Pečený divočák
Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní suroviny a dát si záležet na přípravě.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 174 kJ / 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,92 g |
Tuky | 15,47 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Celkem jsem to pekla 2,5 hod a těsně před dokončením jsem odstranila horní plech a nechala asi 15 minut dopéci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2023 08:00
Dobrý den, recept jsem se chystala připravit, nemám odvahu chybí v něm hodnoty kolik čeho dát. Můžete prosím upřesnit. Děkuji
7. 10. 2012 13:41
Tak teď ještě skolit nějakého kance a můžu začít nakládat....
7. 10. 2012 11:35
Zdenka +++: díky
7. 10. 2012 11:28
rebeka:děkuji,nezahuštuji a zeleninu nemixuji ani nepasíruji sama se rozpeče a udělá takovej hustej zoft vhodná příloha je chleba ,okurky a pivo na zapití
7. 10. 2012 10:53
hezká divočina a ničím pak nezahušťuješ, ani zeleninu nemixuješ, nepasíruješ a jaká je vhodná příloha F.B.I. hadra
7. 10. 2012 09:54
1974andrea:ano bez vína a bez mořidla maso se dává do lednice a zatěžká a tim se maso lísuje,je potřeba se asi po třech dnech podívat zda maso pustilo štávu pokud né tak podlít převařenou vychlazenou osolenou vodou, solit opět podle potřeby maso se oplachuje jen před nakládáním po naložení už se neoplachuje jen v případě kdyby to bylo hodně slané . To je v pořádku jen se ptejte.snad jsem to napsala k pochopení
7. 10. 2012 09:36
Zdenka +++:Takže úplně nasucho bez vína nebo mořidla? A maso se neoplachuje, když se jde péct? To je otázek, co
7. 10. 2012 09:33
1974andrea:asi na 3kg masa hrst soli a 6 stroužků česneku, česnek se nalisuje a promíchá se solí a jednotlivé kousky masa tim potíráme a dáme do nádoby na spod větší kousky nahoru menší a do lednice
7. 10. 2012 09:28
Zdeni na jaké množství masa kolik soli a česneku? A musí být maso v lednici?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Banánová bábovka
Romca23 uvařil před 56 sekundami
Moje houskové knedlíky
petrysek2307 uvařila před 27 minutami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
oliveh uvařila před 46 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Sajik31 uvařila před 1 hodinou
Bramborový chléb
Jana B. uvařil před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
tara23 uvařila před 2 hodinami
Jogurtové muffiny
IRBONA uvařila před 3 hodinami
Domácí lasagne
panilek uvařil před 3 hodinami
Perníkové řezy
Panova uvařila před 4 hodinami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
nochy uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený divočák divočak recepty recepty z divočáka pečený divočák recepty pečený divočák na zelenine divočák recept pečeně z divočaka recepty divočák divočák pečený divočak pečeně z divočáka recept jak naložit maso z divočáka pečené maso z divočáka pečený divočák na česneku divočák na zelenině recept na divočáka naložení divočáka maso z divočáka recepty recept na pečeneho divočaka pečený divočák recept
Suroviny: maso kančí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, sádlo, slanina, maso
Pečený divočák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLMr
9 názorů