču s knedlíky a zelím. Odpovědět Irena70 17. 11. 2009 14:19 to je dobrý nápad zvěřinu máme dost často(můj táta je myslivec)a někdy mám pocit že dělám pořád to samé dok
Podobné recepty jako Kančí řízky
Ragú z divočáka na švestkách
g maso z divočáka (nakrájené na asi 3 cm kousky) 5 ks jalovcové bobule Postup přípravy receptu 1 V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a celer. Přidejte rozdrcený česnek, rajčatové pyré, krátce
Podobné recepty jako Ragú z divočáka na švestkách
Paštika z divočáka
Paštika z divočáka - recept: Brusinky přelijte v misce vodou a nechte nasáknout. Maso v míse promíchejte s alkoholem, cukrem a solí. Kuličky koření rozdrťte, z citronu ostrouhejte
Podobné recepty jako Paštika z divočáka
Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou Recepty ...
Postup přípravy receptu 1 Maso osolíme, opepříme dáme do pekáče, podlijeme 1/2 červeného vína, poklademe plátky celere, mrkve, petržele a slaniny. Upečeme. 2 Pikantní omáčka: rybízovou marmeládu rozředíme šťávou z 1citronu a 1 pomeranče, přidáme špetku zázvoru a pokrájenou citronovou kůru. Maso nakr
Podobné recepty jako Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou Recepty ...
Pikantní kančí krkovička recept
Porce: 3-4,záleží,jak silné plátky si ukrojíme. 600 g kančího masa (vykostěná krkovička) koření Divočina. trochu oleje. 150 g špeku. 1 větší cibule. 1 větší mrkev. 200 g hlívy ústřičné. 1/2 lžičky drceného kmínu.
Podobné recepty jako Pikantní kančí krkovička
Divoká sekaná
Postup přípravy receptu. 1. Ingredience na sekanou spojíme a vytvarujeme šišku, potřeme vodou a dáme do pekáče pod pokličku péct. 2. Po 1 hodině: slijeme vypečený tuk a přidáme ingredience na omáčku: 1 pivo, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček celého pepře, lžičku tymiánu, oregáno nebo koření na divo
Podobné recepty jako Divoká sekaná