Treska grilovaná se zeleninou recept
Treska grilovaná se zeleninou je jednou z mnoha možností, jak si užít letní grilování na zahradě. Ale stejně tak si tresku připravíte na grilu i doma v kuchyni.
Ingredience receptu
- 2 filety tresky
- 6 cherry rajčátek
- 1 malá cuketa
- 1 zelená paprika
- 1 citron
- mletý černý pepř
- sůl
- olivový olej
- čerstvá petrželka
- čerstvá bazalka
Způsob přípravy
Připravíme si dva kusy alobalu. Každý z nich potřeme olejem a doprostřed na něj rozložíme půlky cherry rajčat, na plátky nakrájenou cuketu a na proužky nakrájenou papriku. Zeleninu osolíme a opepříme.
Na zeleninu položíme tresku, kterou jsme opepřili a osolili z obou stran. Vše pevně zabalíme do alobalu.
Mezitím si rozpálíme gril, na rošt položíme alobalové balíčky a grilujeme asi čtvrt hodiny.
K tresce grilované se zeleninou nabídneme třeba hranolky a každou porci ozdobíme čerstvými bylinkami a plátky citronu.